| grace | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
grace
Liczba postów : 83 Wiek : 36 Skąd : Londyn
| Temat: grace Nie Cze 07, 2009 6:31 pm | |
| ,,,,, ,,,,,, , | |
|
| |
grace
| Temat: Re: grace Nie Cze 07, 2009 11:43 pm | |
| zawędrowali tu z brandonem na odsiecz jej niemal zagłodzonemu kotu. - nie pamiętam kiedy mnie ostatnio odprowadzałeś - powiedziała szukając kluczy. uśmiechnęła się, bo zobaczyła w oknie Cypisa, który najwyraźniej jeszcze nie zdechł. | |
|
| |
brandon
Liczba postów : 14 Wiek : 35 Skąd : New York
| Temat: Re: grace Nie Cze 07, 2009 11:55 pm | |
| - taak. to było dawno temu- stwierdził. nawet bardzo dawno. pewnie mu było szkoda trochę że już tego nie praktykowali- o! kot jednak zyje!- zauważył i uśmiechnął się bo zwierzał jakoś tak śmiesznie wyglądał. prawie się na parapecie nie mieścił | |
|
| |
grace
| Temat: Re: grace Pon Cze 08, 2009 12:03 am | |
| to była jej kluska hodowlana. - widzisz? mówiłam, że głodówka mu nie zaszkodzi! od razu wygląda lepiej! - powiedziała, to była taka jej bambaryłka <3. - hm, wejdziesz? - spytała, przecież nie zamknie mu drzwi przed nosem. | |
|
| |
brandon
| Temat: Re: grace Pon Cze 08, 2009 12:08 am | |
| -nie mogę- powiedział i spojrzał na zegarek. późno było a on jeszcze musial gdzieś tam wpaść- ale kiedyś na pewno cię odwiedze- obiecał- choć by po to żeby skontrolować czy kto jeszcze żyje- uśmiechnął się. wolał jej się nie przyznawać nawet że ciągle nie wie jak ten kot się zwie ^^ | |
|
| |
grace
| Temat: Re: grace Pon Cze 08, 2009 12:09 am | |
| | |
|
| |
brandon
| Temat: Re: grace Pon Cze 08, 2009 10:42 pm | |
| przyszedł odwiedzić grace. zapukał do drzwi i zastanawiał się czy ona w ogóle jest w domu. to jest taki minus niespodzianek. nie wiadomo czy nie będziesz całować klamki xd | |
|
| |
grace
| Temat: Re: grace Pon Cze 08, 2009 10:44 pm | |
| była rzecz jasna. malowała w tym czasie jakiś obraz na zajęcia i miała troche zielonej farby na nosie. otworzyła drzwi - cześć brandon! - powiedziała i uśmiechnęła się. poza tym było jej zimno, bo była w samym tiszercie i legginsach. | |
|
| |
brandon
| Temat: Re: grace Pon Cze 08, 2009 10:48 pm | |
| -cześć, robię za niespodziankę. cieszysz się?- spytał i wyciągnął ręce żeby ją uściskać- widzę też ze nie próżnujesz i wciągasz coś zielonego- powiedział. no nie wiedział ze to farba bo nie widział dobrze w takim świetle czy coś ,prawda? | |
|
| |
grace
| Temat: Re: grace Pon Cze 08, 2009 10:52 pm | |
| - cieszę się i to jak! - powiedziała i zamknęła za nim drzwi, bo myślę, że był już w środku. - ja? nie, nic nie wciągam - zmarszczyła nos i dotknęła go (nosa, nie brandona) wskazującym palcem - to farba - stwierdziła i wytarła nos chusteczką. - napijesz się czegośśśśśś? - spytała+odgarnęła włosy z czoła. | |
|
| |
brandon
| Temat: Re: grace Pon Cze 08, 2009 10:58 pm | |
| -farba, jasne jasne. mogła byś sie chociaż uczciwie podzielić- powiedział. chociaż nigdy nie widział grace z trawą więc tak się tylko z nią drażnił- a co masz?- spytał. tak a propo picia. wszedł do salonu/innego pokoju gdzie stała jej sztaluga i sprawdził co maluje.... | |
|
| |
brandon
| Temat: Re: grace Pon Cze 08, 2009 11:14 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: grace | |
| |
|