| Central Park | |
|
+25Celeb ruby caden raffin muki tyler bianca julie endrju oscar autumn Audrey robbie hudson marika mia louis emma bill nana alex nellie brandon grace kayla dwayne 29 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Celeb
Liczba postów : 77 Wiek : 36 Skąd : Floryda
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 7:01 pm | |
| -To zmien to. Poradzil jak specjalista i podrpal sie po glowie. | |
|
| |
mary
Liczba postów : 57 Wiek : 32 Skąd : Kanada
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 7:03 pm | |
| - jak? - zapytała. bo ona nawet nie wiedziała czy chce to zmieniac. jest, zyje, istnieje i to chyba wystarczy, cnie? | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 7:17 pm | |
| -zrób cos szalonego. Usmiechnal sie. -Cos, czgo jeszcze nie robilas | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 7:19 pm | |
| Zamyśliłą się na chwilę - na przykład prześpij się z kimś? - zapytała i wybuchneła śmiechem. Pewnie sobie teraz pomyslał, ze ona dziewicą jest czy coś. | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 7:45 pm | |
| -To twój sposób. Powiedzial równiez sie usmiechajac | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 7:48 pm | |
| Uśmiechneła się szeorko - zrobie co w mojej mocy, zeby moje zycie nie byo nudne - zabrzmiało to tak jakby skłądała obietnice ^ | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 8:05 pm | |
| Rozesmial sie i zmierzwil jej wlosy. -Skaldasz jakas przysiege?-spytal-brakuje jeszcze tylko dwóch palców w górze. | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 8:55 pm | |
| -chwila. - usiadła tak przodem do niego czyli bokiem na łąwce. podniosła dwa palce do góry - przysięgam. xd | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 9:09 pm | |
| rozesmial sie. -jestes powaznie chora psychicznie dodal z powaga i pokrecil glowa. | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 9:10 pm | |
| Zmarszczyła brwi. - nie gadam z Toba. - odwróciła się tyłem do niego. | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 9:14 pm | |
| -no wez, nie rób mi tego poprosil ze smiechem, lapiac ja za biodra i próbujac odwrócic w swoja strone. | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 9:15 pm | |
| - a co chcesz rozmawiac z chorymi psychicznie? - prychneła. onraziłą się tak poważnie ^ | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 10:52 pm | |
| Zasmial sie. -jakbym sam nie byl. Powiedzial do dziewczyny, -No, to z kim zaszalejesz? | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 10:55 pm | |
| Dała za wygraną. Oparła się o niego. znaczy i tak siedziałą tyłem do niego, wiec tak jakby sie opierała plecami o jego ramie. - nie wiem jeszcze. musi to być ktoś fajny i przystojny. ^ - zapomniałam, ze to w parze nie idzie ^ | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 11:05 pm | |
| Hej! A Celeb to co, pis? xD Fajny i przystojny nie, -cizka jestes,-powiedzal gilgoczac ja. Spojrzal w niebo. -Fany i przystojny. hmm... to tylko ja | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 21, 2009 11:06 pm | |
| wbiła mu palec w brzuch. - sam jestes ciezki - leżała tak cały czas i myslała. patrzyła w gwiazdy - to widzę, że bede musiała Cię wykorzystać ^ | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Central Park Pon Cze 22, 2009 7:31 pm | |
| -teraz to już się nie dam, Powiedział ze śmiechem. -Toż to ja jestem jak piórko-dodał obrażony krzyżując ręce. | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Central Park Pon Cze 22, 2009 7:36 pm | |
| - a ja? - spojrzała na swój brzuch - masz racje. sam tłuszcz - przewróciłą oczami. xd | |
|
| |
bailey
Liczba postów : 153 Wiek : 34 Skąd : ny
| Temat: Re: Central Park Pon Cze 22, 2009 9:36 pm | |
| przyszła więc na miejsce wyjątkowo szybko, gdyż miała niewzwykłą wprawę w zamykaniou się w pokoju od środka i wychodzeniu przez okno, gorzej zawsze bywało z wdrapywaniem się do środka, więc potem pewnie leo będzie musiał ją podsadzić. dreptała w miejscu, chowając dłonie w kieszeniach swojej białej bluzy z adidasa, wiszącej na niej luźno. | |
|
| |
leonard
Liczba postów : 102 Wiek : 37 Skąd : usa
| Temat: Re: Central Park Pon Cze 22, 2009 9:41 pm | |
| pewnie była taką mega ziomówą w bluzach adidasa jak claudia. więc leonard z parasolem w swojej torbie (nie torebce! jakiejś męskiej, fajnej torbie na ramię) dotarł do central parku i nawet znalazł bailey, co nie zajęło jej nawet zbyt dużo czasu, na jej widok uśmiechnął się, a gdy już w końcu do niej doszedł, to nawet nachylił się nad nią i pocałował ją przelotnie w policzek, na przywitanie. - hej, bailey - rzekł... | |
|
| |
bailey
| Temat: Re: Central Park Pon Cze 22, 2009 9:48 pm | |
| - cześć, leo - powiedziała. przez chwilę miała ochotę pociągnąć go za rękaw bliżej do siebie, najlepiej tak, żeby zastygł z ustami przy jej policzku, ale sie opanowała i zrobiła krok w tył, obdarzając go ciepłym uśmiechem, bo policzek nie bolał już aż tak bardzo, aczkolwiek kwitł na nim w najlepsze kolorowy siniak. próbowała się nie patrzeć na nos leo, bo nie chciała sie przerazić, chociaż pewnie nic mu nie było, bo my to nie daniel. - ładnie ci w tym sweterku - powiedziała, bo po prostu nie umiała ograniczyć się do myślenia, chociaż ładnie to według bailey było mało powiedziane... | |
|
| |
leonard
| Temat: Re: Central Park Pon Cze 22, 2009 9:51 pm | |
| pewnie miał jakiś pedalski, kanarkowy sweterek w romby, jak pan w tommym<3 albo jakiś zwykły, nie wiem jaki, w paski, czy coś takiego. w każdym razie zrobiło mu się miło, uśmiechnął się aż i obciągnął owy sweterek, mierząc wzrokiem bailey. - dzięki. jak tam twój policzek? nie boli już tak bardzo? - spytał troskliwie. chyba za bardzo wczuwal się w troskliwe misie, powinien przestać je oglądac na jutubie.. | |
|
| |
bailey
| Temat: Re: Central Park Pon Cze 22, 2009 9:55 pm | |
| https://www.youtube.com/watch?v=H793_qIRVbw <33333 - no, już nie tak bardzo, ale wiesz, hm, raczej nie wygląda to na zbyt uroczo - powiedziała, przesuwając delikatnie opuszkami palców po owym policzku, co weszło jej w nawyk dzisiejszego ranka, bo bez przerwy chciała sprawdzać, czy jeszcze boli i owszem, za każdym razem miała okazję przekonać się, że bolało. nie pytała o jego nos, bo wiedziała, że leo raczej nie będzie tak skłonny do użalania się nad sobą jak bailey, hehe. - hm, wiec, hm... co u ciebie, leo? - banalne pytanie numer jeden... | |
|
| |
leonard
| Temat: Re: Central Park Pon Cze 22, 2009 10:00 pm | |
| <3 wziął bailey za rękę i pociągnął ją w stronę najbliższej ławki, na której ją posadził, sam usiadł obok, bo jeszcze zmęczylaby się staniem, albo policzek zacząłby ją mocniej boleć. - nie jest jeszcze tak źle, masz szczeście, że wszystkie zęby masz na miejscu, bo wtedy byłoby gorzej. - a u mnie nic nadzwyczajnego. byłem dzisiaj w pracy, w sklepie i takie tam. - mógłby jej przedstawić plan swojego dnia ale to chyba by było trochę głupie.. | |
|
| |
bailey
| Temat: Re: Central Park Pon Cze 22, 2009 10:06 pm | |
| bailey w zasadzie mogłaby być zainteresowana takim planem, ale nie zamierzała go o to wypytywać, bo właśnie tak się złożyło, że przyszły jej do głowy nowe pytania. - hm, studiujesz coś? w ogóle co ty robisz w życiu, leo? - zapytała, bo może chciałaby wiedzieć, z kim się tak naprawdę zaczyna zadawać. okej, inaczej. kto jej się tak bardzo podoba, że ślini się do niego nocami... i przez sen... w zasadzie, gdy siedziała, było jej trochę zimno, myślała, że będą chodzić, no ale okej. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Central Park | |
| |
|
| |
| Central Park | |
|