| Avii i Dean'a | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Avia
Liczba postów : 23 Wiek : 34 Skąd : Liviorno
| Temat: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 1:48 pm | |
| | |
|
| |
dean
Liczba postów : 104 Wiek : 34 Skąd : liviorno
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 1:50 pm | |
| Znając deana to pewnie jeszcze sie z łóżka nie ruszył. co miał robić.? do szkoły się jeszcze nie zapisał, do pracy mu się nie chciało. ogólnie leniuchował. | |
|
| |
Avia
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 1:53 pm | |
| weszla do domu na paluszkach, w końcu całą noc jej nie bylo. Miala nadzieję przemknąć niepostrzeżenie kolo Dean'a i walnąć się do łózka. Zamknęła za sobą drzwi od domu i zostawiła buty w przedpokoju, ruszyła do swojego pokoju. | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 1:55 pm | |
| a on nie spał.! i wszytsko słyszał. - Avia.! - krzyknął. i poniósł się z łóżka. zobacz jak się poświecił! - gdzie ty byłaś cała noc - otworzył drzwi od swojego pokoju czy coś. | |
|
| |
Avia
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 1:58 pm | |
| ZrobiŁa minę, świadczącą o tym, że nie jest zadowolona z takiego biegu wydarzeń. przeskoczyła z nogi na nogę i spojrzała na brat. -no wiesz-powiedziała, z niepewną miną-tu i tam. Dodala. | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 2:01 pm | |
| Zmarszczył brwi. - super, że o wszystkim wiedziałem i, ze nadal wiem - powiedział z irionią. tak jak ma w histroi [^^] kochał sisotre, ale się o nia martwił i czasami był nadopiekuńczy, a wrecz upiedliwy ^ | |
|
| |
Avia
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 2:04 pm | |
| -Di-powiedziała, przechodząc do kuchni-przecież nic mi się nie stało. Powiedziała siadając sobie na stołku, wpierw jednak wyciągając z lodówki płatki. | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 2:06 pm | |
| Poszedł za nią. skoro wstał to chciałby coś zjeść. ile mozna rano wytrzymać bez jedzenia. - a jakby Ci się coś stało, to co.? - zapytał i robił sobie kanapki pewnie. | |
|
| |
Avia
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 2:11 pm | |
| Nasy pala platków do mleka. -ale sie nie stało-powiedziała tracąc cierpliwość po woli.-Po co myśleć, że mogłoby się stać? SpojrzaŁa na Deana i pokręciła głową wzdychając. jaki on czasem byl irytujący! | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 2:12 pm | |
| Wzruszył ramionami. Wziął kanapke do ręki i odwróciłs ię do niej przodem opierając się o blat. - nastepnym razem nie licz na moją pomoc - powiedział całkiem poważnie. skoro jest taka mądra to chyba sobie sama da rade, cnie.? xd | |
|
| |
Avia
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 2:18 pm | |
| Spojrzała na niego z podniesionymi brwiami. -Czyli teraz jesteś na mnie zły tak?-spytała patrząc na niego-jak ty znikasz na cale noce, to jest okej, a jak mnie ni ma jedną, to zaraz zobacz co robisz. dodała z wyrzutem. | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 2:20 pm | |
| a on znikał.? ^^ ooo dobrze wiedzieć. - jestem starszy. - kiepsa wymówka. wiedział o tym. - pozatym nie mam takiego małego móżka jak ty - puknął ją lekko w czoło. ale tak lekko. xd | |
|
| |
Avia
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 2:24 pm | |
| -No weź-powiedziała klepiąc go w ramię. Zjadła kolejną łyżkę. -jesteś starszy tylko o rok.-powiedziała z wyrzutem-powiem wszytko Cioci Anie jak przyjedzie. dodała pokazując mu język. ciocia Ana, była siostrą ich mamy i przyjeżdżała do nich na rewizję co kilka miesięcy. | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 2:26 pm | |
| Przewrócił oczami - a mów, mów. - zaśmiał się cicho i wyszedł z pokoju. wrócił do swojego zeby sie ubrac. ale nie zeby był goły xd miał bokserki oO | |
|
| |
Avia
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 2:29 pm | |
| -przecież się jej boisz!-krzyknęła za nim. zaśmiała się. gdy avia miaŁa 7 lat, Dean zawsze chował się przed ciocią Aną, cóż, wyglądała niezbyt zachęcająco. Avia natomiast bala się jej kota. Właściwie do dziś się boi. xD | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 2:30 pm | |
| - wyjde z domu czy coś, na czas jej pobytu tutaj. - powiedział po chwili. wyszedł z pokoju - ciesz sie, bedziesz miałą prawie wolną chatę. a zawsze lepsza ciotka niz ja, prawda.? - minąwszy ja poszedł do salonu | |
|
| |
Avia
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 2:37 pm | |
| -tak, zrobię imprezę. Wstała od stołu i rzuciła się za nim, nie kończąc swojego śniadania. -teraz wielki foch grazioso tak? Spytała zakładając ręce na biodra. | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 2:41 pm | |
| odwócił spokojnie głowe w jej strone - nie. - powiedział równie spokojnie. - skoro nie chcesz ani mojej pomocy, ani mojej stroskit o prosze bardzo - i wrócił do ogladania telewizji. | |
|
| |
Avia
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 2:42 pm | |
| rzuciła się na kanapę, czy bardziej na jego kolana, -Dean-powiedziała robiąc słodka minkę.-przecież nic takiego nie powiedzialam. Dodala. | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 2:44 pm | |
| Zrzucił ją z kolan. znaczy zsunął. tak zbe ysaiedziała ewentualnie obok niego. - ale tak sie zachowujesz, kochana - mówił poważnie. | |
|
| |
Avia
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 2:53 pm | |
| Teraz to jej się zrobiło głupio. znów się tam wgramoliła, w sensie że na jego kolna. -nie chciałam.-powiedziała, robiac skruszoną minkę | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 2:54 pm | |
| Popatrzył na nią. - niech ci bedzie - powiedział niepewnie. - ale jeszcze ra zi naprawde rpzestane sie do Ciebie odzywać. i... wyprowadze się - i tak wiedział, ze na to ostatnie to się raczej cieszyć będzie ^ | |
|
| |
Avia
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 3:02 pm | |
| -Dziękuje!-pisnęła obejmując go za szyję. Zaśmiała się. -Nie wyprowadzisz się-dodała całując go w czubek nosa-za bardzo mnie kochasz. | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 3:04 pm | |
| Podniósł palec do góry, tak jakby ja ostrzegał - się ejszcze ździwisz - powiedział swobodnie ^ | |
|
| |
Avia
| Temat: Re: Avii i Dean'a Wto Cze 16, 2009 3:09 pm | |
| -nie, nie nie nie-powiedziała pewnie-swoje wiem. dodala pokazując mu język i wygodniej usadzając się na jego kolnach xd No cóż, byla wygodnicka -Włącz coś ciekawszego. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Avii i Dean'a | |
| |
|
| |
| Avii i Dean'a | |
|