| Aya | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Aya
Liczba postów : 232 Wiek : 33 Skąd : Manhattan
| Temat: Re: Aya Czw Cze 11, 2009 7:43 pm | |
| -Ha, ma się to zdolność przekonywania. Powiedziała zadowolona z siebie z uśmiechem. W końcu opuścili jej apartament i udali się do klubu. i ty wybierz klub i w nim zacznij xD męska decyzja, nie xDD | |
|
| |
aaron
Liczba postów : 140 Wiek : 34 Skąd : Los Angeles
| Temat: Re: Aya Czw Cze 11, 2009 7:43 pm | |
| pff. 'meska' jaaaasne ^^ zacznęzacznę | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Pon Cze 22, 2009 7:52 pm | |
| weszła do domu i powiedziała. -witam u mnie | |
|
| |
dean
Liczba postów : 104 Wiek : 34 Skąd : liviorno
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 3:22 pm | |
| wszedł niepewnie. trudno mu się dziwić. mówiła, że bedzię trudno czy tam cięzko, a sama go zaprowadza do siebie do domu. poczuł, ze to jakiś podstęp. xdd - ładnie tu masz - powiedział gdy się już rozejrzał. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 4:20 pm | |
| Roześmiała się. -Dziękuje. Powiedziała kierując się do kuchni. -Napijesz się czegoś? Spytała. | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 4:23 pm | |
| - herbaty - odpowiedział i poszedł za nią. pewnie usiadł tam na jakims krześle i przyglądał się Ayi. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 4:26 pm | |
| Spojrzała na niego. -Herbaty? Spytała z uśmiechem. -Okej. Dodała pochodząc do odpowiedniej półki i wspięła się na palce. -Mógłbyś?-spytała wskazując głowa pudełko, którego nie mogła sięgnąć. | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 4:28 pm | |
| - mógłbym - zaśmiał się i podszedł do szafki i ściągnął jej pudełko - prosze. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 4:30 pm | |
| -Dzięki. Powiedziała cicho, niby przypadkiem dotykając jego ręki. Spojrzała na niego. -Lubisz herbatę?-spytała potrząsając pudełkiem. | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 4:31 pm | |
| Pokiwał twierdząco głową - najlepszy napój po alkocholu - zaśmiał się. xd i przytrzymał dłużej reke przy jej rece ^ | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 4:34 pm | |
| -nie lubię herbaty Powiedziała hardo patrząc mu w oczy. Przechyliła się i opierając o niego sięgnęła ręką na szafkę za nim po kubek. -Chyba że zimną. | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 4:36 pm | |
| - ja lubie każdy rodzaj - chyba, dodał sobie w myślach. Oparł się teraz o blat i tak stał z założonymi rekoma. xd | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 4:39 pm | |
| Postawiła kubek na stole, zaraz jednak wróciła się po drugi. Zrobiła to samo. oparła się o niego i sięgnęła ręka. Zastygła tak i spojrzała na niego. -Który chcesz?-spytała nie za głośno, bo ich twarze dzieliła nieduża odległość | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 4:41 pm | |
| Popatrzył niby na kubek, jednak patrzył jej w oczy. - ten - powiedział równie cicho co ona. wskazując na kubek, który trzymała w reku. opuścił swobodnie rece wzdłuż ciała. Pochylił się do jej szyi - ładne perfumy - powiedział | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 4:46 pm | |
| -dobrze.-mruknęła mu prosto w usta. Stając z powrotem na stopach, tak więc mając głowę na wysokości jego torsu. -Dziękuje, moje ulubione-uśmiechnęła się uroczo. Miała coś jeszcze dodać, ale właśnie zagotowała się woda. Zalała jego herbatę, a sobie nalała soku pomarańczowego. Wpatrywała się w niego. | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 4:47 pm | |
| On też tak stał w bezruchu. opierał się i patrzył na nią. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 4:49 pm | |
| Upiła trochę swojego napoju. -jesteś... Zaczęła szukając odpowiedniego określenia. -..właściwe sama nie wiem, jak to nazwać.' | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 4:52 pm | |
| Wziął swój kubek i napił się. - jestem? - zapytał, bo był ciekawy o co jej chodziło. xd | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 4:54 pm | |
| spojrzała na niego i pokręciła głową. -Właśnie nie wiem Poskarżyła się. -nie umiem cię określić. | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 4:56 pm | |
| Wzruszył ramionami - przykro mi. - napił się jeszcze i odstawił kubek. Podszedł do niej bliżej - za to ty mnir przyciągasz - szepnąłjej do ucha - i nie moge dojść dlaczego. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 5:01 pm | |
| spojrzała na niego, jego oddech na jej uchu sprawił, że przeszedł ją lekki dreszcz. -powinnam wiedzieć to ja?-spytała cicho | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 5:03 pm | |
| - z pewnością - uśmiechnął sie delikatnie. i objąl ją jedną reką w pasie. najwyzej dostanie w twarz xd | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 5:05 pm | |
| nie spuszczała z niego wzroku. -Niestety, nie mam pojęcia.-odpowiedziała tym samym, cichym głosem.-nie za łatwo ci idzie? Spytała jeszcze. | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 5:08 pm | |
| - nie. jest bardzo trudno - spojrzał jej w oczy - wiesz jak sie musze powstrzymywac zeby Cię nie pocałować - uniósł jedną brew do góry. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Aya Sro Cze 24, 2009 5:15 pm | |
| Zaśmiała się cicho. tak gardłowo. -Szczerze mówiąc, to nie wiem. powiedziała nadal nie podnosząc głosu. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Aya | |
| |
|
| |
| Aya | |
|