| Central Park | |
|
+25Celeb ruby caden raffin muki tyler bianca julie endrju oscar autumn Audrey robbie hudson marika mia louis emma bill nana alex nellie brandon grace kayla dwayne 29 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
marika
Liczba postów : 64 Wiek : 33 Skąd : paris
| Temat: Re: Central Park Czw Cze 11, 2009 6:31 pm | |
| uśmiechnęła się - sporo. widziałam już większość manhattanu. fajnie jest w nowym jorku | |
|
| |
mia
Liczba postów : 57 Wiek : 35 Skąd : Londyn
| Temat: Re: Central Park Czw Cze 11, 2009 6:37 pm | |
| Pokiwała głową. -Ja trochę tęsknie za domem w Londynie. Tam miałam swoją salę, a tutaj muszę chodzić do publicznej, która nie raz jest zajęta, przez co się nudzę. Powiedziała wzdychając lekko. | |
|
| |
marika
| Temat: Re: Central Park Czw Cze 11, 2009 6:40 pm | |
| - aha. ja na szczęście dużo nie straciłam, mogę malować też w niu jorku. ale szkoda mi trochę imprez w elitarnym, artystycznym towarzystwie, bo wszystkich wtedy znałam a tu nie znam prawie nikogo (dłuższe z.w.) | |
|
| |
mia
| Temat: Re: Central Park Czw Cze 11, 2009 6:42 pm | |
| -życie-powiedziała śmiejąc się. spojrzała na zegarek. -Riki-zaczęła jak zwykle nazywając wszystkich po swojemu-za niedługo zwolnią mi sale, chcesz iść ze mną? Spytała z uśmiechem. | |
|
| |
marika
| Temat: Re: Central Park Czw Cze 11, 2009 7:47 pm | |
| - bardzo chętnie pójdę. jeśli tylko nie będę przeszkadzać... - zgodziła się (sorki, że tak długo) | |
|
| |
mia
| Temat: Re: Central Park Czw Cze 11, 2009 8:07 pm | |
| -no coś ty-powiedziała z uśmiechem podnosząc się z ławki.-jak ci się zacznie nudzić, to poczytasz moją książkę. Powiedziała śmiejąc się.
nic się nie stało, zaraz stworze jakieś studio taneczne i tam zacznę xD | |
|
| |
marika
| Temat: Re: Central Park Czw Cze 11, 2009 8:31 pm | |
| - No to chodźmy - powiedziała, uśmiechając się | |
|
| |
mia
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 12, 2009 1:24 am | |
| weszła do parku i usiadła sobie na trawie odchylając głowę do góry i patrząc na niebo. energia ją rozpierała. W uszach miała słuchawki z których leciała muzyka. Na około ludzi praktycznie nie było. Podniosła się i zaczęła poruszać w rytm muzyki. Tworząc nowy układ. | |
|
| |
hudson
Liczba postów : 30 Wiek : 35 Skąd : nowy jork
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 12, 2009 1:30 am | |
| hudson spacerowal z niezapalonym papierosem w kaciku ust i dlonmi w tylnych kieszeniach, bo tak jest fajnie, to igraszki, spojrz na kozaczki tej laski ./'./', dobra, rozpedzilam sie, w kazdym razie z dlonmi w tylnich kieszeniach i kopal jakies kamienie, powloczac nogami. zdecydowanie nie chcialo mu sie isc do domu, bo mial depresje, z powodu jakiegokolwiek. oparl sie o murek i zerknal na jakas dziewczyne ktora sie hm, poruszala i to bez muzyki tanczyc kto to widzial ;o przygladal sie jej wiec az wypadl mu papieros z ust, haha. | |
|
| |
mia
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 12, 2009 1:34 am | |
| Mia nie zobaczyła z początku chłopaka. Po prostu tak jak to zawsze robi oddała się tańcu, który niósł ją w takty piosenki. Dopiero po tym jak piosenka się skończyła o ona opadała na trawę zauważyła chłopaka, który jej się przyglądał. spojrzała na niego i uśmiechnęła się przepraszająco. | |
|
| |
hudson
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 12, 2009 1:40 am | |
| -hmm - skoro juz nawiazali jako taki kontakt wzrokowy to hudson poczul sie zobowiazany do nawiazania jakiejs tam rozmowy, albo generalnie powiedziec cokolwiek, zeby przynajmniej nie wyjsc na zboka podgladajacego tancujace harcerki po nocach. wyciagnal rece z kieszeni i schylil sie, przykucnal raczej, zeby zgarnac z ziemii swojego papierosa. - hm, fajnie tanczysz.. | |
|
| |
mia
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 12, 2009 1:42 am | |
| Nie podnosząc się z ziemi odgarneła włosy z czoła-dzięki?-powiedziała po trochu pytając. spojrzała na niego-myślałam, ze jestem sama-dodała jeszcze w gwoli wyjaśnienia. Cóż, gdyby nie była sama, nigdy nie zaczęła by tańczyć. to że występuję publicznie, nie zmienia faktu, że nie zatańczyła by o godzinie 16 w parku pełnym ludzi. To dwie rożne rzeczy. | |
|
| |
hudson
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 12, 2009 1:47 am | |
| w odpowiedzi wzruszyl megainteligentnie ramionami. - nie ma za co, chyba. - znowu schowal papierosa za ucho, na szczescie upadl na beton, wiec nie byl jakis upiaskowany. glupio palic upiaskowane papierosy, mimo wszystko. - taak, ja tez. - dodal jeszcze, jakby to mialo tlumaczyc cokolwiek, nie wiem, jego gapienie sie na nia; gapilem sie na ciebie, bo myslalem ze jestem sam. super. - jestes tancerka czy cos? - zastanowil sie czy widzial ja w ju ken dens ;o | |
|
| |
hudson
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 12, 2009 1:49 am | |
| w ogole dziwny ma avatar ona , xd | |
|
| |
mia
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 12, 2009 1:52 am | |
| jej, ja po prostu nie potrafię się nie śmiać jak z tobą piszę xd ale wracając do gry. Spojrzała na niego. -więc oboje się myliliśmy-powiedziała mając na myśli to, że oboje myśleli że sa sami. Cóż, jak wiadomo, ludzie sie czasem mylą i to się przydarzyło naszym szanownym bohaterom.-dużo tańczyłam w londynie-powiedziała i spojrzała na niego-tutaj na razie szukam grupy jakiejś. | |
|
| |
mia
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 12, 2009 1:52 am | |
| ej, a on to ma taki normalny nie xD scenka rodzajowa | |
|
| |
hudson
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 12, 2009 1:59 am | |
| | |
|
| |
mia
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 12, 2009 2:05 am | |
| a właściwie to możesz, bo ja sie na tym w ogól nie znam. Zastanowiła się nad tym akcentem, dla niej to on był tam normalny. Nic nadzwyczajnego. I jeśli rzeczywiście był takie nieśmiały, to Mia cieszyła się że ktoś z nią gada. Bo normalni, to by ją za wariatkę można uznać. Na wzmiankę o sławie zaśmiała się. -Czemu sądzisz, że mogłaby być sławna?-spytała, | |
|
| |
hudson
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 12, 2009 2:07 am | |
| ja juz robie ze 2 lata ;d -no nie wiem, tanczysz, nie? sa teraz te rozne programy... w telewizji... hmm... - skrepowal sie troche i pewnie nawet zarumienil myslac sobie olaboga co teraz, wyszedlem na jakiegos maniaka tiwi lowce autografow, zmartwil sie generalnie i znowu wcisnal rece do kieszeni ale tym razem swojej fajnej bluzy koloru czarnego bo moze byl skrycie wampirem albo batmanem, nie wiem, i znowu kopnal kamien :cc | |
|
| |
mia
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 12, 2009 2:12 am | |
| ja jakoś nigdy nie miałam d tego drygu xd pewnie pół forum ma Avki od ciebie.
-A o to chodzi-powiedziała spoglądając na niego i myśleć nad tym czy brała w takich udział-w telewizyjnych nie. Wyjaśniła po czym po chwili dodała. -tylko w mistrzostwach stanowych. Ale tego chyba nie pokazywali w telewizji. Zaczęła się nad tym zastanawiać. sięgnęła po swoją torbę w której miała wodę i napiła się. | |
|
| |
hudson
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 12, 2009 2:18 am | |
| no, pol tego i na wszystkich innych tez, serio -nawet jak pokazywali to raczej nie ogladalem. zazwyczaj w telewizji ogladam tylko filmy. - okej, teraz sklamal, bo niestety byl uzalezniony od wszystkich programow typu jak oni zachodza w ciaze albo taniec w powietrzu , westchnal i zastanawial sie czemu ona stoi tak daleko xp - czemu tu jestes w ogole? juz pierwsza w nocy ;o | |
|
| |
mia
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 12, 2009 2:22 am | |
| to ile ty masz tych for? xD
-ja wolę filmy na dvd-powiedziała, w telewizji to zazwyczaj puszczali tylko shit, albo jakieś stare filmy typu "kevin sam w domu" który widziała już chyba tysiąc razy. Odchyliła głowę i spojrzała w niebo, na którym widniał księżyc. -mogłabym spytać o to samo ciebie. Czemu tu jesteś?-spytała spoglądając na niego. i właściwie nie wiedziała, czemu jest od niego tak daleko xD | |
|
| |
hudson
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 12, 2009 2:27 am | |
| no mam jedno, ale mam livejournala z ikonkami i na innych forach je uzywaja. kevin jest spoko w oko, luzik sluzik -nie wiem. to znaczy wiem, ale to glupie. ty peirwsza, pierwszy zapytalem - kazdy przedszkolak zna te zasade, znam i ja, nawet nie bylam w przedszkolu a znam, kurde, ale ze mnie zdolna bestia, nic tylko podziwiac- nie mam dvd, siostra zepsula ;// | |
|
| |
mia
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 12, 2009 2:31 am | |
| ale piszesz tylko tutaj? no kevin to pierwsza klasa, ale ile razy można oglądać ten sam film? No a ja byłam w przedszkolu i też znam tą zasade, ale znam też inna. -Ale ja jestem dziewczyną-powiedziała zaczynając grę w przedszkolaków. No bo przecież to jednak jeden z lepszych tekstów dziewczyny, nie? | |
|
| |
hudson
| Temat: Re: Central Park Pią Cze 12, 2009 2:37 am | |
| no tak, bo tutaj sa najfaniejsi ludzie ;d znaczy czasem zaczepie sie na jakims innym forum ale zazwyczaj po 3-4 postach rezygnuje. tu jest najfajniej. <3 -i dlatego masz pierwszenstwo-odpowiedzial jakze gladko i bez zawahan, ach te wychowanie na dzentelmena, dziekuje mamusiu, pomyslal sobie, matenka pewnie sie usmiechnela od razu i w ogole, bo pewnie rozmawial z nia telepatycznie, swoja droga to troche chore aletonic, | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Central Park | |
| |
|
| |
| Central Park | |
|