| Grand Central | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Celeb
Liczba postów : 77 Wiek : 36 Skąd : Floryda
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 14, 2009 6:59 pm | |
| Dobra, spacerowa sobie po dworcu. Ni pytaj mnie ani czemu, ani dlaczego. O wiem, mia ochotę na porobienie zdjęć, i te właśnie robil. pstrykal zdjęcia pociągom, ludziom i innym takim tam rzeczą. | |
|
| |
mary
Liczba postów : 57 Wiek : 32 Skąd : Kanada
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 14, 2009 7:56 pm | |
| to ja wbije ^ Spacerowała i trafiła na dworzec oO Pewnie się zgubiłą czy coś. skoro jest nowa. a nawet nie wiem gdzie mieszka ^ chyba jeszcze mieszkania jej nie zrobiłąm. mniejsza. Usiadła na ławce, bo sama do domu nie trafi. myślała co by tu zrobić ^ | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 14, 2009 7:59 pm | |
| No i on szedl akurat całkiem nie daleko. oczywiście nie odejmował aparatu od twarzy, bo miał ten taki przez który trzeba patrzeć i zrobił jej zdjęcie, a potem dotarło do niego, że dziewczyna nie wygląda na zbyt obeznaną w otoczeniu. klepnął obok niej na ławce. -Cześć-powiedział uśmiechając się powalająco. | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 14, 2009 8:01 pm | |
| powalający uśmiech jest dobry <33 xdd Zerknełą na chłopaka. i pierwsze co pomyslała, ze bandyta. ale na takiego nie wyglądał, chyba, nie.? ale w takim miejscu był. - hej - powiedziała troche niepewnie. | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 14, 2009 8:04 pm | |
| Roześmiał się widząc jak na niego patrzy, trochę jakby się go bala czy coś w ten deseń. A powalający uśmiech byl powalający tak jak cały Celeb więc ciiicho. -Zastanawiam sie, czy masz przy sobie dużo pieniędzy, ale nie wiem czy ryzykować-wyznał w końcu swoje zmyślone zamiary. rozejrzał się. -Myślę, że już on ma więcej-dodał wskazując głową jakiegoś gościa, mającego na sobie z dwa kilo łańcuchów. | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 14, 2009 8:04 pm | |
| Zmarszczyła brwi. chyba jakiś złodziej by tak nie mówił, nie.? ale i tak odsuneła się od niego. wolała nie ryzykować. | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 14, 2009 8:11 pm | |
| No to on, żeby zrobić jej na złość przysunął się do niej. spojrzał na nią z tej swojej wysokości, mimo, że siedział i tak był wyższy. -a może pamiątkowe zdjęcie? Spyta podkładając sobie aparat do oka i robiąc zdjęcie zdziwionej dziewczynie. | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 14, 2009 8:14 pm | |
| Teraz to ona nie była ździwiona tylko zdezorientowana. - zawsze robisz sobie zdjęcia z ofiarami.? - zapytała dla pewności. i tak odruchowo złapała mocniej torebke. a moze lepiej puścic? zeby zabrał pieniadze czy co tam miałą, a darował jej zycie.? no cóż. mary ma czarne mysli. dziwić sie jej.? | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 14, 2009 8:17 pm | |
| -Zawsze-potwierdził, do tego skinął jeszcze głowa-a potem je zapraszam na kawe,. Dodał z swoim rozbrajającym białym uśmiechem. Zaśmiał się, właściwie, to dziewczyny go trochę rozbawiła. | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 14, 2009 8:20 pm | |
| Kiwneła głowa oznajmiając mu, ze go rozumie. - czyli ty jestes takim... - nie umiała znaleźć odpowiedniego słowa. bo nie złodziej, nie bandyna. | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 14, 2009 8:23 pm | |
| -takim kim?-zapytal ciekawy, co tam w tej jej makówce siedzi i jak go okresli. | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 14, 2009 8:24 pm | |
| Próbowała coś wymysleć. ale nic za bardzo jej do głowy nie wpadało i tylko rzuciła - podrywaczem.? - pewna nie była. wiec zapytała dlatego. | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 14, 2009 8:26 pm | |
| Roześmiał się. -oczywiście-powiedział śmiertelnie poważnie-codziennie mam inną, czasem nawet uda mi się mieć kilka na dzień Pokręcił głowa rozbawiony. -Wyglądasz po prostu na lekko zagubioną-zauważył | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 14, 2009 8:28 pm | |
| Uniosła brew do góry. a potem rozejrzała się w prawo i w lewo. - no tak. powiedźmy, że się zgubiłam - przyznała od razu. skoro juz to i tak zauwazył kryć sie nie bedzie. - i nie za bardzo wiem, w którą strone do domu - to chyba logiczne, nie.? | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 14, 2009 8:38 pm | |
| -że nie za bardzo wiesz w która do domy?-spyta, a potem ukrył chichot-tak, to jak najbardziej logiczna. Przyznał z roześmianym wzrokiem. -Celeb jestem | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 14, 2009 8:40 pm | |
| Ona nie uważała tego za śmieszne, no ale skoro sama nie była. a jego chyba nie miałą się co bać to też się delikatnie uśmiechneła - mary - również się przedstawiła. | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 14, 2009 8:53 pm | |
| sorryy siostra mi się na kompa wgramoliła. ale jestem więc. Uśmiechnął się do niej. -To co powiesz na kawę? Spyta uśmiechając się. -Potem mogę ci pomóc trafić do domu-zaproponował. | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 14, 2009 8:54 pm | |
| skąd ja to znam ^ Rozłożyła rece w geście rezygnacji - a mam inny wybór.? - zapytała. no w sumie miałą. mogła przesziedzieć tu cała noc, a i tak by byłą w punkcie wyjścią. | |
|
| |
Celeb
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 14, 2009 8:58 pm | |
| -Patrząc na to z logicznego punktu widzenia-zaczął, po czym roześmiał się i powiedział-możesz poszukać sobie innego przewodnika. Dodał wstając i wyciągając do niej dłoń. -chodźmy-uśmiechnął się do niej powalająco xD | |
|
| |
mary
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 14, 2009 9:00 pm | |
| - z logicznego punktu widzenia ktoś inny naprawde może okazać się złodziejem - skomentowała i podała mu rekę, a potem poszli. no i zacznij gdzieś tam. ^ | |
|
| |
Aya
Liczba postów : 232 Wiek : 33 Skąd : Manhattan
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 21, 2009 2:45 pm | |
| była zła, bardzo zła. Wkurzyli ją, chciala stąd wyjechać,. Niosła ze sobą wielką torbę którą co chwila upuszczała i na wszytkich burczała. | |
|
| |
dean
Liczba postów : 104 Wiek : 34 Skąd : liviorno
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 21, 2009 2:50 pm | |
| A on miał super humor. podobnie jak ja ^. Szedł z rekoma w kieszeni i rozglądał się dookoła. taka ładna pogoda. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 21, 2009 2:56 pm | |
| Ona szła wściekła. Bardzo. Wpadla na niego i z rąk wyleciała jej torba. -Cholera-krzyknęła zła. Spojrzała na niego, -Znaczy przepraszam. | |
|
| |
dean
Liczba postów : 104 Wiek : 34 Skąd : liviorno
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 21, 2009 2:58 pm | |
| Przymknął oczy. - eej. siostra. co jest? - zapytał. dawno jej nie widział takiej złej. zabrał tą jej torbkę i popatrzył na nia. - mów wszystko. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Grand Central Nie Cze 21, 2009 3:23 pm | |
| (jaka siostra? xD To Avia jest jego siostrą)
-My się znamy? Spojrzała na niego z podniesionymi brwiami. Raczej nie znała kolesia,' | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Grand Central | |
| |
|
| |
| Grand Central | |
|