WICKED
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Central Park

Go down 
+25
Celeb
ruby
caden raffin
muki
tyler
bianca
julie
endrju
oscar
autumn
Audrey
robbie
hudson
marika
mia
louis
emma
bill
nana
alex
nellie
brandon
grace
kayla
dwayne
29 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next
AutorWiadomość
alex

alex

Liczba postów : 32

Central Park - Page 3 Empty
PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyPon Cze 08, 2009 10:21 pm

uśmiechnął się i położył dla odmiany na brzuchu, unosząc się na łokciach, żeby mieć lepszy widok na nellie. poza tym ładnie pachniała, a on lubił zapachy damskich perfum. - już wakacje? - zdziwił się i podrapał po czole. - chyba straciłem poczucie czasu - przyznał, ale wcale go to nie załamało, nawet nie wywarło na niego większego wrażenia. - ej, młoda, chyba nie masz zamiaru teraz rozkminiać do czego się nadaję :d
Powrót do góry Go down
nellie

nellie

Liczba postów : 161

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyPon Cze 08, 2009 10:25 pm

- tylko nie młoda - szturchnęła go. - mówisz jakbyś był co najmniej dziesięć lat starszy - zaśmiała się. - ej, a może jesteś - spojrzała na niego badawczo. - tylko wcieliłeś się w dziewiętnastolatka, wiedziałam! - oznajmiła triumfalnie. - nie no, przepraszam. dzisiaj gadam same bzdury, nawet nie wiem czemu.
Powrót do góry Go down
alex

alex

Liczba postów : 32

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyPon Cze 08, 2009 10:30 pm

a on zaśmiał się tylko i wstając, pocałował nellie w czubek głowy. nawet mruknął coś, że ma się odezwać i poszedł.
Powrót do góry Go down
nana

nana

Liczba postów : 38

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyWto Cze 09, 2009 12:01 am

w zasadzie to było już ciemno i tak dalej i nie było prawie nikogo ale nana i tak wciąż leżała na swoim kocyku i słuchała muzyki na ipodzie, tak na brzuchu leżała z nogami skrzyżowanymi w kostkach i zgietymi w kolankach i generalnie to trochę wpadła w trans, haha. pewnie słuchałą idoserków.
Powrót do góry Go down
bill

bill

Liczba postów : 39

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyWto Cze 09, 2009 12:17 am

Bill wracał pewnie z jakiegoś treningu hokeja, spoko że po jedenastej, ale to nic wracał i tak dalej, z torbą na ramieniu i popijał nawet wodę z półlitrowej butelki i schylił się tuż obok kocyka N zeby zawiązać buta.
Powrót do góry Go down
nana

nana

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyWto Cze 09, 2009 12:19 am

wyczula jego hm obecnosc bo pewnie miala szosty zmysl i zdolnosci nadprzyrodzone prawie jak dłejn i wyciągnęła słuchawkę z ucha, bo kto wie, może właśnie nie wiązał sznurówki tylko przeżywał rozległy zawał serca i potrzebuje pomocy? ogarnęła się trochę znaczy mentalnie i zamrugała trzydzieści razy patrząc na niego teraz bokiem jakoś i unosząc się trochę - nadepnąłeś mi kocyk -powiedziała z braku laku, bo wcale nie nadepnął ale chciała zobaczyć czy to jednak zawał a nic mądrzejszego nie potrafiłą w danym momencie wymyślić.
Powrót do góry Go down
bill

bill

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyWto Cze 09, 2009 12:25 am

Bill, usłyszywszy jakieś dochodzące go głosy, a nawet jeden głos podniósł głowę i zmarszczyl nieco brwi. Chyba jej nie zauważył, ale raczej przez to, że on w ogóle nie zwraca na nikogo uwagi, a nie że jest nieładna, nieseksowna czy coś.
- Ee... - mruknął, mało inteligentnie, w stylu MF<3 ale spoko, zaraz się ogarnął, chociaż on ma prawo być głupi, bo skończył edukacje na liceum - No tak. Przepraszam. Znaczy przepraszam, że nadepnąłem na twój kocyk.
Powrót do góry Go down
nana

nana

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyWto Cze 09, 2009 12:27 am

nana pilna licealistka
-nie ma za co -wybaczyla mu wiec, skoro i tak nie nadepnal i usiadla po turecku, miala szorty wiec spoko, a nawet gdyby miala spodnice to i tak nie byloby pewnie widac jej bielizny w zapadajacych ciemnosciach, nie liczac oczywiscie kilku latarnii nieopodal, ktore i tak dawaly tyle swiatla co nic. zmruzyla oczy usilujac przyzwyczaic sie troche do ciemnosci zeby zobaczyc jak ten caly prawie nadeptywacz i prawie zawalowiec wyglada ale trudno, nie widziala duzo. - przyzwyczailam sie, tutaj ciagle ktos wchodzi na kocyki - zwierzyla mu sie.
Powrót do góry Go down
bill

bill

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyWto Cze 09, 2009 12:33 am

- No wiem, spędziłem tutaj pół życia. Pół liceum, w zasadzie - powiedział, bo taka była prawda, pewnie chodził do tego St Jude? I przychodził na dżojnty do Central Parku. No, pozwolił sobie nawet opaść obok i wyciągnąć właśnie dżojncika z kieszeni. Podsunął go najpierw Nanie, no bo tak wypada - ale nie na kocykach, raczej.
Powrót do góry Go down
nana

nana

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyWto Cze 09, 2009 12:39 am

wiec wziela w ramach stosowania sie do wizytowki i generalnie do wszystkiego xp
-masz lekcje na podworku? czy cos? - zmarszczyla brwi bo to tak zambrzmialo i zaciagnela sie skretem dwa i pol raza, a potem go mu oddala. pomasowala obolale udo, miala zakwasy bo wczoraj byla na rowerze az gdzies za brooklynem.
Powrót do góry Go down
bill

bill

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyWto Cze 09, 2009 12:42 am

Ja biegam codziennie i tez mam zajebiste zakwasy.
- Nie. Nie mam w ogóle lekcji. Skonczyłem liceum. St Jude - powiedział, wcale bez żadnej dumy ani nic, bo to dla niego nie było coś, czy można byłoby się chwalić. Nie lubił się uczyć i pewnie gdyby nie wpływowi rodzice to siedziałby w pierwszej klasie - a ty?
Powrót do góry Go down
nana

nana

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyWto Cze 09, 2009 12:44 am

-ach, no tak. a teraz nie uczysz sie wcale? - zainteresowala sie, bo zawsze losy przypadkowych ludzi sa o wiele bardziej ciekawsze niz na przyklad codzienne telefony od jej najlepszej przyjaciolki naomi !! ;p ktora jej opowiadala o swoich zawirowaniach milosno-milosnych. - hmm, ucze sie w constance, ostatnia klasa, niedlugo koncze. potem nie wiem - wzruszyla ramionami - moze kupie sobie motorowke i bede lowila ryby. i zbuduje chatke w lesie.
Powrót do góry Go down
bill

bill

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyWto Cze 09, 2009 12:51 am

- nie, nie uczę się. to mi w zasadzie srednio potrzebne. jestem hokeistą - nie chwalił sie juz, ze ga w nju jork rendzers, bo nie wiem umarl zemdlal, czy cos ale wczesniej wzial od niej numer telefonu ; )
Powrót do góry Go down
nana

nana

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyWto Cze 09, 2009 12:52 am

ona nie ma komurki..........
Powrót do góry Go down
emma

emma

Liczba postów : 149

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyWto Cze 09, 2009 12:18 pm

no tak, więc emi rozłożyła sobie ręczniczek czy kocyk na jednym z wielu trawników w ogromnym CP. pewnie uciekła z matematyki, w końcu juz wiedziała, ze zdaje. no i przyszła się poopalać.
Powrót do góry Go down
louis

louis

Liczba postów : 6

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyWto Cze 09, 2009 12:22 pm

przyszedł sobie na spacer, pewnie miał dzisiaj wolne i postanowił nic nie robić. - hm, cześć emma! - powiedział i usiadł obok niej - czemu nie jesteś w szkole? - zapytał i dmuchnął sobie w grzywkę.
Powrót do góry Go down
emma

emma

Liczba postów : 149

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyWto Cze 09, 2009 12:24 pm

- bo sie zerwałam. i mam blade nogi - przesunęła się trochę w prawo, żeby zrobić louisowi miejsce na kocyku swoim. - kret niech dręczy innych z majzy. ja zdaję więc już nie mam zamiaru się u niego pokazywać. - zaśmiała się i poprawiła na nosie swoje okulary od mefju.
Powrót do góry Go down
louis

louis

Liczba postów : 6

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyWto Cze 09, 2009 12:29 pm

a on nie mial okularkow od mefju ani koszulki lakost tez :c
- wcale nie masz tak bardzo bladych nóg - powiedział, żeby ją troche pocieszyć może. - stęskniłem się za tobą, wiesz? - skrzywił się sympatycznie, poza tym powiedział to po przyjacielsku bo sie w niej nie kochał przecież.
Powrót do góry Go down
mia

mia

Liczba postów : 57

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyCzw Cze 11, 2009 6:12 pm

Weszła do parku i przysiadała na jakiejś ławce.
Obok siebie postawiła butelkę wody a z torby wydobyła książkę i zaczęła czytać.
Powrót do góry Go down
marika

marika

Liczba postów : 64

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyCzw Cze 11, 2009 6:16 pm

spacerowała sobie po parku i uważała, że ładny jest ten widok na wieżowce, no i oglądała ten słynny central park
Powrót do góry Go down
mia

mia

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyCzw Cze 11, 2009 6:20 pm

(uznamy, że już się znają xD)
-Riki-zawołała machając ręką w stronę dziewczyny, która spacerowała parę uliczek dalej. odłożyła swoją książkę i napiła się wody.
Powrót do góry Go down
marika

marika

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyCzw Cze 11, 2009 6:22 pm

(dobry pomysł xd)
- cześć mia! - podeszła do niej szybko kiedy ją zauważyła - co słychać?
Powrót do góry Go down
mia

mia

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyCzw Cze 11, 2009 6:25 pm

-Nudzę się-powiedziała poklepując okładkę ksiązki. No cóż, tylko nuda mogła ją skłonić do czytania. Mimo że Mia lubiła czytać.
-A co u Ciebie?
Powrót do góry Go down
marika

marika

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyCzw Cze 11, 2009 6:26 pm

- mniej więcej to samo. chodzę po mieście i oglądam wszystko, co tylko wydaje się ciekawe. co czytasz? - zapytała
Powrót do góry Go down
mia

mia

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 EmptyCzw Cze 11, 2009 6:29 pm

Podniosła książkę i sama z zaciekawieniem spojrzała na tytuł. wzięła po prostu pierwszą lepszą z półki.
-"Moja ulubiona żona"-przeczytała tytuł i uśmiechnęła się do Mariki.-i coś ciekawego już widziałaś?
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 3 Empty

Powrót do góry Go down

Central Park
Powrót do góry 
Strona 3 z 12Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Grand Central
» Riverside Park