| robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. | |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
robbie
Liczba postów : 126 Wiek : 33 Skąd : london.
| Temat: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Nie Cze 07, 2009 9:53 pm | |
|
Ostatnio zmieniony przez robbie dnia Pon Cze 22, 2009 1:20 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
emma
Liczba postów : 149 Wiek : 32 Skąd : she's so NY.
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 5:50 pm | |
| no to emma łaziła po domu w jakimś koczku na czubku głowy z którego wyłaziły włosy na każdą stronę świata i jakiejś wyciągniętej tuniczce. w palcach u stóp miała piankowe separatory bo suszyła właśnie paznokcie i kierowała się w stronę kuchni w celu ukradnięcia robbiemu jakiś lodów z lodówki. | |
|
| |
robbie
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 6:02 pm | |
| a robbie zapewne uciął sobie popołudniową drzemkę na leżaku na balkonie i pewnie spał bez koszulki to mu troszkę tors przypiekło. :d emma będzie go oliwką smarować. wszedł do kuchni i przyłapał emmę na podkradaniu mu lodów. - tu cię mam! - odparł donośnie. przyłapł ją na gorącym uczynku. | |
|
| |
emma
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 6:07 pm | |
| - robbie, masz spieczona klatę! - zauważyła i usiłowała teraz wyślizgnąć się z kuchni jeszcze nie wiedziała jak , pewnie pod jego ramieniem i to był jej sposób żeby odwrócić uwagię robbiego od lodów. pewnie jej się oczywiście nie udało, ale tego to nie wiem. wiem że zbliżała się do drzwi, które zastawił sobą on. | |
|
| |
robbie
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 6:10 pm | |
| oczywiście nie udało się jej to bo robbie uchwycił ją w pasie. - nie odwrócisz mojej uwagi spieczonym torsem. - pewnie dopiero po chwili doszło do niego to, że spiekł sobie swoją mega klatę i wygląda jak gej chodzący na solarę. - ojezu! spiekłem sobie klatę. - odparł macając się po niej, klacie, nie emmie. :d | |
|
| |
emma
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 6:15 pm | |
| jeszcze mu przejechała reka po tym brzuchu żeby go zabolało, ale tylko troszkę i tym sposobem uciekła do salonu. - zachowujesz się jak gej - zachichotała a potem odpakowała pudełko lodów - uu, tym razem się postarałeś, czekoladoooowe - i miała w oczach takie znaczki: <3 | |
|
| |
robbie
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 6:19 pm | |
| pewnie gdy przyrównała go do geja, to zrobił taką naburmuszoną minę! a potem ruszył za nią do salonu. - nie jestem gejem. - odparł i zabrał jej łyżeczkę, by potem samemu skosztować lodów. - właśnie postarałem się bo to są MOJE lody. - podkreślił słowo 'moje' - ale jak poprosisz to się podzielę. - dodał po chwili. przecież nie był samolubem. | |
|
| |
emma
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 6:25 pm | |
| - proszęproszeproszę! - powiedziała i zrobiła słodkie oczy. i złozyła dłonie ze sobą. - robbie, nie bądź samolubeem! - wyjęczała. sądziła że jej uroki nie robią na nim wrażenia, w końcu jest taka mała młoda i w ogóle nie taka, ale miała nadzieję że się podzieli. i codziennie się modliła żeby robbie się nie zorientował że emi się w nim kocha. no dobra, emi nie wierzyła w boga, więc się nie modliła xd | |
|
| |
robbie
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 6:29 pm | |
| - nie jestem samolubem! - odparł donośnie. był najmilszym i najfajniejszym chłopakiem jakiego emi mogła znać. zapewne chwile się z nią droczył a potem podzielił lodami, a w zasadzie oddał jej cały kubełek tych czekoladowych lodów bo sam nie miał na nie ochoty, dbał o linię. i nie domyślał się, że emma się w nim kocha...przecież to dziecko jeszcze! :d | |
|
| |
emma
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 6:36 pm | |
| - dzięki - puściła mu oczko i usadowiła się na kanapie, podciągając nogi pod tyłek i pewnie widać jej było jej majty w kropki, ale depilowała się, to chyba normalne xd - jej, na prawdę się spiekłeś! - wyciągnęła do góry reke i dotknęła jego brzusia. skóra zmieniła chwile kolor z czerwonego na jasny, wiadomo, od naciskania - znowu czytałeś staroangielskie romanse? | |
|
| |
robbie
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 6:43 pm | |
| - wiem, że się spiekłem nie będę mógł spać na brzuchu! - odparł zaniepokojony, a on lubił spać na brzusiu, to była jego ulubiona pozycja, do spania oczywiście. - nie, czytałam 'alicję w krainie czarów ' i zasnąłem gdy rozwinął się motyw pana królika. - oznajmił jej. - będziesz smarować mój tors balsamikiem? - zapytał, no bo przecież musiał wiedzieć czy się zgodzi, jak nie to musi wynająć masażystkę albo coś. | |
|
| |
emma
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 6:45 pm | |
| troszke ją zatkało, bo w sumie łaskotali się ciągle, bili i w ogóle. ale bożeee, smarowac mu tors balsamikiem, mrau. - ale z ciebie przebiegły lis, robbie. to znaczy - zachichotała - przecież możesz się posmarować sam po brzuchu, nie? ale jak bardzo chcesz to mogę to rozważyć.... za jakieś pudełko lodów w zamrazarce... | |
|
| |
robbie
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 6:56 pm | |
| - no ale aby moja czerwona skóra szybciej się wygoiła trzeba opracować specjalny sposób wcierania balsamu, a ja nie umiem tak sam. - odparł, pociągnął nosem i wzruszył ramionami. wyglądał jak sierota, ale to tylko po to, aby emma zgodziła się na to smarowanie go balsamem. :d - kupię ci nawet dwa pudełka jeśli mój tors wróci do normalnego stanu w ekspresowym tempie. - wyjaśnił. | |
|
| |
emma
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 7:02 pm | |
| - czyli będę się musiała postarać? - uniosła jedną brew do góry. - niech ci będzie - westchnęła - ale czekoladowe carte dor! - zastrzegła grożąc palcem - skocze po mój balsamik, czekaj - wstała odstawiwszy opróżnione do połowy pudełko lodów na szklaną ławę. - kakaowy czy waniliowy? - miała wybór, bo ona nad opalenizną pracowała cały rok, niezaleznie od jego pory. | |
|
| |
robbie
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 7:10 pm | |
| rozłożył się wygodnie na kanapie i czekał na relaksujący masaż rączkami emmy. - kurację kakaową proszę. - będzie pachniał ja kakaowe ciasteczko, tylko go schrupać. :d wtedy emi na pewno będzie miała na niego ochotę. | |
|
| |
emma
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 7:13 pm | |
| wiaadomo, ze będzie miała na niego ochotę! - okej - wyłoniła się z korytarza z masełkiem kakaowym na podrażnienia i uklękła przed ta kanapą na której leżał robbie. obejrzała sobie jego mięśnie i stwierdziła: - jakos przypakowałeś, teraz zauważyłam. aż tyle się uczyłam żeby zdać z biologii że nie skapowałam jak się rozwinąłeś fizycznie? - brzmiała co najmniej zabawnie. otworzyła tubkę z kremisiem i wycisnęła sporą ilość zimnego preparatu na brzusio roberta. | |
|
| |
robbie
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 7:22 pm | |
| spojrzał przelotnie na swoje muskuły, cóż to była jedna milionowa część muskuł pudziana, ale robbie'mu takie wystarczyły. :d - och, takk poziom mojej kultury fizycznej podniósł się nieco. - odparł dumnie. - a ty jak widzę przytyłaś od nadmiaru nauki, kawy i batoników energetycznych... - zażartował oczywiście, bo emma była największym chudzielcem jakiego znał, ale lubił jej dopiekać bo fajnie wyglądała jak się denerwowała. | |
|
| |
emma
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 7:25 pm | |
| - przytyłam?! - to była niemalże panika. dbała o sylwetkę, ale nie potrafiła sobie odmówić właśnie lodów czy słodyczy. była szczupła ale i tak uważała że jest za gruba. nie miała tylko silnej woli żeby sie spiąć i jesć mniej. czasami tylko biegała z robbiem. kiedy już sie uspokoiła to połozyła delikatnie ręce na jego brzuchu i zaczęła rozsmarowywać ten krem. w sumie wyszło to nawet zmysłowo, tak myślę, szczególnie w połączeniu z kakaowym zapachem balsamu. | |
|
| |
robbie
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 7:36 pm | |
| - jasne, co najmniej dziesięć kilo. zapewne z rozmiaru XS musiałaś się przenieś na L. - zakpił. strrrasznie podobała mu się ta jej panika. bo przecież emma była tak drobniutka, a miała problem z tym odchudzaniem, podobnie jak sonja, pozdrawiam. :d i pewnie było mu miło gdy tak masowała mu brzusio. czuł się jak kot, gdyby mógł zamruczeć z przyjemności to już by to zrobił. | |
|
| |
emma
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 8:15 pm | |
| - przestań, jeśli będe gruba to nikt mnie nie bedzie chciał - westchnęła już spokojniej i wmasowywała mu chłodzący żeliś w ten umięśniony brzuch. wierz mi, ze ona też by mruczała jak kociak gdyby mogła ; ). - ładnie pachnie prawda? - zblizyła buzię do jego brzucha nie przestając masować. | |
|
| |
robbie
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 8:19 pm | |
| - żartowałem tylko, wyglądasz jak szkielet, mogę ci ot tak policzyć wszystkie żebra, mogłabyś trochę przytyć serio! - odparł, ale wcale nie miał zamiaru jej do niczego namawiać, no bo przecież to nie jego sprawa. jakiż bezinteresowny...ale nie martw się zmieni w końcu do niej stosunek i przestanie ją traktować jak dzieciaka. :d - pachnie tak kakaowo. - powiedział zaciągając się tym niebiańskim zapachem. | |
|
| |
emma
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 8:26 pm | |
| - ok, ja wiem że lubisz czarować ale nie wciskaj mi tak oczywistego kitu, okej? - uśmiechnęła się, wiedziała przecież że nie wygląda idealnie... - no to chyba już - wytarła mu swoje ręce w równie czerwone jak tors policzki i uśmiechnęła się siadając na krańcu tej samej kanapy. sięgnęła po pilot od telewizora i włączyła tefałen style xd okej, robbie tego nie znosił. | |
|
| |
robbie
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 8:30 pm | |
| robbie lubił animal planet bo tam rozmnażały się zwierzątka. - nie czaruję, serio wyglądasz w porządku, nie wiem dlaczego masz tyle kompleksów. - wyjaśnił wzruszając ramionami, a potem zapatrzył się na tvn, jezuu jak on nie lubił tego kanału, podobnie jak ja...wolę fashion tv. w sumie to jego tors po takim masażu od razu poczuł się lepiej. | |
|
| |
emma
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 8:32 pm | |
| - pomogło ci coś to całe masowanie? mam nadzieję że tak bo i tak jesteś mi wienien dwa pudełka lodów! - stwierdziła zadowolona, nie wspomniała jednak o tym że ona zeżarła mu już z tysiąc xd no może nie az tysiąc, ale ciągle wcinała jego lody. on kupował, ona zjadała xd - boże, patrz jaka gruba - pokazała pilotem na ekran, leciało jak dobrze wyglądac nago. | |
|
| |
robbie
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. Pon Cze 08, 2009 8:41 pm | |
| - nie ma tak, będę ci winien te lody dopiero jak moja klata wróci do normalnego stanu. - wyjaśnił jej, ale z niego cwaniak...biedna emma będzie musiała go smarować takimi balsamikami przez tydzień! i ta pani w telewizji wcale mu się nie podobała toteż tylko pokręcił głową z niezadowolenia. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. | |
| |
|
| |
| robbie i emma a właściwie to już tylko robbie. | |
|