| Central Park | |
|
+25Celeb ruby caden raffin muki tyler bianca julie endrju oscar autumn Audrey robbie hudson marika mia louis emma bill nana alex nellie brandon grace kayla dwayne 29 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
alex
Liczba postów : 32 Wiek : 35 Skąd : los angeles
| Temat: Re: Central Park Pon Cze 08, 2009 10:21 pm | |
| uśmiechnął się i położył dla odmiany na brzuchu, unosząc się na łokciach, żeby mieć lepszy widok na nellie. poza tym ładnie pachniała, a on lubił zapachy damskich perfum. - już wakacje? - zdziwił się i podrapał po czole. - chyba straciłem poczucie czasu - przyznał, ale wcale go to nie załamało, nawet nie wywarło na niego większego wrażenia. - ej, młoda, chyba nie masz zamiaru teraz rozkminiać do czego się nadaję :d | |
|
| |
nellie
Liczba postów : 161 Wiek : 33 Skąd : New York
| Temat: Re: Central Park Pon Cze 08, 2009 10:25 pm | |
| - tylko nie młoda - szturchnęła go. - mówisz jakbyś był co najmniej dziesięć lat starszy - zaśmiała się. - ej, a może jesteś - spojrzała na niego badawczo. - tylko wcieliłeś się w dziewiętnastolatka, wiedziałam! - oznajmiła triumfalnie. - nie no, przepraszam. dzisiaj gadam same bzdury, nawet nie wiem czemu. | |
|
| |
alex
Liczba postów : 32 Wiek : 35 Skąd : los angeles
| Temat: Re: Central Park Pon Cze 08, 2009 10:30 pm | |
| a on zaśmiał się tylko i wstając, pocałował nellie w czubek głowy. nawet mruknął coś, że ma się odezwać i poszedł. | |
|
| |
nana
Liczba postów : 38 Wiek : 34 Skąd : nyc
| Temat: Re: Central Park Wto Cze 09, 2009 12:01 am | |
| w zasadzie to było już ciemno i tak dalej i nie było prawie nikogo ale nana i tak wciąż leżała na swoim kocyku i słuchała muzyki na ipodzie, tak na brzuchu leżała z nogami skrzyżowanymi w kostkach i zgietymi w kolankach i generalnie to trochę wpadła w trans, haha. pewnie słuchałą idoserków. | |
|
| |
bill
Liczba postów : 39 Wiek : 35 Skąd : new york
| Temat: Re: Central Park Wto Cze 09, 2009 12:17 am | |
| Bill wracał pewnie z jakiegoś treningu hokeja, spoko że po jedenastej, ale to nic wracał i tak dalej, z torbą na ramieniu i popijał nawet wodę z półlitrowej butelki i schylił się tuż obok kocyka N zeby zawiązać buta. | |
|
| |
nana
| Temat: Re: Central Park Wto Cze 09, 2009 12:19 am | |
| wyczula jego hm obecnosc bo pewnie miala szosty zmysl i zdolnosci nadprzyrodzone prawie jak dłejn i wyciągnęła słuchawkę z ucha, bo kto wie, może właśnie nie wiązał sznurówki tylko przeżywał rozległy zawał serca i potrzebuje pomocy? ogarnęła się trochę znaczy mentalnie i zamrugała trzydzieści razy patrząc na niego teraz bokiem jakoś i unosząc się trochę - nadepnąłeś mi kocyk -powiedziała z braku laku, bo wcale nie nadepnął ale chciała zobaczyć czy to jednak zawał a nic mądrzejszego nie potrafiłą w danym momencie wymyślić. | |
|
| |
bill
| Temat: Re: Central Park Wto Cze 09, 2009 12:25 am | |
| Bill, usłyszywszy jakieś dochodzące go głosy, a nawet jeden głos podniósł głowę i zmarszczyl nieco brwi. Chyba jej nie zauważył, ale raczej przez to, że on w ogóle nie zwraca na nikogo uwagi, a nie że jest nieładna, nieseksowna czy coś. - Ee... - mruknął, mało inteligentnie, w stylu MF<3 ale spoko, zaraz się ogarnął, chociaż on ma prawo być głupi, bo skończył edukacje na liceum - No tak. Przepraszam. Znaczy przepraszam, że nadepnąłem na twój kocyk. | |
|
| |
nana
| Temat: Re: Central Park Wto Cze 09, 2009 12:27 am | |
| nana pilna licealistka -nie ma za co -wybaczyla mu wiec, skoro i tak nie nadepnal i usiadla po turecku, miala szorty wiec spoko, a nawet gdyby miala spodnice to i tak nie byloby pewnie widac jej bielizny w zapadajacych ciemnosciach, nie liczac oczywiscie kilku latarnii nieopodal, ktore i tak dawaly tyle swiatla co nic. zmruzyla oczy usilujac przyzwyczaic sie troche do ciemnosci zeby zobaczyc jak ten caly prawie nadeptywacz i prawie zawalowiec wyglada ale trudno, nie widziala duzo. - przyzwyczailam sie, tutaj ciagle ktos wchodzi na kocyki - zwierzyla mu sie. | |
|
| |
bill
| Temat: Re: Central Park Wto Cze 09, 2009 12:33 am | |
| - No wiem, spędziłem tutaj pół życia. Pół liceum, w zasadzie - powiedział, bo taka była prawda, pewnie chodził do tego St Jude? I przychodził na dżojnty do Central Parku. No, pozwolił sobie nawet opaść obok i wyciągnąć właśnie dżojncika z kieszeni. Podsunął go najpierw Nanie, no bo tak wypada - ale nie na kocykach, raczej. | |
|
| |
nana
| Temat: Re: Central Park Wto Cze 09, 2009 12:39 am | |
| wiec wziela w ramach stosowania sie do wizytowki i generalnie do wszystkiego xp -masz lekcje na podworku? czy cos? - zmarszczyla brwi bo to tak zambrzmialo i zaciagnela sie skretem dwa i pol raza, a potem go mu oddala. pomasowala obolale udo, miala zakwasy bo wczoraj byla na rowerze az gdzies za brooklynem. | |
|
| |
bill
| Temat: Re: Central Park Wto Cze 09, 2009 12:42 am | |
| Ja biegam codziennie i tez mam zajebiste zakwasy. - Nie. Nie mam w ogóle lekcji. Skonczyłem liceum. St Jude - powiedział, wcale bez żadnej dumy ani nic, bo to dla niego nie było coś, czy można byłoby się chwalić. Nie lubił się uczyć i pewnie gdyby nie wpływowi rodzice to siedziałby w pierwszej klasie - a ty? | |
|
| |
nana
| Temat: Re: Central Park Wto Cze 09, 2009 12:44 am | |
| -ach, no tak. a teraz nie uczysz sie wcale? - zainteresowala sie, bo zawsze losy przypadkowych ludzi sa o wiele bardziej ciekawsze niz na przyklad codzienne telefony od jej najlepszej przyjaciolki naomi !! ;p ktora jej opowiadala o swoich zawirowaniach milosno-milosnych. - hmm, ucze sie w constance, ostatnia klasa, niedlugo koncze. potem nie wiem - wzruszyla ramionami - moze kupie sobie motorowke i bede lowila ryby. i zbuduje chatke w lesie. | |
|
| |
bill
| Temat: Re: Central Park Wto Cze 09, 2009 12:51 am | |
| - nie, nie uczę się. to mi w zasadzie srednio potrzebne. jestem hokeistą - nie chwalił sie juz, ze ga w nju jork rendzers, bo nie wiem umarl zemdlal, czy cos ale wczesniej wzial od niej numer telefonu ; ) | |
|
| |
nana
| Temat: Re: Central Park Wto Cze 09, 2009 12:52 am | |
| ona nie ma komurki.......... | |
|
| |
emma
Liczba postów : 149 Wiek : 32 Skąd : she's so NY.
| Temat: Re: Central Park Wto Cze 09, 2009 12:18 pm | |
| no tak, więc emi rozłożyła sobie ręczniczek czy kocyk na jednym z wielu trawników w ogromnym CP. pewnie uciekła z matematyki, w końcu juz wiedziała, ze zdaje. no i przyszła się poopalać. | |
|
| |
louis
Liczba postów : 6 Wiek : 36 Skąd : NY
| Temat: Re: Central Park Wto Cze 09, 2009 12:22 pm | |
| przyszedł sobie na spacer, pewnie miał dzisiaj wolne i postanowił nic nie robić. - hm, cześć emma! - powiedział i usiadł obok niej - czemu nie jesteś w szkole? - zapytał i dmuchnął sobie w grzywkę. | |
|
| |
emma
Liczba postów : 149 Wiek : 32 Skąd : she's so NY.
| Temat: Re: Central Park Wto Cze 09, 2009 12:24 pm | |
| - bo sie zerwałam. i mam blade nogi - przesunęła się trochę w prawo, żeby zrobić louisowi miejsce na kocyku swoim. - kret niech dręczy innych z majzy. ja zdaję więc już nie mam zamiaru się u niego pokazywać. - zaśmiała się i poprawiła na nosie swoje okulary od mefju. | |
|
| |
louis
Liczba postów : 6 Wiek : 36 Skąd : NY
| Temat: Re: Central Park Wto Cze 09, 2009 12:29 pm | |
| a on nie mial okularkow od mefju ani koszulki lakost tez :c - wcale nie masz tak bardzo bladych nóg - powiedział, żeby ją troche pocieszyć może. - stęskniłem się za tobą, wiesz? - skrzywił się sympatycznie, poza tym powiedział to po przyjacielsku bo sie w niej nie kochał przecież. | |
|
| |
mia
Liczba postów : 57 Wiek : 35 Skąd : Londyn
| Temat: Re: Central Park Czw Cze 11, 2009 6:12 pm | |
| Weszła do parku i przysiadała na jakiejś ławce. Obok siebie postawiła butelkę wody a z torby wydobyła książkę i zaczęła czytać. | |
|
| |
marika
Liczba postów : 64 Wiek : 33 Skąd : paris
| Temat: Re: Central Park Czw Cze 11, 2009 6:16 pm | |
| spacerowała sobie po parku i uważała, że ładny jest ten widok na wieżowce, no i oglądała ten słynny central park | |
|
| |
mia
| Temat: Re: Central Park Czw Cze 11, 2009 6:20 pm | |
| (uznamy, że już się znają xD) -Riki-zawołała machając ręką w stronę dziewczyny, która spacerowała parę uliczek dalej. odłożyła swoją książkę i napiła się wody. | |
|
| |
marika
| Temat: Re: Central Park Czw Cze 11, 2009 6:22 pm | |
| (dobry pomysł xd) - cześć mia! - podeszła do niej szybko kiedy ją zauważyła - co słychać? | |
|
| |
mia
| Temat: Re: Central Park Czw Cze 11, 2009 6:25 pm | |
| -Nudzę się-powiedziała poklepując okładkę ksiązki. No cóż, tylko nuda mogła ją skłonić do czytania. Mimo że Mia lubiła czytać. -A co u Ciebie? | |
|
| |
marika
| Temat: Re: Central Park Czw Cze 11, 2009 6:26 pm | |
| - mniej więcej to samo. chodzę po mieście i oglądam wszystko, co tylko wydaje się ciekawe. co czytasz? - zapytała | |
|
| |
mia
| Temat: Re: Central Park Czw Cze 11, 2009 6:29 pm | |
| Podniosła książkę i sama z zaciekawieniem spojrzała na tytuł. wzięła po prostu pierwszą lepszą z półki. -"Moja ulubiona żona"-przeczytała tytuł i uśmiechnęła się do Mariki.-i coś ciekawego już widziałaś? | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Central Park | |
| |
|
| |
| Central Park | |
|