WICKED
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksLatest imagesSzukajRejestracjaZaloguj

Central Park

Go down 
+25
Celeb
ruby
caden raffin
muki
tyler
bianca
julie
endrju
oscar
autumn
Audrey
robbie
hudson
marika
mia
louis
emma
bill
nana
alex
nellie
brandon
grace
kayla
dwayne
29 posters
Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
AutorWiadomość
robbie

robbie

Liczba postów : 126

Central Park - Page 6 Empty
PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 7:43 pm

teraz to kompletnie opadła mu szczena i nie mógł jej pozbierać przez dobrych kilkanaście sekund a potem ruszył szybko za nią, uchwycił delikatnie w pasie i obrócił w swoją stronę. - o co chodzi? - zapytał. - jesteś cholernie nie przewidywalna, jednego dnia jesteś milutka, a drugiego wkurzasz się na mnie bez powodu, nie nadążąm, seriooo. - wyjaśnił.
Powrót do góry Go down
emma

emma

Liczba postów : 149

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 7:49 pm

- trudno! - wzruszyła ramionami - wyobraź sobie coś takiego - jesteś początkującym fotografem i twoje zdjęcia na prawdę są dobre. twój niespełniony w karierze fotograficznej licealny nauczyciel chce żebyś wypłynął na szerokie wody zamiast niego, ale nie masz pieprzonych koneksji. i magazyny mody, modelki aż w końcu nawet reklamodawcy mają cię głęboko. ja jestem tym zapierdolonym fotografem, tylko że mam gorzej, bo muszę mój magazyn oglądać każdego dnia kiedy półnagi paraduje po naszym mieszkaniu. - łoł.
Powrót do góry Go down
robbie

robbie

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 7:56 pm

zrozumiał dokładnie aluzję, jednak był spostrzegawczy. i na początku strasznie się zdziwił, ale po glębszym przeanalizowaniu zachowań emmy doszedł do wniosku, że był ślepy bo jak mógł nie zauważyć, że mała, niewinna emma się w nim zakochała czy coś w tym stylu! - jezuu, emma nie mów tylko, że zakochałaś się we mnie? - w sumie nie powiedział tego z wyrzutem, tylko z ogromnym poczuciem winny, bo przecież to wszystko przez niego, tzn on tak sobie to tłumaczył.
Powrót do góry Go down
emma

emma

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 8:02 pm

- lepiej sprawdź czy nie masz gdzieś w szafie moich majtek w kokardką z tyłu, chyba włożyłam ci je tam z twoimi bokserkami. - powiedziała i zastanowiła się chwilę - i nie zrobiłam tego celowo! - dodała po chwili, bo kto tam wiedział co mógł pomyśleć robbie. - i oddaj mi moje papierosy i zapalniczkę z gołą babą. są moje. - i nie odpowiedziała na pytanie czy się w nim zakochała, przykre.
Powrót do góry Go down
robbie

robbie

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 8:24 pm

- dobrze sprawdzę, jeśli będą to i tak je zachowan dla siebie, a teraz odpowiedz na moje pytanie... zakochałaś się we mnie? - zapytał ponownie, nie puści jej dopóki mu nie odpowie, a fajek i zapalniczki i tak jej nie odda, pewnie sam je wypali, ale nie pozwoli na to, żeby emma się truła.
Powrót do góry Go down
emma

emma

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 8:37 pm

- możliwe róznież że moja pomadka na zimne dni wala się w kieszeniach twoich kurtek, pamiętam że ci pożyczyłam. - nie miała zamiaru mu odpowiadac - jak mi nie oddasz, to i tak kupię sobie drugie, co, mało jest kiosków w nowym jorku? - westchnęła - i puść mnie, nie masz prawa mnie tak trzymać, okej?
Powrót do góry Go down
robbie

robbie

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 8:59 pm

- będę cię trzymał dopóki mi nie odpowiesz hm? - i wzmocnił uścisk, żeby czasem mała emma nie póbowała mu uciec. - jezuu to proste pytanie i prosta odpowiedź, a skoro się wymigujesz to znaczy, że tak zakochałaś się. - odparł i założył kosmyk jej włosów za ucho, miał dziwne odruchy to fakt.
Powrót do góry Go down
emma

emma

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 9:07 pm

- to jak masz swoją odpowiedź to mnie puść do cholery bo nie chce żebyś mnie dotykał, trudno ci to zrozumieć po angielsku? może być po francusku bądź niemiecku, jestem kurwa elastyczna. - i walnęła go, mocno jak na siebie, lekko ogólni w klatę żeby coś zdziałać.
Powrót do góry Go down
robbie

robbie

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 9:10 pm

- zachowujesz się jak dziecko emma, myślałem, że jesteś bardziej dojrzała. - odparł, bo przecież chciał z nią teraz porozmawiać o tym wszystkim, o tym co do niego czuła i wgl. przecież miał obowiązek to zrobić, przecież tyle czasu czuła do niego miętę...
Powrót do góry Go down
emma

emma

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 9:16 pm

- robbie, daj mi spokój - powiedziałą dużo spokojniej i ciszej, zrezygnowana, chociaż nadal była wkurzona że jej zabrał papierosy - daj mi te papierosy, moją seksowną zapalniczkę i daj odejść, o czym chcesz rozmawiać? przecież gdyby cos miało miedzy nami być - już dawno by było, takiego jestem zdania. nie możesz mnie męczyć, okej?
Powrót do góry Go down
robbie

robbie

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 9:22 pm

- nie możesz ze mną po prostu o tym porozmawiać? nie mów tylko, że nie mamy o czym bo mamy... na miłość boską byłaś, tzn jesteś we mnie zakochana przez tyle czasu i nic mi nawet o tym nie powiedziałaś, jejuu emi. - wyjęczał tak załośnie jej imię, że gdyby nie to, że stał blisko to emma pewnie nie byłaby pewna czy powiedział to robbie.
Powrót do góry Go down
emma

emma

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 9:34 pm

- kocham się w tobie, ty we mnie nie, koniec tematu - westchnęła - wrócę do taty, wydaje mi się że ta lafirynda go zostawiła, dawno się z nim nie widziałam. ucieszy się, bo ciągle narzeka że niepotrzebnie wydaje swoje zarobione ciężko pieniądze. jakby mu ubywało - przewróciła oczami. - poszukaj mi tych majtek i pomadki jak wrócisz i puść mnie na miłośc boską.
Powrót do góry Go down
robbie

robbie

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 9:38 pm

- dlaczego ty musisz być tak uparta co? - westchnął tylko. był zły, że dopuścił do takiej sytuacji i że był ślepy na te wszystkie znaki od emi. - nie wyjeżdżaj, nie dam rady sobie sam, bez ciebie. - wymamrotał niepewnie. - na pewno wpadnę w złe towarzystwo i zacznę ćpać! - musiał ją jakoś przekonać, po prostu musiał.
Powrót do góry Go down
emma

emma

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 9:47 pm

- to przecież twoje życie robbie, będziesz ćpał jesli będziesz tego chcieć. - wzruszyła ramionami - poza tym przeprowadzę się z naszego brooklynu (chyba xd) na piątą, to tylko ileś tam minut metrem, nie wiem ile, nie jeżdżę nim - westchnęła. - zostawię ci instrukcję do pralki, dasz radę, jesteś facetem - westchnęła. nie miała wątpliwości że w tej okoliczności wyprowadzka jest co najmniej konieczna.
Powrót do góry Go down
robbie

robbie

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 9:54 pm

- przecież ty też jesteś częścią mojego życia i robisz wszystko byleby przestać nią być. - powiedział żałośnie, nawet zrobił jakąś żałosną minę, myślał, że może to przekona emmę. - nie chce instrukcji do pralki, bez ciebie mogę sie zaśmierdzieć na śmierć. - nawet tupnął bo nie chciał, żeby przez niego się wyprowadzała, serio!
Powrót do góry Go down
emma

emma

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 10:02 pm

- jezu, robbie, o co ci chodzi? możesz śmierdzieć, mnie to wisi. nikogo nie wyrwiesz wtedy - wzruszyła ramionami ogólnie ciągle wzruszała ramionami jako9ś, a przecież wcale nie było jej wszystko jedno! - będziesz teraz robił ładne oczy żebym nadal ci prała ciuchy i szykowała sniadania?
Powrót do góry Go down
robbie

robbie

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 10:06 pm

- masz mnie za aż tak pustego i płytkiego emi? hm? myślisz, że chce, żebyś została po to, żebyś sprzątała, gotowała i robiła inne domowe pierdoły? - teraz to poczuł się jak zero, bo on wcale nie był taki płytki. - naprawdę wielkie dzięki za takie zdanie. - i teraz wypuścił ją z objęć, czuł sie jak gówno na patyku, że tak powiem.
Powrót do góry Go down
emma

emma

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 10:10 pm

- kurde, wiesz że nie o to chodzi. nie chcę z tobą dłużej mieszkać, nie rozumiesz? muszę się wyleczyć, z ciebie, a smarowanie ciebie masłem kakaowym to jakby kiepski sposób - powiedziała i schowałą ręce do kieszeni, było jej zimno i generalnie cała się trzesła, również z tej całej sytuacji.
Powrót do góry Go down
robbie

robbie

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 10:20 pm

- zimno ci, cała się telepiesz. - odparł, tylko, że tym razem miło i przyjemnie, a potem zdjął swój kardigan i założył go emmie na jej chude ramionka. - a musisz się wyleczyć ze mnie? - zapytał, bo przeszło mu przez myśl, że nawet mogliby być razem, kiedyś.
Powrót do góry Go down
emma

emma

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 10:30 pm

- no nie żartuj i całe życie będe sobie wyobrażać podczas seksu że uprawiam go z tobą? - zaśmiała się wrednie i nawet nie podziękowała za sweter! to co powiedziała nie było miłe, ale na pewno pochlebiało robbiemu, nawet jeśli była jebaną dziewicą. heheheh ,jebaną dziewicą! xd
- więc jutro rano andrew przyjedzie po mnie i już. - endru to szofer tatusia.
Powrót do góry Go down
robbie

robbie

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 10:35 pm

- to co mam zrobić, żebyś została? przespać się z tobą, tzn rozdziewiczyć? być z tobą? poparzyć sobie twarz, żebym był brzydki? - w zasadzie nie wiem czy by to zrobił, ale na pewno nie pozwoli jej ot tak się wyprowadzić. - emii, proszę cię. - zrobił taką mega smutną minkę i uchwycił ją za dłoń.
Powrót do góry Go down
emma

emma

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 10:51 pm

kiedy usłyszała co powiedział, to aż wyrwała swoją dłoń z jego rak.
- jak w ogóle możesz! - warknęła - co, taki seksik w stylu wymiana dóbr? ja się z tobą prześpię a ty sie nie wyprowadzaj! chory kutas - warknęła i tym razem już nie miała zamiaru się zatrzymywać - masz swój sweter, kretynie - wcisnęła mu ręke z tym swetrem w sam środek klastki piersiowej a potem odwróciła się na pięcie i ruszyła przed siebie.
Powrót do góry Go down
robbie

robbie

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 10:59 pm

w sumie to mógł przewidzieć, że emi ostro zareaguje. ale to nic, znał ją na tyle dobrze, że nie bał się wybuchu agresji u niej. wcale nie miał zamiaru dawać za wygraną. poszedł za nią, tym razem uchwycił ją zdecydowanie mocniej za rękę, mogło to nawet ją zaboleć... zwrócił ją ku sobie i przybliżył ją do siebie. - po pierwsze nie jestem kutasem, po drugie weź sweter bo ci zimno, po trzecie chciałabyś się ze mną przespać bo czujesz coś do mnie, a po czwarte uspokój się już... - odparł i ułożył swój palec na jej ustach by zamilkła, a potem pocałował najdelikatniej jak potrafił. emma się rozłpływała pewnie od środka. :d
Powrót do góry Go down
emma

emma

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 11:06 pm

jasne że się rozpływała , przecież go kochała, cała, calusieńka. a potem się skończyło, po prostu. odsunęła go od siebie, nie odwzajemniając pocałunku. była cała na nie....
- masz rację, nie jesteś kutasem. nie chcę twojego swetra. tak, kocham cię. nie, nie chcę z tobą się pieprzyć. już się uspokoiłam - używała krótkich komunikatów, podobno to lepiej trafia do facetów. - nie chcę żebyś mnie całował z litości - objęła się ramionami i powoli ruszyła przed siebie, bliska płączu właściwie.
Powrót do góry Go down
robbie

robbie

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 EmptySob Cze 13, 2009 11:14 pm

znów ruszył za nią, nie ustępował, nie pozwoli jej przecież ot tak odejść. - chcesz mój sweter, uwierz mi. - pewnie zaczął padać niewielki deszcz, a wtedy robbie nałożył jej sweter nie pytając się nawet o zdanie. i pod wpływem deszczu wyglądał jeszcze bardziej seksownie! - skąd wiesz, że całowałem cię z litości? może chciałem tego hm? - spojrzał na nią pytająco, a potem pociągnął nosem, pewnie będzie chory po tej całej sytuacji!
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Central Park   Central Park - Page 6 Empty

Powrót do góry Go down

Central Park
Powrót do góry 
Strona 6 z 12Idź do strony : Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next
 Similar topics
-
» Grand Central
» Riverside Park