WICKED
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Riverside Park

Go down 
+3
aaron
nellie
emma
7 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
AutorWiadomość
nellie

nellie

Liczba postów : 161

Riverside Park - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 4:10 pm

- w sumie to w tym wieku chyba ciężko jest stworzyć jakiś poważniejszy związek, tak mi się wydaje - wyciągnęła paczkę papierosów, wzięła jednego i podsunęła paczkę aaronowi. a potem zaczęła szukać zapalniczki.
Powrót do góry Go down
aaron

aaron

Liczba postów : 140

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 4:11 pm

- być może. - odparł i wziął papierosa. Wyciągnął swoją zapalniczke i jej podał. - Prosze.
Powrót do góry Go down
nellie

nellie

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 4:14 pm

- raczej na pewno - powiedziała, pomijając fakt, że "raczej na pewno" brzmi tak nijak, no ale trudno. wzięła zapalniczkę, zapaliła papierosa i mu oddała.
Powrót do góry Go down
aaron

aaron

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 4:15 pm

Zapalił też. Zaciągnął się i delektował dymem. Przymknął oczy.

wena mnie opuściła :c
Powrót do góry Go down
nellie

nellie

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 4:17 pm

znaczy nie gramy już?
- a na tą plażę to konkretniej gdzie chcesz jechać? - zapytała, tak z ciekawości i zaciągnęła się papierosem.
Powrót do góry Go down
aaron

aaron

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 4:18 pm

Wzruszył ramionami - nie wiem. może Hiszpania.? - zastanawiał się. - pomyslę jeszcze nad tym. - dodał po chwili

/ nie wiem. jak chcesz...
a bedziesz po 18.?
Powrót do góry Go down
nellie

nellie

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 4:21 pm

będę raczej.
- hiszpania? hm, nie wiem czemu dziewczyny się tak zachwycają hiszpanami. wolę naszych nowojorskich chłopców - uśmiechnęła się i odgarnęła włosy.
Powrót do góry Go down
aaron

aaron

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 4:22 pm

/ ok. to ja teraz ide, ale bede po 18 to wtedy dokonczymy.

- w hiszpani jest dużo ładnych dziewczyn - poruszał zabawnie brwiami. - raz tam byłem. ale za krótko
Powrót do góry Go down
nellie

nellie

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 4:24 pm

okej.
- nie zwracam uwagi na dziewczyny, więc nie wiem - wzruszyła ramionami. - czyli mam rozumieć, że jedziesz tam głównie dla hiszpanek? - puściła mu oczko.
Powrót do góry Go down
aaron

aaron

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 4:24 pm

Pokiwał twierdząco głową - tylko i wyłącznie. - potwierdził - no moze jeszcze dla słońca i relaksu.
Powrót do góry Go down
nellie

nellie

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 7:17 pm

- słońce - rozmarzyła się, dokańczając papierosa i gasząc go, a potem rzucając gdzieś. ekologiczne. - a relaks, hm. relaks może być też w nowym yorku raczej.
Powrót do góry Go down
aaron

aaron

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 7:26 pm

- no, ale wiesz to tak psychicznie odpoczywasz. xd
Powrót do góry Go down
nellie

nellie

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 7:28 pm

- a tu nie? no dobra, może nie do końca - zaśmiała się uroczo. - w każdym razie wakacje w nowym yorku też mogą być fajne. zwłaszcza w dobrym towarzystwie.
Powrót do góry Go down
aaron

aaron

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 7:30 pm

- ano pewnie mogą. - powiedział i rozczochrał sobie włosy, bo nie lubił takich ulizanych. bo tacy to mu sie z kujonami kojarzyli. - nigdy nie spędzałem tu wakacji.
Powrót do góry Go down
nellie

nellie

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 7:34 pm

nellie natomiast spędzała tu wakacje, co roku, od dziecka, więc mogła się na ten temat wypowiedzieć.
- jakbyś spędził tu jedne, to chciałbyś spędzić też drugie - zapewniła z uśmiechem.
Powrót do góry Go down
aaron

aaron

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 7:35 pm

Uśmiechnął się szeroko - zobaczymy jak to bedzie. - wyciągnął telefon i spojrzął na nellie. - podasz numer.? - zapytał prostu z mostu.
Powrót do góry Go down
nellie

nellie

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 7:37 pm

zaśmiała się trochę z jego bezpośredniości, ale podała mu numer i pewnie też zapisała sobie jego.
- czyli mam rozumieć, że się do mnie odezwiesz? w wakacje? - uśmiechnęła się.
Powrót do góry Go down
aaron

aaron

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 7:43 pm

- tak.! i zmusze Cię do przyjechania do Hiszpani ^^
Powrót do góry Go down
nellie

nellie

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 7:44 pm

roześmiała się, odchylając głowę do tyłu.
- no co ty, nie wierzę - spojrzała na niego. - mnie się nie da do niczego zmusić - powiedziała, pewna siebie.
Powrót do góry Go down
aaron

aaron

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 7:46 pm

- taaak.? - uniósł brew do góry - zobaczymy - powiedział również bardzo pewny siebie.
Powrót do góry Go down
nellie

nellie

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 7:49 pm

- myślisz, że jak powiesz, że mam pojechać to pojadę? - spojrzała na niego podejrzliwie. - co to to nie. poza tym mówiłeś, że chcesz tam polecieć z ładnymi dziewczynami, więc ja się raczej nie nadaję.
Powrót do góry Go down
aaron

aaron

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 7:51 pm

Uniósł obie brwi i po chwili wybuchnął śmiechem. - oj dziewczyno. ty nawet nie jesteś swiadoma swoich zalet - powiedział - jak najbardziej sie nadajesz.
Powrót do góry Go down
nellie

nellie

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 7:53 pm

- a ty jesteś świadomy moich zalet? jeśli ja nie jestem, to inni tym bardziej, chyba. poza tym uroda nic do tego nie ma - stwierdziła mądrze. - będziesz musiał się naprawdę postarać, żebym tam z tobą pojechała - zaśmiała się, bo miała ochotę się z nim podroczyć.
Powrót do góry Go down
aaron

aaron

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 7:55 pm

- nie mów mi, ze nie jestem świadomy twoich zalet, bo chyba oczy mam, nie.? - zapytał poważnie. - a jak bedzie trzeba to się bede baaardzo starał - wyszczerz *
Powrót do góry Go down
nellie

nellie

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 EmptyWto Cze 09, 2009 7:57 pm

przewróciła tylko oczami, nawet lekko się rumieniąc.
- bardzo? okej, chciałabym to zobaczyć - uśmiechnęła się, zaciekawiona jak aaron ma zamiar się starać.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Riverside Park   Riverside Park - Page 2 Empty

Powrót do góry Go down

Riverside Park
Powrót do góry 
Strona 2 z 5Idź do strony : Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
 Similar topics
-
» Central Park
» Battery Park