| Times Square | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
grace
Liczba postów : 83 Wiek : 36 Skąd : Londyn
| Temat: Times Square Nie Cze 07, 2009 6:41 pm | |
| ulica oblepiona dookoła sklepami, barami i podobnymi rzeczami | |
|
| |
mathilda
Liczba postów : 14 Wiek : 34 Skąd : japan.
| Temat: Re: Times Square Pon Cze 15, 2009 8:02 pm | |
| przyszli aż na times square w poszukiwaniu m&m'sów, bo ona dawno ich nie jadła, a poza tym, oboje mieli na imię m. złapała go za rękę i trzymała, tak, robiła to całkiem odruchowo przecież, no, ale nie ważne, i w końcu stanęli przed jakimś sklepem. - okej, ile masz kasy, to się zrzucimy na paczkę, ale tą dużą! będziemy mieli zabawę - zaśmiała się i pewnie poprawiła torebkę na ramieniu. | |
|
| |
max
Liczba postów : 17 Wiek : 34 Skąd : us, bez niespodzianek.
| Temat: Re: Times Square Pon Cze 15, 2009 8:14 pm | |
| - ta kilogramową. - zaśmiał się, serio, mój kumpel przywiózł z ameryki taką mega pakę różowych. maxxiemu w życiu nie przeszkadzałoby że go trzyma za rękę, może trochę się czuł jak w dzieciństwie, w końcu chodził z mamą za rękę, jak każdy i to było miłe wspomnienie! - poza tym ja stawiam, don't bother - sori, funkcjonuję w trybie pół-angielskim. | |
|
| |
mathilda
| Temat: Re: Times Square Pon Cze 15, 2009 8:18 pm | |
| okej, roześmiała się i spojrzała na swoją rękę, nawet nie zdawała sobie sprawy, że idzie właśnie z nim za rękę, i wyglądają teraz zupełnie jak para, i wszyscy się na nich patrzyli, chociaż znali się od dobrych 10 minut. spojrzała się na wystawę, gdzie było pełno różnych słodyczy, od żelek, do różnych innych cukierków i się sama do siebie uśmiechnęła. - okej, idziemy więc! - wciągnęła go do środka i pierwsze co poczuła to słodki zapach żelek. | |
|
| |
max
| Temat: Re: Times Square Pon Cze 15, 2009 8:22 pm | |
| - boże, czuję że do m nie przemawiasz że nie ma się skończyć na m&msach! - powiedział wąchając to powietrze - wybieraj! kocham słodycze! - śmiał się troszkę jak dzieciak, ale tak miło. w ogóle był miły i miał przyjemną aparycję także same korzyści, bywa. - mamyy... - wypróżnił kieszenie - trzy dychy - cóż, był z bananowych i się z tym nie krył, ale zwykle i tak za wszystko płacił kartą, więc tej gotówki za wiele nie nosił ze sobą. kochał korzystać z kaski rodziców. | |
|
| |
mathilda
| Temat: Re: Times Square Pon Cze 15, 2009 8:27 pm | |
| spojrzała się na niego i sama się aż do siebie uśmiechnęła. max wyglądał jak mały chłopczyk w wielkiej fabryce słodyczy, a mathilda była w tym przypadku jego opiekunką, tudzież mamą, która go tu przyprowadziła. rozejrzała się dookoła i spojrzała się znowu na niego. - wiesz, też uwielbiam słodycze, okej, ja mam jakieś 5 dolarów, to możemy wziąć więcej. okej, to poproszę to, to, to i jeszcze to! - powiedziała do pani ekspedientki radośnie całkiem. | |
|
| |
max
| Temat: Re: Times Square Pon Cze 15, 2009 8:29 pm | |
| okej, wyszli z ładnymi papierowymi torbami bo to był zajebisty sklep ze słodyczami, a nie taki zwykły hihi. maxxie wygciągnął długiego węża z torby i odgryzł mu jego zelkową głowe. - jejuu, jak w raju - zasmiał się, bo wiedział że to trochę dziecinne, ale z drugiej strony nie miał zamiaru się hamowac - przeciez taki już był, i jesli komuś to nie odpowiada to jego chrzaniony problem! | |
|
| |
mathilda
| Temat: Re: Times Square Pon Cze 15, 2009 8:32 pm | |
| spojrzała się na niego z uśmiechem, i sama też wyciągnęła sobie kwaśnego żelka, którego kupiła dla siebie i dla niego. ugryzła sobie jakiś kawałek i aż się skrzywiła, takie było kwaśne. a potem spojrzała znowu na niego. - mhm, masz rację, czuję się jak mała dziewczynka. łał, po raz pierwszy cieszę się że kogoś spotkałam, aż tak! - powiedziała z całkiem miłym uśmiechem, mhm. | |
|
| |
max
| Temat: Re: Times Square Pon Cze 15, 2009 8:36 pm | |
| - ej, to miłe, też się ciesze. odkrylismy razem kopalnię skarbów, to jest ten sklep - no to teraz mogiła, mam maxa wyda setki dolarów na słodycze, a on i takj nie przytyje heh. - okej, więc skąd się tu wzięłas bo nie brzmisz amerykańsko. - stwierdził bardziej niż zapytał, ale w sumie mogła mu odpowiedzieć. | |
|
| |
mathilda
| Temat: Re: Times Square Pon Cze 15, 2009 8:38 pm | |
| to mu powiedziała, dała numer i uciekła, coś jak ja do dentysty, sija ;d | |
|
| |
nellie
Liczba postów : 161 Wiek : 33 Skąd : New York
| Temat: Re: Times Square Wto Cze 16, 2009 5:05 pm | |
| spacerowała po time square, bez większego celu, bo nie miała ochoty na zakupy, jak nigdy. ogólnie była dzisiaj jakaś zmarnowana. usiadła sobie na krawężniku i siedziała, wyraźnie znudzona. | |
|
| |
dean
Liczba postów : 104 Wiek : 34 Skąd : liviorno
| Temat: Re: Times Square Wto Cze 16, 2009 5:08 pm | |
| zdjecie z wygladu przypomina tokio oO a dean spacerował. w sumie nie wiem dlaczego facet łązi po ulicy ze sklepami oO ale to pomińmy. Zatrzymałs ię przy jakiejś wystawie czy coś. niedaleko nellie | |
|
| |
nellie
| Temat: Re: Times Square Wto Cze 16, 2009 5:10 pm | |
| stwierdziła, że dosyć tego lenistwa, nagle przyszła jej ochota na zakupy. wstała więc, otrzepując spódniczkę i tak szła, patrząc gdzieś w dół. i wpadła na deana! - przepraszam - rzuciła zaraz, uśmiechając się. | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Times Square Wto Cze 16, 2009 5:11 pm | |
| Złapał ją za ramiona, bo sam stracił równowage. moze ona i tez. Spojrzał na nią - nic sie nie stało. - powiedział miło. zły nie był. - każdemu się zdarza, co nie.? - chyba ma szczeście, że trafiłą na deana. | |
|
| |
nellie
| Temat: Re: Times Square Wto Cze 16, 2009 5:14 pm | |
| pewnie tak, nawet się ucieszyła, bo jakby na przykład trafiła na tą panią w średnim wieku, która właśnie patrzyła na nią groźnym wzrokiem, to pewnie by dostała jakiś ochrzan. - to dobrze - uśmiechnęła się fajnie, pewnie miała dołeczki w policzkach. <3 - mi się zdarza zdecydowanie zbyt często - dodała zaraz. | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Times Square Wto Cze 16, 2009 5:15 pm | |
| Zaśmiał się nawet cicho. - są i tego plusy - szepnął jej do ucha, a potem ją puścił pewnei i wyciagnął reke w jej strone - dean - chyba, ze poznawanie nowych ludzi uznawałą za minusy. xdd albo poznanie deana za minus ^ | |
|
| |
nellie
| Temat: Re: Times Square Wto Cze 16, 2009 5:17 pm | |
| - nellie - podała mu rękę. pewnie, że nie uważała poznawania nowych ludzi za minusy, w zasadzie dean był miły, a mi się skojarzył z danem z plotkary, więc pewnie jest fajny. ;p | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Times Square Wto Cze 16, 2009 5:20 pm | |
| - miło mi - i pewnie zabrał reke. i wsunął ją do kieszeni podobne jak druga. - a wiec twoim hobby jest wpadanie na innych.? no cóż. powiem, ze nawet ciekawe i.. mądre - bo skoro tak sie szybko ludzi poznaje to moze on też zacznie tak robić ^ | |
|
| |
nellie
| Temat: Re: Times Square Wto Cze 16, 2009 5:21 pm | |
| podobno jak się chowa ręce do kieszeni to się ma coś do ukrycia! ale ja tam nie wiem. - nie, to nie moje hobby - zaśmiała się zerkając na swoje odbicie w wystawie i zaczęła poprawiać włosy. - ale często mi się zdarza, niestety. podobno jestem roztargniona. | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Times Square Wto Cze 16, 2009 5:23 pm | |
| on nie ma nic do ukrycia. a juz tymbardziej przed nią. skoro dopiero co sie poznali ^ - nie ma w tym nic złego. - uśmiechał się nadal. chyba ją juz polubił. a znaja się.. 5 minut. - chyba, ze akurat trafisz na zrzędząca babe, która własnie bezczelnie się nam przysłuchuje - zerknął w strone starszej baby ^ to nie było miłe. | |
|
| |
nellie
| Temat: Re: Times Square Wto Cze 16, 2009 5:26 pm | |
| kiedy starsza kobieta usłyszała, co powiedział o niej dean, tylko poszła dalej, mrucząc pod nosem coś w stylu 'ach, ta dzisiejsza młodzież', czy coś takiego. nellie popatrzyła za nią. - no tak, wczoraj na podobną trafiłam - powiedziała i zaraz spojrzała na deana. - znaczy nie, żebym codziennie na kogoś wpadała - powiedziała szybko. - w każdym razie ochrzaniała mnie chyba przez kwadrans, stara jędza. | |
|
| |
dean
| Temat: Re: Times Square Wto Cze 16, 2009 5:28 pm | |
| Roześmiał się. - następnym razem wpadaj na przystojnych facetów - podpowiedział jej juz ciszej. - kto wie co z teogo wyjdzie - spojrzał w niebo. nie. on nic nie sugerował. on po prostu był szczerzy. ^ a bynajmniej taki ma być, ot co. - to co. dasz się zaprosić na kawe, herbate, lody.? cokolwiek. - wymieniał chwile - ja stawiam oczywiście. | |
|
| |
nellie
| Temat: Re: Times Square Wto Cze 16, 2009 5:30 pm | |
| - przystojnych facetów? musiałabym zamieszkać w hollywood - zaśmiała się i puściła mu oczko. - może być kawa - zgodziła się, pomijając fakt, że w ogóle go nie zna, ale bez ryzyka nie ma zabawy! i zacznij w jakiejś kawiarni, bo pewnie poszli. | |
|
| |
olivia
Liczba postów : 152 Wiek : 34 Skąd : oslo
| Temat: Re: Times Square Czw Cze 25, 2009 4:40 pm | |
| przywlekła go tu po jakieś wino, które chciał sam wybrać. stanęli więc przed sklepem z winem, a ona tylko wpatrywała się beznamiętnie w jakąś wystawę sklepową, pewnie wypatrzyła jakiś ciuch tylko dla siebie. delikatnie objęła vinca, i się do niego uśmiechnęła. - okej, to wchodzimy do środka, wybierasz wino i potem idziemy do ciebie, bo u mnie jest katty, a wy się niezbyt lubicie. - powiedziała z miłym uśmiechem. | |
|
| |
vincent
Liczba postów : 85 Wiek : 35 Skąd : ny.
| Temat: Re: Times Square Czw Cze 25, 2009 4:46 pm | |
| hm, hm więc bez słowa weszli do sklepu vincent wybrał jakieś wino i w sumie nie chce mi się tu bardziej rozwlekać i opisywać bo na winach średnio się znam, także kupił butelkę jakiegoś miłego i droższego wina i poszli do niego i nawet zacznę. jou. :d | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Times Square | |
| |
|
| |
| Times Square | |
|