| Tribeca | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
nellie
Liczba postów : 161 Wiek : 33 Skąd : New York
| Temat: Re: Tribeca Sob Cze 13, 2009 1:44 am | |
| w sumie ona i tak już jest dość pijana, tak myślę, ale wypiła, w końcu jutro sobota, będzie miała cały dzień na leczenie nieziemskiego kaca. - jutro nie wstanę z łóżka - powiedziała i opróżniła kieliszek. - i to będzie twoja wina - zaśmiała się. | |
|
| |
Celeb
Liczba postów : 77 Wiek : 36 Skąd : Floryda
| Temat: Re: Tribeca Sob Cze 13, 2009 1:50 am | |
| Przyciągnął ją do siebie ze smiechem -powiedz, że nigdy mi tego nie wybaczysz a potem zbluzgaj jak psa-poprosił ze śmiechem. Stał tak i nie miał zamiaru jej puszczać | |
|
| |
nellie
| Temat: Re: Tribeca Sob Cze 13, 2009 1:52 am | |
| - nigdy ci nie wybaczę - zaśmiała się, nieskutecznie próbując wyswobodzić się z jego uścisku. - ale nie zbluzgam cię, no co ty - popatrzyła mu w oczy. | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Tribeca Sob Cze 13, 2009 1:54 am | |
| złapał ją tak jakoś pod brodę i palcem podciągnął ją trochę do góry, tak, że znalazła się blisko jego ust. -Nigdy przenigdy?-spytał z minką zbitego psa. | |
|
| |
nellie
| Temat: Re: Tribeca Sob Cze 13, 2009 1:55 am | |
| - nigdy, przenigdy - powiedziała, prosto w jego usta, z uśmiechem i nawet gdzieś go objęła, w okolicach pasa. | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Tribeca Sob Cze 13, 2009 1:57 am | |
| -i tak ci nie wierzę-powiedział wpijając się w jej ust, które tak jak jego smakowały niebieskim kamikadze. O. i tak się całowali, a ja za chwilę idę spać więc po ostanim poście i sajonraRA | |
|
| |
nellie
| Temat: Re: Tribeca Sob Cze 13, 2009 1:59 am | |
| i nawet nie zaprotestowała, pewnie ją upił, pewnie nawet specjalnie. objęła go gdzieś w okolicach karku, całkiem ochoczo oddając pocałunki. szkoda, bo ja dzisiaj cierpię na bezsenność xd dobranoc | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Tribeca Sob Cze 13, 2009 2:01 am | |
| a ja jestem pijana i musze iśc spac i jutro bede miała kaca. więc w końcu się od siebie oderwali, bo ile można się tak ślimaczyć. Cel wypił jeszcze jeden kieliszek kamikadzę i pocałował lekko Nelli. -Na razie młoda, muszę spadać-powiedział wychodząc z klubu i zachowując sie trochę nie po dźentelmeńsku. o. | |
|
| |
nellie
| Temat: Re: Tribeca Sob Cze 13, 2009 2:02 am | |
| współczuję ;c dzisiaj już nie miała siły myśleć nad tym, że miał ją odprowadzić i w ogóle, pewnie jutro się na to będzie wkurzać, a na razie zamówiła jakąś taksówkę, żeby się jakimś cudem dostać do domu. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Tribeca | |
| |
|
| |
| Tribeca | |
|