| Peppermint Lounge | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
ian
Liczba postów : 28 Wiek : 35 Skąd : NYC
| Temat: Re: Peppermint Lounge Nie Cze 14, 2009 11:41 pm | |
| - jak sie okaze, ze nie umiesz, to po prostu cie naucze - powiedzial i poprowadzil ja na parkiet. dj akurat gral cos szybkiego, a oni wmieszali sie w tlum i zaczely sie wygibasy, styl ogolnie dowolny - tego nie da sie nie umiec zatanczyc - stwierdzil, zeby dodac jej otuchy | |
|
| |
Aya
Liczba postów : 232 Wiek : 33 Skąd : Manhattan
| Temat: Re: Peppermint Lounge Nie Cze 14, 2009 11:46 pm | |
| zaśmiała się. -mówiłam raczej o tańcach typu cha-cha i walce-odpowiedziała ze śmiechem, wygibasując się odpowiednio do muzyki.-a ty taki mistrz taneczny jesteś, tak? Spytała by się upewnić. | |
|
| |
ian
| Temat: Re: Peppermint Lounge Nie Cze 14, 2009 11:52 pm | |
| - nie. - powiedzial zgodnie z prawda - moja mam jest nauczycielka tanca - wzruszyl ramionami i tanczyl dalej, a trzeba wszystkim wiedzieć, ze ian kochal taniec i muzyke, no i opere | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Peppermint Lounge Nie Cze 14, 2009 11:54 pm | |
| Przytaknęła głową. -To wszytko tłumaczy-powiedziała z uśmiechem. Oddala się tańcowi, i ku ich radości, bądź smutku, po tej piosence przyszła akurat kolej na coś wolniejszego. | |
|
| |
ian
| Temat: Re: Peppermint Lounge Pon Cze 15, 2009 12:10 am | |
| tak wiec, jak obyczaj kaze zblizyli sie do siebie, a wrecz przytulili, a ijen objal eje w talii i bujali się na boki, ale nie jak pingwiny. - wiesz nie kazdy musi znac salse czy fokstrota - powiedział, bo naprawde tak uwazal - jakby wszyscy umieli to samo zycie byloby nudne, nie uwazasz? - spytał patrząc na nia z gory, w koncu byl 20 cm wyzszy | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Peppermint Lounge Pon Cze 15, 2009 12:28 am | |
| -właściwie to i masz racje-przyznała mu. A wtedy, gdy już było tak pięknie rozdzwonił się jej telefon. Wyplotła się z uścisku i odebrała. -dobrze tato, Spojrzała tylko przepraszająco na ian'a, i kontynuowala rozmowę. -mam godzinę-poinformowala. | |
|
| |
ian
| Temat: Re: Peppermint Lounge Pon Cze 15, 2009 12:41 am | |
| - jak to dobrze, ze ja nie mieszkam z rodzicami - powiedzial z ulga, bo w zasadzie tydzientemu wyprowadzili sie do velmont - to co robimy?- spytal, bo stwierdzil, ze jesli mieszka gdzies dalej to ja odwiezie, dziewczyna nie powinna sie o tej porze szlajac sama po miescie. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Peppermint Lounge Pon Cze 15, 2009 12:51 am | |
| -Tak cale szczęście-powiedziała, krzywiąc się przy tym, nad swoją niedolą. Spojrzala na chłopaka. -A co proponujesz? | |
|
| |
ian
| Temat: Re: Peppermint Lounge Pon Cze 15, 2009 12:57 am | |
| - no nie wiem, mozemy zostac tu i wypic jeszcze po malym.. napoju - powiedział - a potem odwiozęcię taksówką do domu albo - kontynuował wtulac sie w jej wlosy i zblizajac usta do ucha, zeby go lepiej slyszala - moge od razu cie odprowadzic, bo wiesz jest taka pora, ze nie powinnas sama wracac do domu. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Peppermint Lounge Pon Cze 15, 2009 4:40 pm | |
| Dobra, jasno już w sumie jest, to załóżmy, że się tam poodprowadzali i wymienili numerami. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Peppermint Lounge | |
| |
|
| |
| Peppermint Lounge | |
|