| Aya | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Aya
Liczba postów : 232 Wiek : 33 Skąd : Manhattan
| Temat: Aya Nie Cze 07, 2009 8:32 pm | |
| | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Pon Cze 08, 2009 1:46 am | |
| weszła do domu i od razu poszła spać. Zawsze tak robiła. Rano budziła się bez kaca | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Pon Cze 08, 2009 3:06 pm | |
| Aya obudziła się w domu. Jak zwykle była sama w domu. Wstała, postanowiła zjeść śniadanie w kawiarni. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Sro Cze 10, 2009 5:40 pm | |
| a w nim. a co więcej gniła jeszcze w łóżku | |
|
| |
aaron
Liczba postów : 140 Wiek : 34 Skąd : Los Angeles
| Temat: Re: Aya Sro Cze 10, 2009 5:54 pm | |
| Trzymał kartke z adresem przed nosem i śledził cyferki na budynkach. i znalazł odpowiedni. rozejrzał się, bo ładna okolica była. podszedł do drzwi i zapukał. i teraz sie zastanawiał jak ona wygląda. znacyz przypominał sobie ^ Żeby mu nie otworzyła a on wypali "jest Aya?" xdd haha | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Sro Cze 10, 2009 6:05 pm | |
| Usłyszała dzwonek do drzwi i niechętnie wyszła z łózka. Na głowie miała lekki bałagan a oczy lekko rozespane. otworzyła drzwi i uśmiechnęła się. -Hej Aron. Powiedziała wpuszczając go i lekko obciągając krótką koszulę która miała tylko na sobie. No i majtki oczywiście xD | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Aya Sro Cze 10, 2009 6:06 pm | |
| To źle, że tylko. ^ bo aaron jest psychopata przecież xdd sie napali i co.? xppp - witaj Aya - uśmiechnął się. i starał sie patrzeć na jej twarz, a nie... na coś niżej. - ładna okolica - powiedział na wstępie. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Sro Cze 10, 2009 6:10 pm | |
| Machnęła ręką. -Normalna, ale dobrze, że blisko do plaży.-dodała wskazując na okno z którego widać było plaże. Ruszyła do swojego pokoju co kilka kroków pociągając w dół bluzkę. -chcesz coś do picia?-spytała. | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Aya Sro Cze 10, 2009 6:11 pm | |
| Szedł za nią i automatycnzie spojrzał za okno. on ze sowjego okna plaży nie widział. ^^ ale on chyba z drugiej strony mieszka. nie wiem. nie pamietam. - ano moze i chce - odpowiedział wymijająco, bo sam nie wiedział czy chce czy nie. / ej ja lece tlyko do sklepu. to znaczy bede kolo 18 pewnie. )) bye <3 | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Sro Cze 10, 2009 6:16 pm | |
| Zaśmiała się. -A mówią, że to kobiety są niezdecydowne-powiedziała zaglądając do lodówki i lekko się schylając zapominając przy tym, że koszulka jej się podniesie i pokaże co nie co. -Woda, cola, fanta, sok pomarańczowy albo piwo.-wymieniła czekając z głową w lodówce aż się zdecyduje.
/to ja też lecę do sklepu, bo miałam iść o 18 a tak obie pójdzie i o xD | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Aya Sro Cze 10, 2009 7:21 pm | |
| taaak. i on sobie popatrzył. Ale za chwile się otrząsnął, bo przeciez Aya czekała na odpowiedź. - yy. piwo - zdecydował szybko ^ | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Sro Cze 10, 2009 10:07 pm | |
| Wyciągnęła piwo dla niego i dla siebie sok pomarańczowy. Wyprostowała się, gdy tylko uwolniła rękę od puszki pociągnęła koszulkę w dół. -To jakie mamy plany na dziś?-spytała | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Aya Czw Cze 11, 2009 7:00 pm | |
| To oni pewnie poszli do salonu czy coś. przynajmnije tak wnioskuje ^^ i aaron klapnął na sofe. - nie wiem. a co proponujesz.? - zapytał, bo jemu wszytsko jedno. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Czw Cze 11, 2009 7:04 pm | |
| Stanęła kładąc ręce na biodra. -wykaż się jakąś inwencją twórczą-powiedziała z uśmiechem. Przeczesała sobie dłonią włosy i napisała się soku, który trzymała w dłoni. -Chodźmy gdzieś, gdzie jest fajnie. | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Aya Czw Cze 11, 2009 7:06 pm | |
| - moja mozgownica nie najlepiej pracuje... dzisiaj - powiedział z wahaniem, bo chciał powiedzieć, ze przy niej nie pracuje najlepiej. a bynajmniej przy niej w takim stroju. - a gdzie jest fajnie.? tu też jest fajnie. no, ale jak gdzieś chcesz iść to zaproponuj gdzie. wtedy mozemy iść - rozgadał się ogólnie i wkońcu zamilkł i napił się piwa. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Czw Cze 11, 2009 7:08 pm | |
| Zaśmiała się. -Najpierw, to bym się chyba musiała ubrać.-oznajmiła odkrywczo dłonią wskazując koszulkę w której była-poza tym, może jakiś klub?-spytała jeszcze nad tym myśląc. | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Aya Czw Cze 11, 2009 7:10 pm | |
| Rozczarował się - ale nie zakładaj niczego dłuższego. - powiedział cwano - a klub.? może być. jeszcze w żadnym tu nie byłem, więc może czas być. ^ | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Czw Cze 11, 2009 7:15 pm | |
| Zaśmiała się i poczochrała mu włosy. -marzycielu-powiedziała zostawiając go w salonie-zaczekaj chwilę. Dodała znikając na schodach prowadzących do jej pokoju. Ubrała się w fioletową spódniczkę ładnie podkreślającą jej pupę i szarą bokserkę. Usiadała w swojej łazience przed lustrem i umalowała się lekko podkreślając oczy kredką i tuszem. usta zostawiając normalnie. Potem złapała w jedną dłoń czarne szpilki, a w drugą czarny żakiet i torebkę. Zeszła na boso i spytała. -Tak może być? | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Aya Czw Cze 11, 2009 7:20 pm | |
| Przyjrzał się jej uważnie i ze znastwem przyłożył dłoń do brody - no jak dla mnie to super - skomentował. - chociaż spódniczka mogłabyć krótsza - zaśmiał się ze swoje głupoty. zgrywał się, bo on potrafi być normalnym facetem. chociaż nie, bo 'normalnych' facetów nie ma. xd potrafił się zachować. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Czw Cze 11, 2009 7:22 pm | |
| racja, normalnych facetów Nie ma xD w każdym razie, Aya pokręciła głową i włożyła na nogi buty. -Ty wybierasz klub.-Powiedziała podchodząc do drzwi.-no chodź-dodała popędzając go, bo ten siedział jeszcze na sofie. | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Aya Czw Cze 11, 2009 7:23 pm | |
| A on miał ochote się troche podroczyć. Założył rece na klatke piersiowa i pokręcił przecząco głową. - musisz mnie przekonać, bądź zmusić. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Czw Cze 11, 2009 7:28 pm | |
| -wiedziałam, że nie jesteś normalny. Powiedziała ze śmiechem, wracając się i stając przed nim z opartymi o biodra dłońmi. -Miałeś kiedyś szpilkę w oku?-spytała zaczynając od groźby | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Aya Czw Cze 11, 2009 7:29 pm | |
| - nie miałem, ale coś czuje, że też nie chciałbym mieć - zasłonił oczy poduszką. - niedobry człowiek jesteś. nigdzie z Toba nie ide.! - mówił w poduszkę. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Czw Cze 11, 2009 7:37 pm | |
| -No daj spokój-powiedziała robiąc minkę ala'kotek ze Shrka-proszę-dodała wydymając słodko usta. Złapała go za dłoń i lekko pociągnęła. -No chodź. | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Aya Czw Cze 11, 2009 7:38 pm | |
| Westchnął i klapnął wolną reką o kolano. - no doobra - jęknął i wstał nadal trzymając ją za reke - to idziemy. ^ | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Aya | |
| |
|
| |
| Aya | |
|