| Pink Elephant | |
|
+4caden raffin Aya kayla Barack Obama 8 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
mia
Liczba postów : 57 Wiek : 35 Skąd : Londyn
| Temat: Re: Pink Elephant Nie Cze 21, 2009 11:48 pm | |
| Wzruszyła ramionami. -Nudziło mi się. Odwzajemniła uśmiech. -no wiesz, nie jesteś taka zła. | |
|
| |
willow
Liczba postów : 17 Wiek : 34 Skąd : bristol, uk
| Temat: Re: Pink Elephant Nie Cze 21, 2009 11:51 pm | |
| - No patrz, to przybyłyśmy tu z tego samego powodu - uśmiechnęła się. - Wiem. I do tego jestem skromna - wyszczerzyła się, po czym wzięła paczkę swoich fajek. - Chcesz? | |
|
| |
mia
| Temat: Re: Pink Elephant Nie Cze 21, 2009 11:56 pm | |
| Pokręciła głową. -rzuciłam Powiedziała w gwoli wyjaśnienia. Roześmiała się. -Tak, skromna to ty zawsze byłaś. | |
|
| |
willow
| Temat: Re: Pink Elephant Nie Cze 21, 2009 11:57 pm | |
| - Kochana, podziwiam cię - stwierdziła, odkładając paczkę na miejsce. - No cóż, z tym trzeba się urodzić - zaśmiała się i rozjerzała dookoła. - Nie uważasz, że mało tu seksownych i słodkich chłopców? | |
|
| |
mia
| Temat: Re: Pink Elephant Pon Cze 22, 2009 12:01 am | |
| Rozejrzała się po czym stwierdziła. -masz rację Wi, zdecydowanie za mało. Uśmiechnęła się i skinęła na barmana. -Cztery kieliszki czystej i dwie cole. zamówiła. -Wypijmy za coś. | |
|
| |
willow
| Temat: Re: Pink Elephant Pon Cze 22, 2009 12:04 am | |
| - Za nas i naszych przyszłych wspaniałych chłopców? - zasugerowała, bo po tych paru kieliszkach tequili tylko jedno jej było w głowie. Wzięła kieliszek i uniosła go, czekając, aż Mia stuknie go swoim. | |
|
| |
mia
| Temat: Re: Pink Elephant Pon Cze 22, 2009 12:08 am | |
| No więc mija się stuknęła. i dodała coś od siebie. -I za nasze cycki. Przechyliła kieliszek wypijając go./ | |
|
| |
willow
| Temat: Re: Pink Elephant Pon Cze 22, 2009 12:10 am | |
| - Tak, tak! Żeby się nie zmniejszyły. Ani nie obwisły! - powiedziała, dość głośno, by wszyscy ludzie siedzący obok usłyszeli. Sama, żeby nie być gorsza, wypiła kieliszek i zaciągnęła się papierosem. | |
|
| |
mia
| Temat: Re: Pink Elephant Pon Cze 22, 2009 12:03 pm | |
| roześmiała się. Posiedziały jeszcze trochę, a potem mia poszła. nie miała ochoty na kolejną sprzeczkę z bratem. | |
|
| |
willow
| Temat: Re: Pink Elephant Pon Cze 22, 2009 1:09 pm | |
| Znudziło jej się siedzenie w lokalu, skończyła palić papierosa i poszła sobie. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Pink Elephant | |
| |
|
| |
| Pink Elephant | |
|