WICKED
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Frick Collection

Go down 
5 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
zoey

zoey

Liczba postów : 80

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Frick Collection   Frick Collection EmptyNie Cze 07, 2009 6:22 pm

Powrót do góry Go down
mickey

mickey

Liczba postów : 58

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyPon Cze 08, 2009 7:41 pm

stał tak oparty o ten murek i pewnie sobie palił skręta, a może i grał też na gitarze. tak, to jego pasja jest, okej. więc tak sobie siedział i nawet coś zarobił. aa, i czekał na kogoś, nie wiem, cudy xd
Powrót do góry Go down
ines

ines

Liczba postów : 54

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyPon Cze 08, 2009 7:45 pm

biedna ines chodziła taka zagubiona ulicami ny. dopiero poznawała miasto bo przecież przyjechała tu stosunkowo nie dawno. oparła się o ten murek też i żałośnie westchnęła, a potem rozłożyła swoją podręczną mapę i zastanawiała się jaka będzie najkrótsza droga do jej mieszkania, wyglądała zapewne jak turystka. :d
Powrót do góry Go down
mickey

mickey

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyPon Cze 08, 2009 7:48 pm

spojrzał się na nią, zaciekawił się pewnie, i odłożył na chwilę swoją gitarę, i postanowił pannie turystce pomóc, żeby do domu trafiła. poprawił swój kapelusz, taki jak na awciu, i podszedł do niej, zaciągnął się skrętem, i spojrzał na mapę. - hm, gdzie chcesz trafić, pomogę ci. - powiedział jakoś całkiem jak na niego miło, wiadomo i oparł się pewnie znowu o murek.
Powrót do góry Go down
ines

ines

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyPon Cze 08, 2009 7:53 pm

normalnie dziękowała bogu, że ktoś życzliwy jej pomógł. - tak więc to może zabrzmieć głupio, ale chciałabym trafić do swojego mieszkania. - zabrzmiało to co najmniej głupio, do tego ines uśmiechnęła się głupio i niewinnie, nawet zamrugała oczętami, a oczy miała fajne! - a konkretnie to chciałabym trafić do soho. - wyjaśniła, żeby wszystko było jasne.
Powrót do góry Go down
mickey

mickey

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyPon Cze 08, 2009 7:55 pm

pokiwął w zrozumieniu głową i pewnie się uśmiechnął. zgasił swojego skręta i schował go sobie w tylną kieszeń, żeby go nie wyrzucać, pewnie mu się kiedyś przyda! uśmiechnął się znowu i zabrał jej mapę, i złożył ją ładnie i potem pewnie ją podał jej. - jestem rodowitym nowojorczykiem, znam każdy zakątek, chętnie cię tam zaprowadzę. jestem mickey. - przedstawił się w końcu.,
Powrót do góry Go down
ines

ines

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyPon Cze 08, 2009 8:03 pm

niezmiernie się cieszyła, że poznała rodowitego nowojorczyka! miała pewność, że doprowadzi ją całą do domu. po za tym miała nadzieję, że w końcu zapamięta drogę. - a ja jestem ines, jestem rodowitą łajzą i mimo, że mieszkam tu już trochę to dalej nie mogę się połapać, to miasto zdecydowanie jest za dużo! - wyjaśniła mu. bo przecież w swoim rodzinnym mieście też znała każdy zakątek.
Powrót do góry Go down
mickey

mickey

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyPon Cze 08, 2009 8:06 pm

zaśmiał się pewnie, i przyjrzał się jej. - okej, ładne masz imię, takie nietypowe strasznie, że tak powiem! - powiedział jakoś zabawnie, ale nie umiał niestety naśladować myszki miki, co go bardzo bardzo denerwowało, kiedyś się nawet może i próbował nauczyć, w ramach studiów aktorskich, ale mu nie wyszło. no cóż. ale nie ważne. - więc, właściwie gdzie mieszkasz? żebym wiedział, prawda. - pokiwał głową.
Powrót do góry Go down
ines

ines

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyPon Cze 08, 2009 8:11 pm

fajniej by było gdyby naśladował kaczora donalda! tak sądzę. - och tak, nie przepadam za nim, imieniem znaczy się. - podobnie jak ja za swoim. :d zapewne potem wyjaśniła mu gdzie dokładnie mieszka, opisywała jak niezdara jakieś uliczki, ulice, parki i pomniki, może mickey się skapnie gdzie mieszka biedna ines! inaczej będzie spała na ulicy. :d ale zaraz...pamiętała numer i ulicę gdzie znajdowało się mieszkanie, ojej jest uratowana.
Powrót do góry Go down
mickey

mickey

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyPon Cze 08, 2009 8:15 pm

okej, dokładnie wszystko wysłuchał, ja to dopiero mam beznadziejnie długie imię, cóż xd no ale nie ważne. uśmiechnął się do niej. - no dobrze, więc, zaczynamy podróż, do ciebie do mieszkania. może sobie raczej narysują tą drogę, albo zapamiętaj jakieś ulice, co? - zaśmiał się tylko i pewnie pociągnął ją za rękę, i zacznę już pewnie u niej, si?
Powrót do góry Go down
emil

emil

Liczba postów : 35

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyCzw Cze 18, 2009 1:26 pm

palił papierosa bez użycia rąk które to trzymał w swojej eleganckiej czarnej kurtce. okej, chyba jednak niezbyt eleganckiej, ale za to jaki ziomal z niego, joł joł.
Powrót do góry Go down
mary

mary

Liczba postów : 57

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyCzw Cze 18, 2009 1:28 pm

bez używania rąk.? to fajnie. xdd Mary lubiła spacerować. czasami nawet sama. dlatego teraz szła sama i przysiadła na schodkach. bo siedziec tez lubiła. ona w ogóle wszystko lubiłą oO
Powrót do góry Go down
emil

emil

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyCzw Cze 18, 2009 1:32 pm

miał wyćwiczone wargi & język. to chyba nawet dobrze. wyciągnął jednak ręce bo głupio wypluwać papierosa i wyrzucił go na ziemię, przydeptał nawet butem. westchnął ciężko, bo był zmęczony, i usiadł obok mary, przyglądając jej się najpierw. - hmmm, czy my się nie znamy? ;o
Powrót do góry Go down
mary

mary

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyCzw Cze 18, 2009 1:34 pm

Zerkneła na niego. nie przywykłą do tego, że ktoś się do niej dosiada ^. - nie wiem. nie kojarze Cię. - ona mało osób stąd znała. chyba... jedną?
Powrót do góry Go down
emil

emil

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyCzw Cze 18, 2009 1:38 pm

-oo, to hm, przepraszam. pewnie cię z kimś pomyliłem. - zarumienił się nawet, biedny.
Powrót do góry Go down
mary

mary

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyCzw Cze 18, 2009 1:39 pm

Usmiechneła się delikatnie - mary - to taki gest 'nie znasz, ale poznasz i juz znasz' xdd
Powrót do góry Go down
emil

emil

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyCzw Cze 18, 2009 1:44 pm

spoko, że nie zauważyłam że druga strona. - emil. - uśmiechnął się więc, bo może nawet nie wyszedł na durnia i uścisnął ją dłoń. - miło cię poznać, w takim razie.
Powrót do góry Go down
mary

mary

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyCzw Cze 18, 2009 1:45 pm

nie wyszedł. nicby czemu? - mi ciebie również. - uśmiechneła się już szerzej i odważniej.
Powrót do góry Go down
emil

emil

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyCzw Cze 18, 2009 1:46 pm

-brzydka pogoda. - westchnął, patrząc w niebo. właściwie bardziej do siebie, niz do niej, no ale. - wiec czemu nie jestes w szkole? czy w pracy?
Powrót do góry Go down
mary

mary

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyCzw Cze 18, 2009 1:49 pm

Odruchowo też spojrzała w niebo. no za ładnie nie było. Westchneła i spowrotem spojrzała na emila. - nowa jestem. dopiero od przyszłego roku się zapiszę do szkoły - wytłumaczyła się. xdd - a ty?
Powrót do góry Go down
emil

emil

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyCzw Cze 18, 2009 1:51 pm

-aha! liceum czy studia? - zainteresowal sie bo jest milym chlopcem i interesuje sie losem takich uroczych dziewczat jak mary. - ja ciezko pracuje. akurat dzisiaj mam wolne na tydzien, mialem jechac na urlop ale chyba mi sie nie chce.
Powrót do góry Go down
mary

mary

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyCzw Cze 18, 2009 1:53 pm

Haha. nie chce mu sie jechać na urlop ^ dobre xd.. - 3 klasa liceum - podpowiedziała.
Powrót do góry Go down
emil

emil

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyCzw Cze 18, 2009 1:54 pm

-o, super. - on akurat dobrze wspominal! - wiec skad jestes, hm?
Powrót do góry Go down
mary

mary

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyCzw Cze 18, 2009 1:56 pm

- z Kanady - powiedziała i od razu sobie przypomniałą tro dzieciństwo. i w ogole. tylko nie pytaj mnie o kanade, bo nie znam państwa ^
Powrót do góry Go down
emil

emil

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection EmptyCzw Cze 18, 2009 1:58 pm

- jestes polka? xdd - bo wczoraj ogladal na discovery program o tym ze duzo polakow mieszka w kanadzie... wiecej niz kanadyjczykow...
Powrót do góry Go down
Sponsored content

Frick Collection Empty
PisanieTemat: Re: Frick Collection   Frick Collection Empty

Powrót do góry Go down

Frick Collection
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
WICKED :: nowy jork :: Popularne.-
Skocz do: