| Madame Tussaud's Wax Museum | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
zoey
Liczba postów : 80 Wiek : 35 Skąd : usa
| Temat: Madame Tussaud's Wax Museum Nie Cze 07, 2009 6:27 pm | |
| | |
|
| |
dwayne Admin
Liczba postów : 200 Wiek : 38 Skąd : nowy jork
| Temat: Re: Madame Tussaud's Wax Museum Pon Cze 15, 2009 9:40 pm | |
| dwayne stał przy woskowym zaku efronie i przyglądał się jego ubraniom w poszukiwaniu metek. zawsze chciał ubierać się jak zak efron. skrzyzował ręce na piersiach, przyglądając się mu uwaznie, zeby zaden drobiazg mu nie uciekł. | |
|
| |
Alka
Liczba postów : 12 Wiek : 32 Skąd : NY
| Temat: Re: Madame Tussaud's Wax Museum Pon Cze 15, 2009 9:43 pm | |
| Alicja podeszła do niego. Przez chwilę przyglądała mu się z zaciekawieniem. Od razu jej się spodobał, miał coś takiego dzikiego w oczach. -Lubisz go? -zapytała | |
|
| |
dwayne Admin
| Temat: Re: Madame Tussaud's Wax Museum Pon Cze 15, 2009 9:48 pm | |
| /wstaw emblemant lowelasku :p tutaj, najlepiej 100x100, jak chcesz to mogę ci zrobić, tylko powiedz i daj jakieś zdjęcia. -zaka? - zapytał, choć to raczej oczywiste, skoro od dobrych kilku minut mu się przygląda. uśmiechnął się zakłopotany swoją niebłyskotliwością i odwrócił do niej, przyglądając jej się teraz zamiast zakowi. no, przynajmniej była ładniejsza. - nie, chyba nie, wolę trochę ambitniejsze produkcje filmowe. albo przynajmniej udaję. ale ma fajną koszulkę.. | |
|
| |
Alka
| Temat: Re: Madame Tussaud's Wax Museum Pon Cze 15, 2009 9:54 pm | |
| thn zaraz wstawie -Ja za nim nie przepadam-powiedziała. Miała straszną ochotę poznać go bliżej. Sama nie wiedziała dlaczego. -A co do koszulki to masz rację- uśmiechnęła się. Chciała wyjąć z małej torebki telefon który niespodziewanie zadzwonił, ale jak na złość nie mogła go znaleźć. Wysypała całą zawartość torebki na podłogę. Kiedy znalazła wreszcie telefon sygnał się urwał. Jak zwykle pomyślała i jeszcze raz uśmiechnęła się do nieznajomego. | |
|
| |
dwayne Admin
| Temat: Re: Madame Tussaud's Wax Museum Pon Cze 15, 2009 9:57 pm | |
| -oho, gapa z ciebie - zauwazyl, ale niezłośliwie, a wręcz przeciwnie; całkiem przyjaźnie. przykucnął obok niej, zeby ewentualnie pomóc jej zbierać jej drobiazgi. - jestem dwayne - przedstawił się, wyciągając dłoń nad jej torebką & usmiechając się dość miło. | |
|
| |
Alka
| Temat: Re: Madame Tussaud's Wax Museum Pon Cze 15, 2009 10:03 pm | |
| -Cześć a ja Ala. Miło mi. - Uśmiechnęła się-Dzięki za pomoc. Może dasz się oderwać od tego Zaca i zaprosić na kawę?? Sama zdziwiła się swoim zachowaniem. Normalnie tak łatwo nie nawiązuje kontatów z obcymi ludźmi ale on był jakiś inny. Miała nadzieję że się zgodzi. | |
|
| |
dwayne Admin
| Temat: Re: Madame Tussaud's Wax Museum Pon Cze 15, 2009 10:07 pm | |
| -mnie rowniez, ladne imie, chyba nie angielskie, co? i jasne, ze sie dam. chociaz musze przyznac, ze to ja zazwyczaj zapraszam dziewczyny - dodal jeszcze, zeby sobie nie pomyslala, ze dwayne ma w zwyczaju zerowanie na niewinnych dziolszkach, skad. podniosl sie z kuckow i podal jej dlon tez, rzucajac zakowi ostatnie spojrzenie. | |
|
| |
Alka
| Temat: Re: Madame Tussaud's Wax Museum Pon Cze 15, 2009 10:10 pm | |
| To co gdzie pójdziemy?- zapytała uradowana. Nie wiedziała co robić i o czym z nim rozmawiać. Miała nadzieję ze się nie zbłaźni tak jak zwykle. Upchnęła swoje rzeczy do torebki i wstała. | |
|
| |
dwayne Admin
| Temat: Re: Madame Tussaud's Wax Museum Pon Cze 15, 2009 10:12 pm | |
| -hm gdzie chcesz, zdaje się, ze victor's cafe jest za rogiem, a ja umieram z glodu, wiec moze tam? kawe tez pewnie maja - skoro mieli sie umowic na kawe, nie? czekal na jej odpowiedz, drapiac sie po policzku. | |
|
| |
Alka
| Temat: Re: Madame Tussaud's Wax Museum Pon Cze 15, 2009 10:14 pm | |
| ok może być- uśmiechnęła się-sama też jestem głodna, cały dzień zwiedzałam muzea. Założyła torebkę na ramię i poszła w stronę kafejki. | |
|
| |
dwayne Admin
| Temat: Re: Madame Tussaud's Wax Museum Pon Cze 15, 2009 10:15 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Madame Tussaud's Wax Museum | |
| |
|