| Ulica | |
|
+10Carolina fran Celeb mary marika mia dwayne kayla effy Aya 14 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
dwayne Admin
Liczba postów : 200 Wiek : 38 Skąd : nowy jork
| Temat: Re: Ulica Pon Cze 08, 2009 1:53 am | |
| -to mozemy sie przejsc do mnie, ale mam otwarty balkon-zeby wywietrzyc spalone tosty, ale tego jej nie powiedzial juz-wiec tez moga byc komary. | |
|
| |
kayla
Liczba postów : 158 Wiek : 36 Skąd : z Austrii
| Temat: Re: Ulica Pon Cze 08, 2009 1:54 am | |
| -hej od razu do Ciebie-oburzyła się bo nie chciała aby o niej pomyslał coś niestosownego i nieprzyzwoitego-nie chce tam gdzie komary,nie lubie ich | |
|
| |
dwayne Admin
| Temat: Re: Ulica Pon Cze 08, 2009 1:57 am | |
| -to nigdzie indziej cie niestety nie zaprosze, chociazby dlatego ze jestem splukany, serio -poglaskal sie po policzku zeby sprawdzic czy nadal jest taki gladki jak pupa niemowlaka i rzeczywiscie byl, chyba mu pogratuluje troche po cichu- a komary ciebie? | |
|
| |
kayla
| Temat: Re: Ulica Pon Cze 08, 2009 1:58 am | |
| -mnie wszyscy lubia-wzruszyła ramionami-ale ja mam kase to moge Cię gdzies zaprosić-wstała bo nie chciała być dla nich łatwym łupem-ale nie dzić znaczy nie teraz bo śpiąca jestem
/lece zaraz bo zasypiam/ | |
|
| |
dwayne Admin
| Temat: Re: Ulica Pon Cze 08, 2009 2:00 am | |
| -odprowadzic cie?-zaoferowal sie, wstajac tez, bo generalnie to byl dzentelmenem i mama uczyla ze dziewczyny trzeba odprowadzac chociaz troche, tym bardziej w takim groznym miescie jak ny.
/tez ja zaraz;d | |
|
| |
kayla
| Temat: Re: Ulica Pon Cze 08, 2009 2:03 am | |
| pokręciła głowa nie dzięki-mieszkam tutaj zaraz-popatrzyła na ciemną ulicy-ale dzieki za propozycje,to takie miłe | |
|
| |
dwayne Admin
| Temat: Re: Ulica Pon Cze 08, 2009 2:04 am | |
| -oo, to jestesmy sasiadami- zachwycil sie ale nie umarl z wrazenia czy cos -przyjde jutro po cukier, co? bo mowilem juz ze jestem splukany, nie mam czym slodzic herbaty | |
|
| |
kayla
| Temat: Re: Ulica Pon Cze 08, 2009 2:05 am | |
| -no dobra-uśmiechneła się-dorzuce nawet ciastko gratis zeby ci nie było smutno z samą herbatką | |
|
| |
dwayne Admin
| Temat: Re: Ulica Pon Cze 08, 2009 2:06 am | |
| -musze sie z toba ozenic - znowu sie zachwycil, a potem ucalowal ja w brew na dobranoc i zniknal w ciemnosciach jak laki luk | |
|
| |
kayla
| Temat: Re: Ulica Pon Cze 08, 2009 2:07 am | |
| -dobra jak wytrzezwieje ustalimy termin-pomachała za nim i uciekła bo goniły ją komary | |
|
| |
Aya
Liczba postów : 232 Wiek : 33 Skąd : Manhattan
| Temat: Re: Ulica Pon Cze 08, 2009 5:21 pm | |
| Aya weszła na ulicę. Właściwie nie wiedziała, co ze sobą zrobić. Ruszyła przed siebie układając sobie plan dnia w głowie. | |
|
| |
effy
Liczba postów : 24 Wiek : 33 Skąd : nowy york
| Temat: Re: Ulica Wto Cze 09, 2009 12:50 pm | |
| Biegnie do niej Effy. -Miałam ci właśnie powiedzieć że mieszkam na Manhattanie- uśmiechnęła się i westchnęła. Była zadowolona i czekała na reakcję Ayi. | |
|
| |
mia
Liczba postów : 57 Wiek : 35 Skąd : Londyn
| Temat: Re: Ulica Czw Cze 11, 2009 9:14 pm | |
| (efi, Aya już dawni nie ma na ulic)
Mia wbiegła na ulicę, i strasznie szybko przemieszczała się przez zatłoczoną jeszcze ulicę, co chwila się o kogoś obijając i przepraszając go za to. Właśnie rozdzwonił się jej telefon, nie zwalniając złapała za niego. -nie krzycz na mnie-poprosiła brata-nic mi nie jest!-tyk razem ona do niego krzyknęła rozłączyła się i zwolniła. Teraz nie było sensu już biec. | |
|
| |
marika
Liczba postów : 64 Wiek : 33 Skąd : paris
| Temat: Re: Ulica Czw Cze 11, 2009 9:17 pm | |
| wyszła ze studia, mając jeszcze nadzieję złapać mię i oddać jej płytę. zauważyła ją i podbiegła do niej - hej, zostawiłaś płytę - powiedziała | |
|
| |
mia
Liczba postów : 57 Wiek : 35 Skąd : Londyn
| Temat: Re: Ulica Czw Cze 11, 2009 9:22 pm | |
| -Dzięki-powiedziała chowając płytę do torby.-Sory, naparawde muszę już iść. Powiedziała znikając gdzieś w tłumie. | |
|
| |
marika
Liczba postów : 64 Wiek : 33 Skąd : paris
| Temat: Re: Ulica Czw Cze 11, 2009 9:24 pm | |
| | |
|
| |
mary
Liczba postów : 57 Wiek : 32 Skąd : Kanada
| Temat: Re: Ulica Nie Cze 14, 2009 9:14 pm | |
| - nie. tylko kiedy jestem nowa - zaśmiałą się i zaczełą jeść swojego hambuegera ^
/ ja sie zwijam. napisze do ciebie jutro na gg czy coś ^ ale bede jakoś kolo 13 lub 14 xd | |
|
| |
Celeb
Liczba postów : 77 Wiek : 36 Skąd : Floryda
| Temat: Re: Ulica Nie Cze 14, 2009 9:29 pm | |
| /dobra, pisz do mnie jutro.
Celeb też wciągnął swojego. Po wielu trudach w końcu udało mu się odprowadzić mery. Na pożegnanie dal jej całusa w polika i odszedł w nieznane. | |
|
| |
fran
Liczba postów : 29 Wiek : 33 Skąd : monaco!
| Temat: Re: Ulica Pon Cze 15, 2009 12:37 pm | |
| szła tędy właśnie, ogólnie to bardzo zasłuchana w jakiejś muzyce z ajpoda, lata '70, lans. i nuciła, mniej więcej tak: -ba de ja sej du ju rimember.- w ręku trzymała małą paczuszkę z wypiekami babuni, tak właśnie szła od babci, która upiekła jej przepyszne rogaliki z nadzieniem! ;3 i ogółem miała hepi dzień, ofc. | |
|
| |
dwayne Admin
| Temat: Re: Ulica Pon Cze 15, 2009 12:39 pm | |
| magia i czary, bo dwayne akurat sluchal tej samej piosenki, ale tylko z jedna sluchawka w uchu. bal sie, ze jak bedzie sluchal na dwie, to go zabija jak tego dilera w jakims filmie. on z kolei w rece nie trzymal nic i chyba jest przez to poszkodowany na platformie spolecznej, czy jakiejkolwiek innej. - oo, slucham tej samej piosenki, xd - zagail! przystajac. | |
|
| |
fran
| Temat: Re: Ulica Pon Cze 15, 2009 12:47 pm | |
| wyjęła słuchawki z uszu, rzecz jasna. i jakoś tak poczuła ochotę na rogalika. -chcesz?- podsunęła mu pod nos paczuszkę z wypiekami babuni. -moja babcia piecze przepyszne rogaliki, spróbuj.- to prawda! jej babcia była kimś na miarę najdżeli lałson albo makłowicza, serio. ;3 | |
|
| |
dwayne Admin
| Temat: Re: Ulica Pon Cze 15, 2009 12:50 pm | |
| najdzela jest superancka -hm, no nie wiem czy nie jestes czasem jakims groznym zboczencem i nie masz tam narkotykow. albo pigulki gwaltu. taki przystojny i naiwny chlopiec jak ja musi uwazac. znaczy - zapowietrzyl sie -nie to, zebym mial jakies przykre doswiadczenia, skad.. - bo nie mial, pokrecil glowa zeby bylo bardziej przekonujaco i podrapal sie po swiezo ogolonym policzku, nawet bez zadnych zadrapan. | |
|
| |
fran
| Temat: Re: Ulica Pon Cze 15, 2009 12:56 pm | |
| ona długo nie czekając sięgnęła po rogalika, łapczywie wkładając do ust. bo była cholernie głodna! ostatnim posiłkiem jaki jadła, było wczorajsze spagettii na lancz. -mhm, pyyyyyyyyszny.- aż jej marmolada na dolnej wardze pociekła. ;'x i chyba nie spostrzegła tego. -na pewno nie chcesz?- zapytała po raz kolejny. | |
|
| |
dwayne Admin
| Temat: Re: Ulica Pon Cze 15, 2009 1:00 pm | |
| -no teraz chyba chce - pokiwal glowa, skoro ona je, to znaczy, ze nic tam nie dosypala. chyba ze dosypala a za rogiem czeka ich banda i zgarnie ich oboje i wytna um nerki.. ach te paranoje. czekal wiec az ona go poczestuje jakos kurturarnie znaczy da mu ugryzc, czyli chyba jednak nie kurturarnie i za ten czas sie przedstawil. - jestem dwayne. | |
|
| |
Carolina
Liczba postów : 6 Wiek : 31 Skąd : NY
| Temat: Re: Ulica Pią Cze 19, 2009 9:21 pm | |
| stała ze sprayem w ręku przed swoim dziełem. Kochała to robić. Fajne wyszło pomyślała i przez dłuższą chwilę przyglądając się oczom namalowanego człowieka. Była w nich głębia. Obracała żółtą farbę w dłoniach. Musiała głupio wyglądać stojąc jak słup soli na zatłoczonej ulicy. Co chwilę ocierali się o nią ludzie. Upchnęła farby w torebce i poszła ulicą. miała zamiar jeszcze zajść do sklepu dla malarzy. Nie miała duzo kasy ale chciała przynajmniej popatrzeć. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Ulica | |
| |
|
| |
| Ulica | |
|