| Hot Spot | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
aaron
Liczba postów : 140 Wiek : 34 Skąd : Los Angeles
| Temat: Re: Hot Spot Czw Cze 11, 2009 9:55 pm | |
| Taak. ona to już w ogóle je i je. i je. xdd Spojrzał w strone parkietu, a potem wstał i stanął obok krzesła Ayi. Wyciągnął reke w jej strone - zatanczysz.? | |
|
| |
Aya
Liczba postów : 232 Wiek : 33 Skąd : Manhattan
| Temat: Re: Hot Spot Czw Cze 11, 2009 10:03 pm | |
| Wstała i złapała jego dłoń. ruszyli na parkiet. Nadal stała kawałek od niego. -a jakbym powiedziała nie?-spytała ze śmiechem, wiedząc ze tak by tego nie zrobiła. | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Hot Spot Czw Cze 11, 2009 10:03 pm | |
| Wzruszył ramionami - bym został skompromitowany - przyciągnął ją do siebie i objął w pasie. - pewnie bym uciekł - uśmiechnął się szeroko. xdd | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Hot Spot Czw Cze 11, 2009 10:10 pm | |
| ja lece ^ na film. jutro bede. nie wiem o której ^^^ | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Hot Spot Czw Cze 11, 2009 10:12 pm | |
| założyła mu ręce na kark. -nie będę taka-odpowiedziała uśmiechając się. | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Hot Spot Pią Cze 12, 2009 1:37 pm | |
| Pokiwał z uznaniem głową - ciesze się. - ozjamił jej i patrrzył w jej oczy. i nawet naszła go ochota zeby je skomentować. ^ - masz śliczne oczy. - chociaż nadal nie wiem jakiego koloeu ^ Objął ją bardziej. Tzn bardziej ją do siebie przycisnął. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Hot Spot Pią Cze 12, 2009 1:54 pm | |
| ej! bo ja też nie wiem jakiego ona ma koloru oczy, uznamy że zielone piwne. -Ty też masz niczego sobie-powiedziała patrząc na niego z uśmiechem. Poczuła ten uścisk, ale go tam za bardzo nie skomentowała. Po prostu sobie dalej z nim tańczyła. | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Hot Spot Pią Cze 12, 2009 2:03 pm | |
| Zaśmiał się tak cicho i po chwili zmrużył oczy - nie mam ładnych oczu - i je zamknął, zeby w nie nie patrzyła ^ | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Hot Spot Pią Cze 12, 2009 2:34 pm | |
| -No są okej-powiedziała zmieniając położenie rąk, które znalazły się teraz na jego twarzy-otwórz, -powiedziała. | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Hot Spot Pią Cze 12, 2009 2:37 pm | |
| zasąmiał się i otworzył - ok, ok. dla Ciebie - uśmeichnął się i dał jej pstryczka w nos ^ | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Hot Spot Pią Cze 12, 2009 6:38 pm | |
| -Ała-powiedziała śmiejąc się. muzyka się skończyła i zmieniła na szybszą. więc Aya odkleiła się od Arona i zaczęła poruszać w rytm muzyki. | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Hot Spot Pią Cze 12, 2009 6:54 pm | |
| Co miał zrobić.? Tańczył też do muzyki, która leciała. i rozglądał się dookoła. jak zwykle był obserwowany przerz dziewczyny, ale sie do tego przyzwyczaił. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Hot Spot Pią Cze 12, 2009 7:04 pm | |
| pociągnęła go za rękę do ich stolika. miała ochotę na swoje malibu. usiadała sobie przy stoliku i napiła si drinka. Uśmiechnęła się do arona i rozejrzała po sali. | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Hot Spot Pią Cze 12, 2009 7:07 pm | |
| A on stał za swoim krzesłem i podpierał się nad nim. Patrzał w strone parkietu. nie jego wina, ze on juz miał taka nature czasami. takiego podrywacza itp. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Hot Spot Pią Cze 12, 2009 7:21 pm | |
| -Nie musisz stać przy mnie-powiedziała widząc jego spojrzenie. No cóż, aya rzadko kiedy była zazdrosna. Właściwie sama nie widziała czemu, teraz sączyła sobie spokojnie swoje malibu | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Hot Spot Pią Cze 12, 2009 8:55 pm | |
| A aaron był czasami nawet i bardzo zazdrosny. - nie, nie. jest ok - uśmiechnął się wjej strone i teraz na nowo przyglądał się jej. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Hot Spot Pią Cze 12, 2009 9:00 pm | |
| Wzruszyła ramionami. -Pamiętaj, że ja do niczego nie zmuszam-powiedziała z uśmiechem, dalej sącząc swoje malibu, które powoli dawało się jej głowie we znaki. | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Hot Spot Pią Cze 12, 2009 9:05 pm | |
| Pochylił się nad stolikiem. to znaczy bardziej nad krzesłem skoro się o nie opierał. - a myślisz, ze jak byś mnie zmuszała to bym Cie posłuchał? - zapytał poważnie chociaż w zasadzie się z nią droczył, bo jestem na 99,9% pewna że by jej posłuchał. ale cii xdd | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Hot Spot Pią Cze 12, 2009 9:10 pm | |
| oparła łokcie na stoliku a dłonie splotła, by położyć na nich swoją brodę. Potem spojrzała na aarona. -Wolisz, żebym mówiła szczerze czy kłamała?-spytała ze słodką minką. Zaśmiała się i mówiła dalej. -Posłuchałbyś mnie, bo jestem taka fajna, ładna, zabawna..-zaczęła wyliczac | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Hot Spot Pią Cze 12, 2009 9:11 pm | |
| Odsunął swoje krzesło i usiadł splatając dłonie tak smao jak ona. - wole, zebyć mówiła prawde - mówił teraz szczerze. | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Hot Spot Pią Cze 12, 2009 9:17 pm | |
| Zaśmiała sie. -Więc mówię, Powiedziała poprawiając. -Słuchałbyś się mnie we wszystkim, dlatego, że to ja. | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Hot Spot Pią Cze 12, 2009 9:18 pm | |
| Zaśmiał się też. - zobaczymy jak to bedzie - powiedział i po chwili wzruszył ramionami - kto wie czy sie jeszcze kiedys spotkamy ^ | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Hot Spot Pią Cze 12, 2009 9:27 pm | |
| Podniosła się ze śmiechem. -Tego nie wie nikt.-dodała z uśmiechem. Spojrzała na Aarona z góry, a potem pochyliła się do niego. Pocałowała go w policzek. -Do zobaczenia-powiedziała oddalając się trochę-kiedyś, Dodała wychodząc z klubu. | |
|
| |
aaron
| Temat: Re: Hot Spot Pią Cze 12, 2009 9:29 pm | |
| - do zobaczenia - powiedział2 w sumie juz sam do siebie i dopił martini i wyszedłl też ^ | |
|
| |
Aya
| Temat: Re: Hot Spot Nie Cze 21, 2009 12:03 am | |
| weszla ponownie do klubu i usadowila się gdzieś. Zastanawiala się. Co sobie zamówić. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Hot Spot | |
| |
|
| |
| Hot Spot | |
|