| Central Park | |
|
+25Celeb ruby caden raffin muki tyler bianca julie endrju oscar autumn Audrey robbie hudson marika mia louis emma bill nana alex nellie brandon grace kayla dwayne 29 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Celeb
Liczba postów : 77 Wiek : 36 Skąd : Floryda
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 12:09 am | |
| Siedzial sobie w tym parku i rozmysal. Sam nie wiedział o czym, w uszach mial słuchawki od iPoda a w dłoni telefon, który wlasnie się rozładował. Nie, on nie rozmyślal, on się koszmarni nudzil | |
|
| |
vesper
Liczba postów : 12 Wiek : 34 Skąd : velmont
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 12:24 am | |
| Szła przez park, bardzo wkurzona. powiedzmy, że pokłóciła się z przyjaciółką, a właściwie byłą przyjaciółką. Płakała i właściwie nie wiedziała dokąd idzie. Wpadła na coś i sie przewróciła. To coś okazało się białymi trampkami jakigos kolesia | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 12:36 am | |
| Złapał ją za ramię i pomógł się jej podnieść. -Hej. Powiedział z lekką naganą, ale widząc że dziewczyna placze zmienił ton glosu. -Hej-powiedzial przyjemniej pomgając jej usiąść na lawce. -nic ci nie jest? | |
|
| |
vesper
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 12:38 am | |
| - W zasadzie nie - powiedziała pocierając łokieć, na którym się oparła wstając - Uratowałeś mnie!- stwierdziła uśmiechając się smutno. | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 12:46 am | |
| -Uratowalem?-spytal niedowierzająco bo przecież to przez jego buty się potknęła. -Celeb-przedstawił się., | |
|
| |
vesper
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 12:52 am | |
| -Przed upadkiem- zamrugała- Vesper. | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 1:05 am | |
| Zaśmial się i pokręcil glową. -Milo-dodal z uśmiechem.-gdzie się tak spieszylaś? | |
|
| |
vesper
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 1:11 am | |
| - Przed siebie - powiedziała zgodnie z prawdą - Byle dalej od tamtej suki - skinęła głową w stronę swojej, już byłej, najlepszej przyjaciółki. | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 1:24 am | |
| Pociągnąl ją na ławkę. -Nie ładnie używać takich słów. Dodał spoglądając na nia. -musiałyście się nieźle poklocic. | |
|
| |
vesper
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 1:31 am | |
| - Jak ktoś wbija ci sztylet w serce, to nie masz dla niego litości - powiedziała. - Ona zaprzyjaźniła się ze mną tylko po to, żeby móc bezkarnie sypiać z moim ojcem, dasz wiarę?- spytała. No dobra nie była to cała prawda, ale Vesp lubiła dramatyzować.. | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 1:41 am | |
| Podniósł wysoko brwi w geście zdziwienia i jedyne co powiedzial to. -Wow spojrzal na Vesp. -To trochę dziwne. | |
|
| |
vesper
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 1:51 am | |
| - CO jest dziwne? -spytała i znów zamrugała, wydaję mi się, że to mruganie będzie jej znakiem rozpoznawczym. - To że mój ojciec bzykał moją koleżankę, czy to, że ona to z premedytacją zaplanowała? - spytała choć stawiała na to, że dziwne dla niego jest to, że ona mu to mówi. W sumie sama nie wiedziała czemu to robi. | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 2:15 am | |
| -Właściwe to obie te rzeczy. Przynal spoglądając na nia. -Bez urazy V., ale twój ojciec jest z dwa razy starszy od niej. Pokręcił głowa i wypuścił powietrze. -Za to cię właśnie kocham Manhattanie. | |
|
| |
vesper
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 2:21 am | |
| -Prawie trzy!- powiedziała z oburzeniem - I mieszka w Velmont! Arystokrata od siedmiu boleści!- wykrzyknęła i chyba jej ulżyło. - Nie wiesz jak mogę się dostać na Soho? - spytała, bo czuła, że musi zmyć z siebie cały dzisiejszy dzień. A on jej wytłumaczył, co i jak. Wymienili się też numerami telefonów i sobie poszła. Tak jak i ja. PA :* | |
|
| |
mary
Liczba postów : 57 Wiek : 32 Skąd : Kanada
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 2:44 pm | |
| To pewnie szła tędy. Spacerowała. bo ładna pogoda przecież. A w ogóle Celem miał po nią przyjść keidyś tam, ale ok. zapomnijmy o tym. xdd | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 2:50 pm | |
| -Mery! pomachal do niej ze swojej ławki i uśmiechnął uśmiechem, którym zdobywal wiele kobiet. | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 2:52 pm | |
| Odwróciła głowe z strone głosu, który wypowiedział jej imie. - Celem! - ucieszyłą się i podeszła do niego i nawet usiadła obok. | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 3:04 pm | |
| -Hej, nie sptytałaś o pozwolenie na siedzenie na mojej prywatnej ławce.\ Powiedział ze śmiechem. - Do tego chodzisz po moim parku. | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 3:12 pm | |
| Przewróciłą oczami - oj wybacz. to ja już pójdę - wstała. - ale miło było Cię widzieć ^ | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 3:24 pm | |
| -Czekaj. Powiedział ciągnąc ją z powrotem na ławkę, -Mogę się ostatecznie trochę podzielić-powiedzial. | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 4:20 pm | |
| Klapła na tą ławke za pomoca jego siły ^. - no dobra. to ja w ostateczności moge sobie tu chwile posiedzieć. | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 6:21 pm | |
| Zasmial sie. -nie chcesz, to idz, ale wszyscy chca siedziec, w towarzystwie takiego przystojniaka jak ja. Powiedzial i wyszczerzyl sie do niej pokazujac zabki | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 6:24 pm | |
| Rozłożyła rece w geście bezradności. - nie bede inna. - uśmiechneła sie szeroko - co u Ciebie? - zapytała po chwili i wystawiła twarz do słońca, o ile takie było, i przymkneła oczy. | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 6:49 pm | |
| -Po staremu odpowiedzial jej, wyciagajac przed siebie nogi. -A co u Ciebie? | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 6:53 pm | |
| - to samo - westchneła. u niej ostatnio nic sie nie działo. tak jakby się zamkneła w domu na cztery spusty i tam siedziała, ot oc. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Central Park | |
| |
|
| |
| Central Park | |
|