| studio tatułaszu | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
dwayne Admin
Liczba postów : 200 Wiek : 38 Skąd : nowy jork
| Temat: studio tatułaszu Sro Cze 10, 2009 4:48 pm | |
| | |
|
| |
kayla
Liczba postów : 158 Wiek : 36 Skąd : z Austrii
| Temat: Re: studio tatułaszu Sro Cze 10, 2009 6:07 pm | |
| stała przed wejściem i paliła papierosa,rozważała jeszcze wszystkie za i przeciw czy chce czy nie chce | |
|
| |
dwayne Admin
| Temat: Re: studio tatułaszu Pią Cze 12, 2009 1:15 am | |
| okej odzyl gratulacje i w ogole, pewnie on wychodzil na papierosa bo nie wiedzial kiedy kajla przyjdzie, albo wyszedl po nia, wybierz co fajniejsze. - o, jestes juz. - ucieszyl sie, ale nie klaskal z radosci w dlonie jak macius z klanu. dzieki bogug. - zdecydowalas sie? | |
|
| |
kayla
| Temat: Re: studio tatułaszu Pią Cze 12, 2009 1:17 am | |
| przestraszył ją bo tak długo myślała przez te dni jak tu stała ze straciła poczucie rzeczywistosći -ja??-opiero po chwilido niej dotarło kim jest ten co stanął przed nią-tak cche coś ładnego i zdaje się na Ciebie | |
|
| |
dwayne Admin
| Temat: Re: studio tatułaszu Pią Cze 12, 2009 1:18 am | |
| a tam pare dni, dzień jeden tylko! - moge ci wytatuowac moja twarz, jest bardzo ladna - rzekl jakze nieskromnie, rezygnujac z papierosa, wsunal wiec go za ucho, bo calej paczki nie bral. jeszcze by ktos mu ukradl... | |
|
| |
kayla
| Temat: Re: studio tatułaszu Pią Cze 12, 2009 1:20 am | |
| przyjrzala się jego twarzy i chyba nie chciała miec go na stopie, bo jak bedzie się chowac za zasłoną i tylko nogi będą jej wystawic to ktoś się moze przestraszyć jak zobaczy taką twarz.-nie podziekuje chyba wole cos skormniejszego | |
|
| |
dwayne Admin
| Temat: Re: studio tatułaszu Pią Cze 12, 2009 1:22 am | |
| -no dobra - nie to nie i tak dalej, nie bedzie przeciez prosil. poza tym i tak nie byl dobry w portretach. chociaz moze i byl, to pewnie on zmienil dode w indianina na ramieniu majdana. - to chodz - w sensie do srodka, skinal glowa w strone budynku, pewnie jego studio bylo na ostatnim, piecdziesiatym pietrze. | |
|
| |
kayla
| Temat: Re: studio tatułaszu Pią Cze 12, 2009 1:24 am | |
| i pewnie winda była popsuta???ale pewnie weszła nie ze tak bardzo chciała być z nim ,ale pewnie dlatetgo ze czytała ze wchodzenie kształtuje pośladki-no dobra gdzie mam sobie usiąsc-zdziwiła się w jego studiu bo tak dziwnie było | |
|
| |
dwayne Admin
| Temat: Re: studio tatułaszu Pią Cze 12, 2009 1:28 am | |
| nie bo dwayne nabil sobie technike na 10 i sam naprawil bo majster za drogi, wskazal jej jakas kozetke czy cos tam albo pewnie mial fotel jak u ginekologa skoro chciala tatuaz na stopie, haha, i szukal jakiejs fajnej igly, w sumei nie wiem nie robilam sobie nigdy tatuazu ani nikomu innemu - serio nie wiesz jaki wzor? mam takie eleganckie szablony, to moze sobie cos wybierzesz - bo glupio by bylo gdyby jej zrobil a jej by sie nie podobalo ; | | |
|
| |
kayla
| Temat: Re: studio tatułaszu Pią Cze 12, 2009 1:30 am | |
| usiadła i wsadził pewnie stopy w to takie coś,i czuła się jak u ginekologa.dobrze ze nie chciała tatułaszu gdzie indziej-a moze daj mi tylko swój autograf??taki mały na początek-chyba zaczynała panikowac na widok tylku igieł w jednym pomieszczeniu | |
|
| |
dwayne Admin
| Temat: Re: studio tatułaszu Pią Cze 12, 2009 1:33 am | |
| -moze markerem? - przygryzl dolna warge zeby sie nei rozesmiac bo na dobra sprawe to bylo jednak smieszne, moze dlatego zazwyczaj znajomym nie robil tatuazy, tylko samym obcym madonna i hilarom dafom -bedzie szybciej, wiesz. i bezbolesnie | |
|
| |
kayla
| Temat: Re: studio tatułaszu Pią Cze 12, 2009 1:36 am | |
| -nie markerem to mozesz mnie gdzie indziej pomalowac-uśiechneła się przerazona-dobra strzel jakis fajny napisik po hebrajsku,indiansku lub w suahili bez róznicy.-wzruszyła ramionami.ciekawe jak będzie panikowac jak jej będa przekuwac jezykk | |
|
| |
dwayne Admin
| Temat: Re: studio tatułaszu Pią Cze 12, 2009 1:38 am | |
| -no dobra-zabral sie wiec do roboty bo co ja tu bede sie wysilac, miami ink i w ogole, napisal jej pewnie jakies pikne przyslowie jak Dobroć, która nie jest bezgraniczna, nie zasługuje na to miano. Jak bardzo trzeba być mądrym, by zawsze być dobrym! | |
|
| |
kayla
| Temat: Re: studio tatułaszu Pią Cze 12, 2009 1:40 am | |
| patrzyła przerazona ej ona chciała cosmałego a nie encyklopedie wypisaną na stopie.przez to ze myslała nad swoim poznijeszym wygladem zapomniała o bólu.patrzyła pewnie tez na jego głowe szukając antenki czy czegoś podobnego,moze płytke mu wszczepili | |
|
| |
dwayne Admin
| Temat: Re: studio tatułaszu Pią Cze 12, 2009 1:42 am | |
| no ale w suahili to przyslowie to pewnie ze dwie literki ;o znaczy ej no wytatuaowal jej cos bardziej elo, nie bedzie wstydu na dzielni, dont łori. pewnie nawiedzali go kosmici jak jednego chlopca w hałsie :p pewnie skonczyl nawet i byl dosc dumny z siebie, w sumie fajnie znac suahili na dobra sprawe, mozna podrywac na to dziewczyny - ej chyba juz, mozesz zobaczyc i ci zakleje zaraz- opatrunek i wogle | |
|
| |
kayla
| Temat: Re: studio tatułaszu Pią Cze 12, 2009 1:46 am | |
| podziękowała pewnie i go wycałowała nawet bo tak się jej spodobało,a potem uciekła się chwalic wszyskim bo ja spadam niestety pa:* | |
|
| |
Audrey
Liczba postów : 50 Wiek : 34 Skąd : ze Szkocji.
| Temat: Re: studio tatułaszu Nie Cze 14, 2009 12:49 am | |
| audrey sobie stoi przed studiem, i się zastanawia czy zrobić sobie tatuaż, ja jak tak, to gdzie i co. na razie sobie tak stoi i szuka natchnienia w nowojorskim hałasie. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: studio tatułaszu | |
| |
|
| |
| studio tatułaszu | |
|