| Central Park | |
|
+25Celeb ruby caden raffin muki tyler bianca julie endrju oscar autumn Audrey robbie hudson marika mia louis emma bill nana alex nellie brandon grace kayla dwayne 29 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
kayla
Liczba postów : 158 Wiek : 36 Skąd : z Austrii
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 07, 2009 8:01 pm | |
| xp no to sie pewnie przedstawiła i juz mógł sobie zapisac"ta dziewczyna to kajla" skoro lubił takie długie wizytówki.podała mu dłoń i potrząsneła nią-miło mi-ona tez miała taką nadzieje,antenki nigdzie nie są fajne a zwłaszcza na beretach,moherowych | |
|
| |
dwayne Admin
Liczba postów : 200 Wiek : 38 Skąd : nowy jork
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 07, 2009 8:03 pm | |
| -tak, mnie tez! jeszcze cos ci powiedziec oprocz imienia? -zainteresowal sie, bo moze kayla byla fanka jakichs sredniowiecznych konwenansow i o ile mieli dalej prowadzic hm konwersacje to musial podac jej niezbedne dane takie jak nie wiem, numer buta albo pokazac kopie rodzinnego herbu. | |
|
| |
kayla
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 07, 2009 8:05 pm | |
| a po co ładny był to znim gadała,a herby mogą oglądac póżniej jak juz bedą sobą znudzeni.przesuneła się i pozwoliła mu usiąsc na kocyku koło siebie.nie chciała zeby dostal wilka.dziwne w sumie jak jakies czas temu chciała o zabić przeciez,ah jaka ona zmienna | |
|
| |
dwayne Admin
Liczba postów : 200 Wiek : 38 Skąd : nowy jork
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 07, 2009 8:08 pm | |
| jak szklana pogoda, dwayne musial isc i zabral nawet swoj koszyczek i nawet zmienil ja z dzesiki stam na kajle, patrz jaki cwaniaczek, ide pa :* | |
|
| |
kayla
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 07, 2009 8:10 pm | |
| ojej jak smutno i zle,ona tez poszła bo słońce zaszlo.pa:* | |
|
| |
grace
Liczba postów : 83 Wiek : 36 Skąd : Londyn
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 07, 2009 10:50 pm | |
| szła sobie alejką pisząc esemesy&potrącając masę ludzi, którym mało nie wybiła zębów przez swoją nieuwagę! | |
|
| |
brandon
Liczba postów : 14 Wiek : 35 Skąd : New York
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 07, 2009 10:52 pm | |
| przechodził tędy z papierosem w ustach i znali się bo nie będą na siebie wpadać i się przepraszać itd i w ogóle- grace- uśmiechnął się kiedy tylko ją rozpoznał | |
|
| |
grace
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 07, 2009 10:55 pm | |
| unisła wzrok znad ekranu komórki - cześć, brandon - powiedziała i uśmiechnęła się kącikowo - co słychać? - spytała i schowała telefon do kieszeni płaszcza. właśnie sobie przypomniała, że zapomniała nakarmić Cypisa - swojego kota, i ma teraz wyrzuty sumienia z tego powodu&niewesołą minę! | |
|
| |
brandon
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 07, 2009 10:58 pm | |
| -całkiem dobrze- powiedział- nie ma jak spacer na którym spotykam ciebie- zażartował. nie żeby jej nie lubił czy coś. biedny kot. | |
|
| |
grace
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 07, 2009 11:00 pm | |
| - tak, jasne. ale z ciebie lizus, brandon - powiedziała i poprawiła swój szaliczek, który opadał jej na ramiona. poza tym, było jej zimno! przez twoje krotkie posty nie moge nic napisać dłuższego :< | |
|
| |
brandon
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 07, 2009 11:05 pm | |
| wybacz xd -znasz mnie, wiesz że lubię się tobie podlizywać- powiedział i uśmiechnął się szeroko- a ty co tu robisz?- zapytał. jej powiedzmy że mieli romans kiedyś dawno <333 | |
|
| |
grace
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 07, 2009 11:10 pm | |
| wow :d - też przyszłam na spacer. poza tym, właśnie cierpię, albo raczej mój kot, bo zapomniałam go nakarmić - powiedziała i westchnęła. - jeej, stęskniłam się za tobą nawet! - uśmiechnęła sie i poklepała go po barku. | |
|
| |
brandon
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 07, 2009 11:19 pm | |
| -wiem wiem. też cię kocham- powiedział to takim tonem żeby wiedziała że nie mówi tego na poważnie. no wiesz jak. poza tym od kiedy pamiętał grace zapominała zadbać o swojego kota- ty lepiej biegnij do tego kota- nigdy nie pamiętał jak się nazywał xd | |
|
| |
grace
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 07, 2009 11:28 pm | |
| - okej, chyba pare minut go nie zbawi, i tak jest za gruby. powinnam go nazwać grubasiński! - powiedziała i zapaliła papierosa. w zasadzie paliła od niedawna, bo to pomagało jej się wyluzować chyba. miała mnóstwo stresów związanych z uczelnią. | |
|
| |
brandon
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 07, 2009 11:39 pm | |
| -a może zaraz zdechnie z głodu i co będzie?- powiedział. znając grace to nei karmiła tego kota przez tydzień- mówię ci, jak jest gruby to będzie mu bez jedzenia jeszcze gorzej- no bo to prawda- chodź przy najmniej cie odporowadzę- powiedział bo mam tylko 5 min jeszcze x/ | |
|
| |
grace
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 07, 2009 11:41 pm | |
| to moge zaczac jeszcze pod jej domem! | |
|
| |
nellie
Liczba postów : 161 Wiek : 33 Skąd : New York
| Temat: Re: Central Park Pon Cze 08, 2009 9:24 pm | |
| siedziała na trawce, bez kocyka i przeglądała jakąś gazetkę, bez większego entuzjazmu, bo to jedna z najnudniejszych rzeczy, które mogła teraz robić. | |
|
| |
alex
Liczba postów : 32 Wiek : 35 Skąd : los angeles
| Temat: Re: Central Park Pon Cze 08, 2009 9:28 pm | |
| ma luv ray bany na awatarze. no a alex, pewnie leżał rozjebany na ów zielonej trawce, pod głową mając zwiniętą w kłębek żółto-fioletową bluzę lakersów i paląc papierosa, czilował. | |
|
| |
nellie
| Temat: Re: Central Park Pon Cze 08, 2009 9:31 pm | |
| zamknęła tą gazetę i odłożyła ją gdzieś obok siebie, przecież ile można przeglądać modę, nawet to się czasem nudzi. wyjęła z kieszeni papierosy, pomijając, że mama zabraniała jej palić, ale przecież mamy tu nie ma i nawet z nią nie mieszka. zapaliła papierosa, przez przypadek upuszczając zapalniczkę, pewnie gdzieś niedaleko alexa, cóż za zbieg okoliczności. | |
|
| |
alex
| Temat: Re: Central Park Pon Cze 08, 2009 9:36 pm | |
| kiedy usłyszał specyficzny dźwięk upuszczania czegoś na trawę, otworzył leniwie lewe oko, zaraz za nim prawe i spojrzał na zapalniczkę. zaraz wstał, po drodze ją podnosząc i nawet stanął obok nellie. - nellie, dziecko - zaczął, kręcąc głową. niech się znają. - mama ci nie mówiła, że nie gubi się takiego czegoś ja zapalniczka? tylko ona ratuje nasz głód nikotynowy - okej, pewnie jeszcze się spalił gdzieś w domu jakimś małym skrętem, dlatego teraz gadał od rzeczy. uśmiechnął się co najmniej głupkowato i pocałował dziewczynę w policzek. | |
|
| |
nellie
| Temat: Re: Central Park Pon Cze 08, 2009 9:40 pm | |
| - no popatrz, nawet nie zauważyłam. ale i tak w domu mam pięćset innych - zabrała mu zapalniczkę, bo pięćset pierwsza zawsze się przyda. i poklepała miejsce na trawie obok siebie, żeby usiadł. - co słychać? - urwała źdźbło trawy, tak sobie. | |
|
| |
alex
| Temat: Re: Central Park Pon Cze 08, 2009 9:47 pm | |
| - no to siamano - podciągając swoje czarne nieco znoszone jeansy armaniego, usiadł na poklepany uprzednio miejscu, jednocześnie zaciągając się camelem bez filtra. tak btw. pamiętam camele jeszcze z dzieciństwa, ktoś je palił :d a wracając do alexa, spojrzał na jej dłoń wyrywającą trawę, a potem na nią samą. - jest spoko, takie nic nie robienie jest fajne, wiesz? - spytał, raczej czysto retorycznie, po czym znów położył się na trawie, podkurczając lekko nogi. - a u ciebie, co? mama wie, że palisz? xd | |
|
| |
nellie
| Temat: Re: Central Park Pon Cze 08, 2009 9:51 pm | |
| przewróciła oczami. - nie wie i pewnie się nie dowie, a jak się dowie to padnie na zawał albo coś takiego - zgasiła papierosa, pewnie zniechęciło ją to, że mama może właśnie sobie siedzi gdzieś w central parku. - nic nierobienie - zamyśliła się. - to na dłuższą metę nudne i męczące - rzuciła gdzieś dalej od siebie tą trawkę, znaczy to ździebełko trawy. /zw na chwilę
Ostatnio zmieniony przez nellie dnia Pon Cze 08, 2009 9:56 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
alex
| Temat: Re: Central Park Pon Cze 08, 2009 9:56 pm | |
| a on tyko spojrzał na jej plecy, gdyż leżał dalej, niż ona siedziała. właściwie miał ciekawy widok na jej plecy. - okej, nie spinaj się tak - uprzedził tak na zapas i uśmiechnął się do siebie, a może raczej do jej włosów, którym przyglądał sie od dłuższej chwilii. - w zasadzie tak, ale nie nadaje się na nic lepszego - westchnął. - ej, nie powiedziałaś co tam u ciebie, a uwierz, że ja wprost umieram z ciekawości, nellie. | |
|
| |
nellie
| Temat: Re: Central Park Pon Cze 08, 2009 10:14 pm | |
| - nie spinam się - zmarszczyła nos. - u mnie? w sumie to się obijam, bo już prawie są wakacje - uśmiechnęła się i położyła się obok niego. - a poza tym to nic ciekawego, naprawdę - obciągnęła bluzkę. - czemu uważasz, że nie nadajesz się na nic lepszego? na pewno się nadajesz. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Central Park | |
| |
|
| |
| Central Park | |
|