| Bubby's Brooklyn | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
olivia
Liczba postów : 152 Wiek : 34 Skąd : oslo
| Temat: Bubby's Brooklyn Nie Cze 07, 2009 6:50 pm | |
| | |
|
| |
Aya
Liczba postów : 232 Wiek : 33 Skąd : Manhattan
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:07 pm | |
| Weszła, zamówiła sobie naleśniki i usiadała przy barze. Zaspana przecierała oczy. | |
|
| |
aaron
Liczba postów : 140 Wiek : 34 Skąd : Los Angeles
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:09 pm | |
| No to pewnie wszedł. Tylko on nie zamówił nic do jedzenia, ale za to do picia. pyszna kawe jaka on to uwielbiał. | |
|
| |
effy
Liczba postów : 24 Wiek : 33 Skąd : nowy york
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:10 pm | |
| Energicznie Effy otwiera drzwi i widać żeby była zmęczona, zapewne biegła za Ayą. -Hej..-odezwała się-od dziś jem co chcę. Zamawiam dwa hamburgery i colę, Pepsi. Albo jeszcze frytki do tego. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:11 pm | |
| -Cześć-powiedziała uśmiechając się i stukając paznokciami stół. Nadal czekała na swoje naleśniki. -Gdzie cię wczoraj wywiało? | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:13 pm | |
| A on dostał swoja kawe i usiadł przy jakims stoliku przy oknie. i siedział obserwujac ludzi. zwazajac na to ze nikogo nie znał ;cc | |
|
| |
effy
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:16 pm | |
| Kelner przynosi jedzenie: naleśniki i dania Effy. Eee, um. Zobaczyłam fajną koszulkę w jednym sklepie.- oczy zwróciła na jedzenie i od razu posmutniała. Chciała powiedzieć prawdę, ale coś ją dusiło. Ok, wypowiada to: -Rozwodzą się w końcu. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:18 pm | |
| Natychmiast przestała jeść. Odrzuciła widelec i objęła Effy. Jej mam już nie żyła, więc teraz miała tyylko macochy. Ponad ramieniem uśmiechnęła się do chłopaka, który siedział niedaleko. -Tak mi przykro | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:20 pm | |
| Uśmiechnął się też do dziewczyny. Pomyślał, ze chyba coś się stało, ale nie znał to się też nie wtracał. | |
|
| |
effy
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:21 pm | |
| -Przykro nie przykro. Niby kolejny problem ale oni i tak na mnie nie zwracają uwagi to po co JA mam zwracać na nich? Eh wolę nie być taką marudą i właśnie widzisz-wskazuje na jedzenie- cieszę się życiem! Effy kieruje wzrok na tego blondyna na którego patrzyła się przez chwilę Aya. -Podoba ci się? | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:22 pm | |
| -Właściwie-powiedziała zastanawiając sie chwilę nad tym. Złapała za widelec i znów zaczęła jeść. -Sama nie wiem-odparła w końcu. | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:23 pm | |
| | |
|
| |
effy
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:29 pm | |
| Hmm-Effy zaczął się poprawiać humorek- ja za bardzo nie umiem zagadywać przecież wiesz. Z resztą co mam ukrywać- nie lubię platynowych blondynów.. niestety. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:34 pm | |
| Aya zaśmiał się i zwróciła głowę w stronę blondyna. No cóż. Sama nie wiedziała Wzruszyla ramionami. -0Jeśli będzie zainteresowany to podejdzie.-powiedziała w końcu,. | |
|
| |
effy
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:35 pm | |
| Dziewczyny są po to by faceci na nimi latały, masz rację.-zaśmiała się Eff | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:36 pm | |
| A jak jest nieśmiały.? xdd no dooobra. raczej nie jest ^ Wypił do końca kawe i podszedł ostawić do baru. Normalnie by rtego nie zrobił, bo od tego są kelnerzy, ale dziewczyna była nawet ładna to musiał iśc. xd | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:40 pm | |
| Podniosła do góry brwi, widząc jak odnosi swój kubek do baru. Tym bardziej było to dziwne, że przecież są tu kelnerzy. Uśmiechnęła się do niego, a potem pokazała na niego oczami Effi. | |
|
| |
emma
Liczba postów : 149 Wiek : 32 Skąd : she's so NY.
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:40 pm | |
| /Aaaron!!!!! Kibicujemy CI!!!!! | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:42 pm | |
| ^^ Przeszedł obok dzewczyn gdy wracał ^ Zatrzymał się - hej - powiedział pewny siebie. | |
|
| |
emma
Liczba postów : 149 Wiek : 32 Skąd : she's so NY.
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:45 pm | |
| | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:53 pm | |
| /emma jak dopinguje xDD
Spojrzała na chłopaka i uśmiechnęła się. -Hej-odpowiedziała, przy okazji szturchając w ramię Effie, by też coś powiedziała. | |
|
| |
effy
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:57 pm | |
| Effy zjadła hamburgery więc zapytała się przybysza: -Może frytka?- i puszcza oczko do Ayi. | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 3:59 pm | |
| - chętnie - odpowiada i bierze. xdd - aaron jestem - przedstawił się, bo wypada xdd | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 4:00 pm | |
| -Aya-powiedziała uśmiechając się do niego i sięgając po swoją szklankę z sokiem pomarańczowym. Nadal wyglądała na lekko zaspaną. ALe jak zawsze piękną xDD | |
|
| |
effy
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn Pon Cze 08, 2009 4:11 pm | |
| -Wiesz ja muszę lecieć-mówi w pewnej chwili Eff-mam pracę z maty do zrobienia, no wiesz.. Spotkamy się potem mam coś ci do powiedzenia. Pa! | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Bubby's Brooklyn | |
| |
|
| |
| Bubby's Brooklyn | |
|