WICKED
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Central Park

Go down 
+25
Celeb
ruby
caden raffin
muki
tyler
bianca
julie
endrju
oscar
autumn
Audrey
robbie
hudson
marika
mia
louis
emma
bill
nana
alex
nellie
brandon
grace
kayla
dwayne
29 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
AutorWiadomość
tyler

tyler

Liczba postów : 141

Central Park - Page 9 Empty
PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptyPią Cze 19, 2009 4:14 pm

- gdybym jej nie miał, to chyba bym ci nie proponował - pytanie tylko, czy chodziło jej o ochotę na samą kawę, czy może ochotę na biancę, czy może o jedno i o drugie. w zasadzie, gdybyy miał odpowiedzieć w ten sposób, pewnie wybrałby drugą propozycje, czyli biance, bo, jak spostrzegawczo zauważyłaś, była ładna, jak wszyscy tutaj zebrani. - chyba, że ty nie masz. ale masz, prawda? - roześmiał sie nawet, ale nie z niej, tylko było mu wesoło. może zrobimy że będą mu amputować rękę jak w requiem dla snu. ;p
Powrót do góry Go down
muki

muki

Liczba postów : 82

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptyPią Cze 19, 2009 4:17 pm

- no już wakacje - przytaknęła. co z tego, że z całą pewnością w stanach zjednoczonych mają inaczej wakacje niż my. - usiadłabym - powiedziała, kiwając na najbliższą ławkę, bo nie mogła już znaleźć żadnej lepszej.. - hm? - pewnie liczyła na to, że on ją tam zaniesie albo cos..
Powrót do góry Go down
dwayne
Admin
dwayne

Liczba postów : 200

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptyPią Cze 19, 2009 4:19 pm

mają wcześniej, buetkween ma już od miesiąca prawie. - no to usiądź - rzekł roztargniony bo akurat myślał o tym że miał kupić tacie prezent na urodziny. no nic. - hm? - pewnie liczył że ona go zaniesie.
Powrót do góry Go down
http://iheartny.omgforum.net
bianca

bianca

Liczba postów : 129

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptyPią Cze 19, 2009 4:20 pm

- mogę mieć. ale tylko jeśli kupisz mi jakąś dobrą kawę - powiedziała, wywalając swój pełny kubek do śmietnika, razem z kilkoma papierkami po cukierkach, które właśnie wyciągnęła ze swojej kieszeni. oblizała spierzchnięte wargi, w zasadzie tyler trochę ją krępował, ale zdawał się być nie aż taki zły, jak myślała na początku, to pewnie ten urok osobisty i wdzięk, z którym się wysławiał. .. na pewno.. uśmiechnęła się odrobinę i wstała z ławki.
Powrót do góry Go down
muki

muki

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptyPią Cze 19, 2009 4:24 pm

- ale ty też usiądziesz - powiedziała, by nie było wątpliwości i poszła do ławki, mając nadzieję, że dwayne nie zostanie tam gdzie stał, bo to by było całkiem bezsensowne,xd.
Powrót do góry Go down
dwayne
Admin
dwayne

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptyPią Cze 19, 2009 4:28 pm

no to poszedł za nią. - a co, chcesz tatuaż? - zapytał, nawiązując trochę do poprzedniej rozmowy.
Powrót do góry Go down
tyler

tyler

Liczba postów : 141

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptyPią Cze 19, 2009 4:34 pm

- kupię ci wprost obrzydliwą kawę - powiedział ironicznie i wyjął ręce z kieszeń wreszcie, bo stwierdził, że to w sumie niegrzecznie, rozmawiać z kimś z rękoma w kieszeniach, ale sam nie wiedział, dlaczego właśnie to sobie uświadomił. - no to chodź, znam dobry lokal. poza tym, jestem tyler! - kyler... xd
Powrót do góry Go down
muki

muki

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptyPią Cze 19, 2009 4:35 pm

- wiesz, że się nawet nad tym zastanawiałam? chciałabym chyba jakiś, ale nieduży. jakiegoś kwiatuszka, czy inny duperel. - na przykład kucyka pony przeskakującego przez tęczę.. uśmiechnęła się nawet i odgarnęła włosy za uszy. - a ty masz jakieś tatuaże?
Powrót do góry Go down
bianca

bianca

Liczba postów : 129

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptyPią Cze 19, 2009 4:36 pm

- bianca, miło cię poznać - powiedziała uprzejmie, bo ogólnie była grzeczna i dobrze wychowana. chyba poszli, zacznij!
Powrót do góry Go down
dwayne
Admin
dwayne

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptyPią Cze 19, 2009 4:37 pm

przeczytałam że chciałaby kurczaka. - nie lubię robić małych tatuaży. - westchnął. - mam, we wstydliwym miejscu..
Powrót do góry Go down
dwayne
Admin
dwayne

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptyPią Cze 19, 2009 4:38 pm

piszemy posty jak cintia i olek i masz pewu od ponad godziny.
Powrót do góry Go down
muki

muki

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptyPią Cze 19, 2009 4:41 pm

uwaga właśnie włączyłam alfiego.. - o, to nie będę cię prosiła, żebyś pokazał.. - przynajmniej jeszcze nie. - a jakie najbardziej lubisz robić? - pewnie takie wielkie. w turcji byla cała masa anglików całych obtatuażowanych.
Powrót do góry Go down
dwayne
Admin
dwayne

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptyPią Cze 19, 2009 4:42 pm

to nie pisz na forum tylko oglądaj. alfiego się ogląda na pierwszy raz, nawet mi się udało to zrobić.
- no duże. - skoro nie małe. genialne? - wytatuowałem ostatnio pół brata miley cyrus.
Powrót do góry Go down
muki

muki

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptyPią Cze 19, 2009 4:45 pm

to może potem obejrzę.
- tak? jesteś aż takim sławnym tatuażystą? - spytała. łał, będzie mogła się teraz wszystkim chwalić, że go zna, koleżanki będą szalały z zazdrości.
Powrót do góry Go down
dwayne
Admin
dwayne

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptyPią Cze 19, 2009 4:46 pm

kiedy przyjedzie ta dzola, chcę swój komputer...
- no pewnie. - trochę kłamał, brat miley po prostu zabłądził. - wszyscy mnie znają w tym światku. w światku tatuażystów.
rozmarzył się..
Powrót do góry Go down
caden raffin

caden raffin

Liczba postów : 20

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptySob Cze 20, 2009 6:36 pm

Cade usiadł na jednej z ławek i napawał się dzisiejszym słońcem.
Wyjął ipoda z kieszeni, włożył słuchawki do uszu i włączył ''Mother and Father'' Madonny.
Powrót do góry Go down
ruby

ruby

Liczba postów : 34

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptySob Cze 20, 2009 6:40 pm

Rubej chodziła sobie tu i ówdzie. No i poczuła się zmęczona więc usiadła obok fana Madonny. Nie no spoczko ma piosenki, nie przeczę. Pomachała do niego i patrzyła na kosz, y cudny okaz.
Powrót do góry Go down
caden raffin

caden raffin

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptySob Cze 20, 2009 6:46 pm

Caden spojrzał na dziewczynę która mu pomachała. Spontanicznie wybuchnął śmiechem i pokazał na siebie, by upewnic się czy blondynka machała do niego...
Powrót do góry Go down
ruby

ruby

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptySob Cze 20, 2009 6:51 pm

No tak, zaczerwieniła się kurde mać. Ona wskazała na niego palcem i pokiwała głową. - tak do ciebie. - pokręciła głową gdyż on jej na pewno nie usłyszał bo miał te cholerne słuchawki w uszach.
Powrót do góry Go down
caden raffin

caden raffin

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptySob Cze 20, 2009 6:56 pm

Zdjął słuchawki, i pokręcił palcem na znak zaproszenia.
Wyłączył ipoda.
Powrót do góry Go down
ruby

ruby

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptySob Cze 20, 2009 7:00 pm

Jacie, jaki on rozmowny. -no sori pomachałam no tak z grzeczności ? - zastanowiła się nad tym co powiedziała. popatrzyła na paznokcie, potem do telefonu a ten nic ani drgnął matko boska. - czy może przeszkadzam ? mam sobie pójść na inną ławkę ? ok spoczko nie ma sprawy. -wstała.
Powrót do góry Go down
caden raffin

caden raffin

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptySob Cze 20, 2009 7:06 pm

-Nie, nie, nie przeszkadzasz. Przepraszam mulę dziś. Rano wyszedłem ze szpitala - zrobił 'puppy eyes' i uśmiechnął się.
-Jestem Caden - przedstawił się - A ty ? - zapytał.
Powrót do góry Go down
ruby

ruby

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptySob Cze 20, 2009 7:08 pm

wzruszyła ramionami. -zdarza się. - stwierdziła. - jestem ruby. - odpowiedziała i podała mu rękę. - miło mi. - o i jeszcze to dodała.
Powrót do góry Go down
caden raffin

caden raffin

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptySob Cze 20, 2009 7:16 pm

Nie lubił nieszczerości,a dziewczyna przesadziła dodając miło mi.
Rozłożył się wygodnie i wsłuchał w niezręczną ciszę...
Powrót do góry Go down
ruby

ruby

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 EmptySob Cze 20, 2009 7:18 pm

a może ona była szczera ?!. Wsłuchiwała się w rozmowę jakiś kobiet. Odwróciła się do niego. - jesteś cichy.- zauważyła, wow.
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 9 Empty

Powrót do góry Go down

Central Park
Powrót do góry 
Strona 9 z 12Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Grand Central
» Riverside Park