|
|
| Central Park | |
|
+25Celeb ruby caden raffin muki tyler bianca julie endrju oscar autumn Audrey robbie hudson marika mia louis emma bill nana alex nellie brandon grace kayla dwayne 29 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
julie
Liczba postów : 36 Wiek : 33 Skąd : nowy jork
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 14, 2009 9:02 pm | |
| a ona siedziała gdzies niedaleko, pewnie ławeczke obok. i tylko go obserwowała tak z boku, bo to taki niespotykany obraz, fajny chłopak z książką w ręku. a gdy zaczął recytować kawałek tekstu, to aż się wzruszyła. chociaż nei była jakąś maniaczką romea i julii i w ogóle jakichkolwiek książek. tak ją zainteresował, że nie mogła od niego oderwać oczu, pewnie teraz sobie pomyśli, że jakaś napalona czy coś. | |
| | | endrju
Liczba postów : 16 Wiek : 34 Skąd : ny.
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 14, 2009 9:06 pm | |
| ojej, a on po chwili dopiero poczuł jej spojrzenie. uśmiechnął się do niej lekko i przewrócił kolejną stronę. lubił takie dziewczyny. kościste blondynki, o porcelanowej twarzy, mrrrru. sprawiały, że tracił zmysły i stawał się drapieżnym zwierzem. ;3 w dodatku juliet była taka rozkoszna..... ;d -cześć. -powiedział nieco ochrypłym głosikiem. i wskazał miejsce obok, w geście, żeby dosiadła się do niego. | |
| | | julie
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 14, 2009 9:12 pm | |
| ucieszyła się, że nie pomyslał sobie o niej jak o najgorszej, bo jeżeli chciał żeby się dosiadła tzn że chyba tak nie myślał, tak wywnioskowała. - yyy.. cześć. - uśmiechnęła się najładniej jak tylko potrafiła i chyba trochę ją onieśmielał. wstała i usiadła, dość blisko niego, tak, że stykali się troche ciałami, ale bez przesady. - co czytasz> - spytała słodkim głosikiem. | |
| | | endrju
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 14, 2009 9:26 pm | |
| wskazał palcem okładkę książki, tytuł mówił sam za siebie. tuż obok niej siedział największy romantyk wszech czasów, na miarę samego williama szekspira, bądź blake'a edwardsa, którego kocham za `śniadanie u tiffaniego`. endrju był na prawde kimś niesamowicie wrażliwym, nie tylko na sztukę, ale i na kobiece piękno, które oczywiście olśniewało w tym momencie samego mężczyznę. -zdradzisz mi pewną tajemnicę?- zapytał nieco pomrukując jak napalony kocur, ale to był wyjątkowo słodki kociaczek, którego należało przygarnąć. ;3 -jak masz na imię piękna nieznajoma?- zapytał i nawinął na palec kosmyk blond włosów dziewczyny.
Ostatnio zmieniony przez endrju dnia Nie Cze 14, 2009 9:33 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | julie
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 14, 2009 9:32 pm | |
| a ja tylko oglądałam śniadanie u tiffaniego :c ona o mało tam palpitacji serca nie dostała, bo pierwszy raz spotkała takiego romantyka wszechczasów. - och, to żadna tajemnica, szekspirze. - zamrugała miliard razy oczętami i wzięła jego książkę, uważając przy tym, żeby jej nie upuścić, bo pewnie dostałaby niezły ochrzan xd i wskazała chudym paluszkiem na tytuł. i zachichotała cicho, bo pewnie dla niej było w tym coś śmiesznego, taki zbieg okoliczności czy coś. - a ty? tylko nie mów, że romeo. bo wiesz, wtedy to byłoby przeznaczenie. - uśmiechnęła się, ukazując białe, końskie zęby. bo to prawda, tanya ma końskie zęby. ale to urocze, przecież. | |
| | | endrju
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 14, 2009 9:37 pm | |
| -dla ciebie choćby i romeo. tylko nie chciałbym aby nasza historia przybrała tak smutnego biegu wydarzeń, julio.- podniósł brew hen wysoko w górę. -choć jestem gotów polec za miłość.- ujął jej dłoń w swą i chyba pocałował tak delikatnie, właściwie to musnął wargami ową dłoń. przy czym uśmiechnął się kątem ust. - endrju, niestety nie romeo. -westchnął lekko. | |
| | | julie
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 14, 2009 9:43 pm | |
| - ojej, jakiś ty romantyczny. - zarumieniła się nieco i uśmiechnęła uroczo. - dla mnie możesz być i tak romeo. - przejechała palcem, po jego ramieniu. i uśmiechnęła się do niego znów. - jeej, naprawdę nigdy nie poznałam takiego niezwykłego chłopaka jak ty. - stwierdziła, dość wczesnie, po wymianie kilku zdań, ale miała ku temu powody. | |
| | | endrju
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 14, 2009 9:51 pm | |
| -taak?- zaciekawił się bardzo owym tematem, w sumie to odezwało się jego drugie ja- narcyzowate ja, rzecz jasna. każdy mężczyzna a nawet kobieta lubi słuchać miłe rzeczy na swój temat, prawda? ale endrju pohamował w sobie ową dociekliwość i wolał zamienić sie rolami, teraz to on stał się kokietem. -julio.- rzucił jej miluśkie spojrzenie prosto w oka. -to Ty jesteś prawdziwie wyjątkową kobietą, Twój urok mnie coraz bardziej intryguje.- stwierdził czystą prawdę, jak to mówi mój wuj `czyta to może być tylko wódka`, lecz w tym wypadku i prawda, bo julia była kimś nieziemskim dla endrju. | |
| | | julie
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 14, 2009 9:56 pm | |
| - wiesz co. jesteś pierwszym facetem, który powiedział mi takie coś. - oparła się łokciem o oparcie ławki i obserwowała jego seksi profil. - masz fajny nos. - stwierdziła po dłuższym przyglądaniu się jego nosowi.xd | |
| | | endrju
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 14, 2009 10:09 pm | |
| -a ja myślę, że kłamiesz. i świadomie na mnei wymuszasz, żebym powiedział Ci pewien zatajony fakt, mianowicie wywarłaś na mnie niesamowite wrażenie, które teraz niełatwo będzie zetrzeć i zaspokoić.- posłał jej taki niewiarygodnie seksi uśmiech, i miał śliczne zęby, wybielane, co prawda nie waniszem, ale równie takie jak w reklamie blendamed! w dodatku posmyrał ją po kościstym obojczyku, mrrru ;3 dziewczyno, i jak go tu nie kochać? ;d | |
| | | julie
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 14, 2009 10:18 pm | |
| nooo,:d ja nie wiem skąd ty bierzesz te jego teksty xd -wcale nie kłamię. - uśmiechnęła się, tez pewnie miała wybielane zęby. i miał bardzo miły dotyk,zauważyła. dotknęła jego dłoni więc. tej, która ją smyrała po obojczyku. i jeej nie mam cos weny dzisiaj ;c pewnie tam dostawała orgazmu już na miejscu, więc ja się boję co by było jakby zaraz ją pocałował na przykład. i przesunęła się tak, że mogła teraz spokojnie oprzeć główkę na jego ramieniu, co zresztą zrobiła, zaciągając się jego miłym zapachem. w sumie to teraz mogłaby tak siedzieć i siedzieć, wdychając jego zapach. | |
| | | endrju
| Temat: Re: Central Park Nie Cze 14, 2009 10:26 pm | |
| z poradnika`idealna randka` xdddddd polecam ;d i chyba nie miał jakoś ochoty przerywać tej chwili słodkiego milczenia, wolał się nią nacieszyć, i chwilą, i rzecz jasną julią, która nawet nie musiała nic mówić, ani robić, żeby chłopak stracił dla niej zmysły. chyba się w niej zadużył i to porządnie, a przypomnę Ci, że on nie był z tym chłopców `na jedną noc`. był mężczyzną o stałych uczuciach i zrównoważonych uczuciach. wracając do meritum.. ja zaraz muszę iść, więc i endrju też. -może odprowadzę Cię?- zapytał. i nie wiem, pewnie się ochoczo zgodziła, więc możesz zacząć pod jej mieszkaniem xd | |
| | | bianca
Liczba postów : 129 Wiek : 35 Skąd : usa
| Temat: Re: Central Park Czw Cze 18, 2009 2:24 pm | |
| siedziała na jednej z wielu parkowych ławek, miała obok siebie kawę w papierowym kubku, bo dzisiaj jest dzień picia kawy, jako że ja sama nie wypiłam jeszcze żadnej, jeśli nie liczyć kofiszejka z maka. w każdym razie bianca o swojej kawie prawie zapomniała, bo była zajęta strasznie kasowaniem zdjęć ze swojego telefonu, na którym brakowało jej miejsca. | |
| | | tyler
Liczba postów : 141 Wiek : 37 Skąd : ny
| Temat: Re: Central Park Czw Cze 18, 2009 2:29 pm | |
| tyler przechodził tędy, w myslach liczac już kasę z dzisiejszego utargu. zapowiadało się nieźle z samego rana, zdążył sprzedać już trochę trawki kilku narkomanom, siedzacym pod jakimś kasztanem, a teraz zastanawiał się, kto tu jeszcze wygląda na narkomana, bo chciał sobie za coś kupić obiad w końcu! - cześć, mała, potrzebujesz towaru? - zapytał, okręcając kluczyki od swojego, nie wiem, mieszkania, na palcu. | |
| | | bianca
| Temat: Re: Central Park Czw Cze 18, 2009 2:33 pm | |
| - huh? - podniosła na niego wzrok, nie wiedząc o co mu chodzi. wyglądała na jakąś ćpunkę na głodzie? gdyby nie to, że brakowało jej śmiałości i pewności siebie, to z pewnością dałaby mu w twarz, albo przynajmniej zawołała policję, czy jakiekolwiek inne służby. - wyglądam na taką, która potrzebuję? - burknęła, wsuwając telefon do kieszeni. | |
| | | tyler
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 19, 2009 3:38 pm | |
| - nie trzeba na taką wyglądać, żeby potrzebować, ale w porządku - uśmiechnął sie jednokącikowo, trochę nawet od niechcenia i bardziej z grzeczności. wsunął dłonie do kieszeni kurtki i wyczuł w lewej woreczek z trawką, równo podzieloną na działki, potem najwyżej zamierzał zrobić sobie skręty, jeśli coś mu by zostało. - nie czuj sie tym urazona - dodał też i rozglądał sie orientacyjnie, kto tu jeszcze mógłby być narkomanem, ale chyba wybrał złą miejscówę. | |
| | | muki
Liczba postów : 82 Wiek : 32 Skąd : seul
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 19, 2009 3:42 pm | |
| więc muki kręciła się gdzies po central parku, rozglądając się za dwaynem. w prawym kąciku ust miała mentolowego papierosa, a w lewej dłoni trzymała swoją niedużą torebkę, w której w zasadzie nie miała nic prócz szminki i telefonu. co innego jest jej potrzebne do szczęścia. | |
| | | bianca
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 19, 2009 3:45 pm | |
| przewróciła oczyma. nie znosiła takich bezczelnych facetów. nawet jeśli tyler nie był jeszcze aż taki bezczelny. założyła nogę na nogę i pociągnęła nosem. paskudne przeziębienie, przecież latem nie powinno się wcale chorować! - w każdym razie - powiedziała, siląc się na wyniosły ton, co średnio jej wyszło, bo ogólnie nie potrafiła być wyniosła. - nie potrzebuję żadnej trawki. czy czegokolwiek. - nie wiedziała co jeszcze może sprzedawać diler :c. | |
| | | tyler
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 19, 2009 3:48 pm | |
| - no dobra, dobra, nie będę ci niczego wciskał na siłę. - nie chciał dodawać niczego o tym, że nie wiedziała, co traci i blablabla, to wydawało mu się bezsensowne przy jej podejściu i postawie. - ale może mam ochotę umówić się z tobą na kawę? - uniósł pytająco obie brwi do góry, dopiero po chwili uznał, że pytanie powinno brzmieć "może masz ochotę umówić sie ze mną na kawę?", ale dał sobie spokój z poprawianiem siebie samego, stwierdzając, że jak los tak chciał, to już nic nie da sie zrobić, prawda.prawda, ze prawda. | |
| | | dwayne Admin
Liczba postów : 200 Wiek : 38 Skąd : nowy jork
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 19, 2009 3:49 pm | |
| przyszedl dopiero, bo nie mógł znaleźć prawego buta. rozejrzał się po central parku trochę spanikowany, że chyba się nie znajdą, a dwaynowi skończyły się już darmowe smsy - skucha; na szczęście zaraz muki zauważył, pewnie też dopiero przyszła, skoro dwayne stał przy bramie. i w ogóle. -cześć! | |
| | | bianca
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 19, 2009 3:51 pm | |
| - a masz ochotę? - spytała, szczerze w to wątpiąc, bo ogólnie nie była zbyt pewna siebie i tak dalej, i tak dalej, nieznacznie się zarumieniła, odgarniając włosy za uszy, miała ładne włosy, uszy zresztą też. w zasadzie miała jeszcze kawę w papierowym kubeczku obok siebie, ale ona już pewnie ostygła, zresztą i tak nie przepadała za kawą na wynos. | |
| | | muki
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 19, 2009 3:53 pm | |
| albo dopiero przyszła, albo była na tyle sprytna, by zaczekać na niego blisko wejścia. stawiam na to pierwsze. w ogóle w central parku jest pewnie z miliard wejść, ale ten fakt pomijamy, to pewnie była jakaś najgłówniejsza brama. - hej, dwayne! - powiedziała uśmiechając się na jego widok, wyrzuciła nawet za siebie papierosa, najwyżej spowoduje jakiś wielki pożar i napiszą o tym piosenkę, będzie prawie jak paris is burning.. | |
| | | dwayne Admin
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 19, 2009 4:00 pm | |
| paris hilton is burning. - no cześć. - znowu się przywitał, skoro tak.- co tam, więc?- zapytał, odgarniając włosie z czoła. | |
| | | muki
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 19, 2009 4:05 pm | |
| - świetnie. mam w końcu wakacje i mogę się porządnie wyspać, nie mając wyrzutów sumienia, że, wiesz, spóźnię się na kilka lekcji. a u ciebie? - spytała, rozglądając się dookoła za jakąś fajną ławką, bo niespecjalnie miała ochotę stać. | |
| | | dwayne Admin
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 19, 2009 4:13 pm | |
| -juz wakacje? - on nie wiedzial, nie chodzil do szkoly. stal dalej, nie umial niestety czytac w myslach, inaczej rozlozylby swoj rozkladany materac z mango. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Central Park | |
| |
| | | | Central Park | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|